Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 61.

• το έκανα και θα στείλω τα αποτελέσματα αύριο να δω μπας και εφτιαξε..ευχαριστώ

• αμα αλλάξω ρομ θα είναι μία χαρά?να περιμένω καμία ενημέρωση σύντομα??

• δεν θυμάμαι τι έγραφε το αυτοκόλλητο φίλε πάνω και ο φορτιστής δεν θυμάμαι και δεν είμαι σπίτι για να δω.το κινητό δούλευε μία χαρα.βεβαια όταν κάνω επανεκκίνηση φτιάχνει το deep sleep,κ απού το είχα διαβάσει στο διαδίκτυο ..κρατάει για λίγο ομως αυτό και μετά πέφτει πάλι ή μπαταρία μόνιμα...ένας γνωστός είπε.οτι είχε βάλει ένα φιξ για τον σενσορα.

• Μου έκανε εγκατάσταση ένας φίλος την έκδοση που αναφέρεται και από τότε το κινητό δεν μπαίνει σε sleep mode!!!κατι το κρατάει ανοιχτό και τελειώνει ή μπαταρία χωρίς να κάνω τπτ.κατι μου είπαν ότι μπορει να φταίει το fingerprint print.βεβαια φωτογραφίες μία χαρά τραβάει..περιμένω συμβουλές!!

• Παράθεση από geoanto555: “Μια χαρά είναι σε 3-4 λεπτά θα ανοίξει. ” Οντως ρε μαστορα ανοιξε!!!!

• Παράθεση από geoanto555: “Όχι δεν παίζει ρόλο.. Συνέχισε έτσι. ” τελειωσα την εγκατασταση μου εβγαλε να κανω install το superκατι πατησα να μην γινει,εκανα reboot και τωρα εχει μεινει στο εικονιδιο της εταιριας και απο κατω φορτωνουν οι 3 γραμμες απο το android.σαν να κολλησε μου φαινεται

• Παράθεση από geoanto555: “Αν δεν έχεις ρομ μέσα και δεν εμφανίζει το κινητό σου στον υπολογιστή, δες πως το βλέπει στην διαχείριση συσκευών. ” συνεχιζω κανονικα την εγκατασταση τωρα μου βαζει την ελληνικη ρομ ελπιζω να μην εχω καμια αναποδια.παιζει καποιο ρολο που το βαζω με sideload?

• ωραιος ρε φιλε με εβαλε..παω να συνεχισω!!!

• στο CMD οταν δινω εντολες για το adb μου βγαζει αυτο adb reboot bootloader.πως μπορω να το λυσω?πηγα να κανω εγκατασταση ξεχασα ο καθυστερημενος να περασω την ρομ και το εβγαλα απο το twrp.πως μπορω να ξαναμπω τωρα?

• problima mpataria

saillok - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

εβαλα την κινεζικη ντεβ. για να περασω και την ελληνικη μολις μου ξεκλειδωσουν το κινητο.παρολα αυτα βλεπω την μπατια εξακολουθει να πεφτει πιο γρηγορα απο αυτο που πρεπει νομιζω..4κ μπαταρια και αμα το κρατησω στο χερια μου 15 λεπτα εχει πεσει κοντα στα 10%.υπαρχει καποιος τροπος να κανω καποιον ελεγχο?

• Παράθεση από geoanto555: “Κατέβασε την τελευταία... πιστεύω θα την πάρει κανονικά. Αν δεν ξανα προσπάθησε μετά από λίγο ” φιλε μπορεις να μου στειλεις ενα λινκ γιατι μεσα στην σελιδα τιν mi μου βγαζει redmi pro,redmi note δεν ξερω τι να κατεβασω γιαυτο και εβαλα αυτην στον προηγουμενο ποστ επειδη την ειδα απο εναν οδηγο παρολο που ειναι παλια.

• παιδια εχω την 7.5.3.0(LHOCNDE) ειναι η official stable την εβαλε μονο του με το που συνδεσα το κινητο στο pc μεσω του MiPCSuite.αμα κατεβασω την China Developer(V6.4.1.4) και την περασω μεσω update στο κινητο θα εχω καποιο προβλημα?εχω κανει αιτηση για ξεκλειδωμα bootloader και μελλοντικα θελω να βαλω την ελληνικη ρομ.παρακαλω ας απαντηση καποιος που γνωριζει.

• απο stable μπορω να παω στην ελληνικη ρομ μολις το ξεκλειδωσω η μονο απο την beta?προσπαθω να την βαλω απο το suite αλλα καθε φορα που παταω στην beta μου λεει "couldn't flash device".

• Καποιος admin ας κανει μια διορθωση στον οδηγο γιατι ειναι κριμα μερικοι να κολλανε σε ενα απλο σημειο οπως και εγω απο χθες.το κινητο δεν χρειαζεται να μπει σε recovery mode οταν θα συνδεθει μετα στο pc για να διαλεξουμε stable ή beta αλλα σε fastboot ( vol down+power) και το MiPCSuite το αναγνωριζει κατευθειαν. ισως να κανω και λαθος το αναγνωριζει κατευθειαν αλλα μολις παταω στην beta μου βγαζει "couldn't flash device" τωρα δεν ξερω αν ειναι απο το fastboot,απο τους σερβερ του suite.

• ασχολουμαι με τον αλλον οδηγο που ειναι ο Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader) κολλαω σε καποιο σημειο και θελω να την βαλω μονος μου την ρομ περα απο αυτον τον τροπο που λετε σε αυτο το θεμα να το βαλω με usb στο κινητο και το κανω χειροκινητα απο το update του κινητου γινεται??θελω να βαλω την κινεζικη για να περασω τα ελληνικα μετα!

• Στην περίπτωση που θέλετε να ξεκλειδώσετε τον bootloader για να περάσετε την Ελληνική ρομ ή κάποια άλλη custom rom τότε θα πρέπει να επιλέξετε την Beta rom που είναι και η developer rom αυτο ηταν στο αρχικο ποστ.τι διαφορα εχει η βετα με την stable?δεν ξερω αν θα βαλω ελληνικα γιαυτο και δεν ξερω πιο να διαλεξω.σε περιπτωση που θελω να το αλλαξω παλι ακολουθω την ιδια διαδικασια?τωρα μου κανει το update to pc suite 850mb.λογικα ολα καλα πανε μεχρι τωρα. UPDATE αυτη η εκδοση μπηκε αλλα το μονο πο…

• Παράθεση από Sigou: “παιδια που μπορω να βρω το εργαλειο απο τ 4ο βημα γιατι ειναι corrupted και εχει μονο αρχειο το adb.exe δεν εχει κανενα fastboot.bat..help ” φιλε οταν θα βαλεις στον C: τα αρχεια πρεπει να τα εχεις σε εναν φακελο ολα μαζι και εγω την πατησα αλλα με το που τα εβαλα σε εναν φακελο το βρηκε αμεσως!

• οντως ηταν πολυ ευκολο το κοιταξα κιολας και ειναι κλειδωμενο το bootloader.απο κει και περα γραφει στο βημα 1 1) Εάν το κινητό έρθει με Unofficial Rom τότε πρέπει να ακολουθήσετε κάποιον οδηγό για να περάσετε Official Rom ώστε να δουλεύουν όλα άψογα. Οπότε κάνετε πρώτα αυτόν εδώ τον οδηγό -> Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader) δηλαδη με αυτο βγαζω την σαπια ρομ που εχω και βαζω την official dev που ειναι σταθερη και απο κε…

• Ελπιζω να μην πρηζω γιατι θα κανω μια ερωτηση που εχει απειρες φορες οποιος θελει απανταει για να βαλεις ρομ πρωτα κοιτας ειναι το bootloader ειναι κλειδωμενο ή ξεκλειδωτο.εμεις τι θελουμε να ειναι?απο κει και περα περναμε μια αλλη ρομ και ολα καλα?διαβαζω τους οδηγους αλλα ειναι πολλοι και χανομαι.

• problima mpataria

saillok - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση δηλαδη πιστευεις οτι το θεμα ειναι απο την ρομ και οχι απο την μπαταρια?δεν εχω βαλει ομως καμια ενημερωσω,τωρα δεν ξερω αν εγινε κατι απο μονο του γιατι μια μερα που το ειχα κανει reboot φορτωνε κατι αρχεια οποτε ισως τοτε να εγινε η λαδια.ειναι εφικτο κατι τετοιο που λεω ή απλα στην σφαιρα της φαντασιας μου?