Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-38 από 38.
-
Παράθεση από linuxilakis: “Άντε κοίτα τώρα να το χαρεις ” Και όμως τώρα δε με αφήνει σε ησυχία... και τα πράγματα είναι χειρότερα... Δοκίμασα να το κάνω lock, για να μην έχω προβλήματα αργότερα (αυτό ακούγεται σαν προφητικό... και έτσι έγινε...) και surprise... έκανε στο καπάκι reboot και πλέον ξεκινάει και έχει το μήνυμα The system has been destroyed Press power button to shutdown Μπαίνει σε fastboot mode και αυτό που μου βγάζει ως device info είναι το ... (bootloader) Verity mode: true (bootlo…
-
Παράθεση από linuxilakis: “Format data έκανες? ” Λοιπόν, τα κατάφερα! Ενω είχα κάνει wipe τα data, dalvik και cache, *δεν* είχα παρατηρήσει πως υπήρχε ρητή επιλογή "format data". Είχα μείνει με την αίσθηση πως το "wipe/clean data" είχε να κάνει με αυτό. Αμ δε Τώρα που το έκανα ρητά, τώρα πέρασε κανονικά η ROM. Να είσαστε καλά!!!!! (για το unlock, θα το κάνω όπως είπατε...)
-
Παράθεση από linuxilakis: “Για μένα όμως πριν προχωρήσεις σε όλα αυτά κάνε αίτηση για ξεκλείδωμα ώστε να μπορείς αν κλειδώσει ή κάτι πάει στραβά σε επόμενες εκδόσεις (σπάνιο αλλα μπορεί να συμβεί) να μπορείς να το ξεμπρικάρεις. ” Το δοκίμασα και δε με "αφήνει"! Δίνω κωδικούς και όλα, φτάνει στο σημείο για το unlock, μου λέει η συσκευή σου έιναι ήδη unlocked, δεν έχω να κάνω τίποτε παραπανω... Ακόμα κι αν του πω κάνε μου το πάλι unlock, το κάνει, αλλά δεν αλλάζει κάτι... δε φτάνω ποτέ στο σημείο …
-
Παράθεση από linuxilakis: “Άρα αν δεν είσαι εξοικοιωμένος με flashαρισματα και λοιπές μόντες ” Καλημέρα και ευχαριστώ για τα replies. Είμαι εξοικειωμένος το πρόβλημά μου δεν είναι αυτό. Όχι σε αυτή τη συσκευή μεν, αλλά σε πολύ χειρότερες συνθήκες. Το ξέρω πως είναι σε beta, έχω δει και την πρόσκληση της Xiaomi για beta testers πριν 10 μέρες - ούτε αυτό με φοβίζει. Αυτό που αποφάσισα να αποτανθώ στην κοινότητα είναι αν υπάρχει κατ'αρχήν - γιατί στο άπειρο διάβασμα κατέβασα ένα, δεν έπαιξε (και το…
-
Χαιρετώ την παρέα. Είμαι νέος κάτοχος του Μι Μx 2 (με'γεια μου) και αποφάσισα κατά τα γνωστά να του περάσω τη νέα ROM, ειδικότερα για να έχω Android 8. Όμως να είμαι ειλικρινής δε τα έχω καταφέρει. Παρόλο που είχα κάνει γαϊδουρινή υπομονή δεν κατάφερε να προσπεράσει την οθόνη με το boot που φαίνεται να είναι εκεί για πάντα. Μήπως δεν έχω κατεβάσει κάτι σωστά; Ή μήπως η διαθέσιμη δεν είναι σωστή και έχει bugs; Ή ξεχνάω κάτι; Να σημειώσω πως το κινητό ήρθε με ξεκλείδωτο bootloader οπότε σύμφωνα με…
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
teras - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΜε'γεια το καινούργιο μου RedMi Note 4 snapdragon global version.... όμως όταν πάω να το κάνω unlock, μπαίνω στο λογαριασμό κανονικά, βάζω όνομα (στα αγγλικά μου το ζητάει!) βάζω και μια αιτιολογία, έρχεται το SMS, το βάζω, αλλά όταν το βάζω μου βγάζει μήνυμα: 您所在的IP申请次数超标 που το google translate το λέει The number of IP requests you have exceeded Προφανώς δεν έχω κάνει κάτι τέτοιο... ένα κινητό θέλω όλο και όλο να ξεκλειδώσω... ξέρετε τι μπορώ να κάνω για να ξεκολλήσει; Ή αν υπάρχει άλλος τρόπο…
-
Πρόταση για αγορά Xiaomi
teras - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από Alex_MLT: “@teras Αφού το θέλεις για development,αν δεν το θέλεις..αύριο, γιατί δεν κοιτάς και το Α1; Η είναι πιο ακριβό από ότι θα ήθελες; ” Είναι και πιο ακριβό και δεν είμαι της άποψης του να "περιμένω", γιατί πάντα θα βγει ένα καλύτερο και πιο καινούργιο (και ακόμα σε ψηλή τιμή λόγω ζήτησης). Ευχαριστώ για την πρόταση πάντως
-
Πρόταση για αγορά Xiaomi
teras - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “@teras Δες λίγο τον οδηγό μου σχετικά με την κλοπή του κινητού σου μήπως βοηθήσει xiaomi-miui.gr/community/index…Ν-ΚΛΟΠΗ-ΑΠΩΛΕΙΑ-ΣΥΣΚΕΥΗΣ/ ” Ναι το είχα υπόψιν, δυστυχώς δε βοήθησε για τον κλέφτη για μια σειρά από λόγους. Ευτυχώς δεν έχασα δεδομένα, αλλά .... ήταν λίγο πικρό
-
Πρόταση για αγορά Xiaomi
teras - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΣτον οδηγό βλέπω ένα Redmi note 4 nikel και Redmi note 4 mido Αν κατάλαβα καλα, το πρώτο ήταν το απλό και το 2ο ήταν το x; Να είμαι ειλικρινής, κοιτάω σε σκρουτζομάγαζα και βλέπω πρακτικά πως το "Redmi note 4 snapdragon 625" φέρνει 4 μοντέλα 2 μοντέλα x (16 & 32 GB) 2 μοντέλα χωρίς x (32 & 64GB) Τα χωρίς x είναι πιο ακριβά, μου φαίνονται πως έχουν πιο γρήγορο επεξεργαστή; Αυτή είναι η διαφορά τους; Κοιτάω καλά; 100.gif
-
Πρόταση για αγορά Xiaomi
teras - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαλησπέρα στην παρέα Δυστυχώς έπεσα (και εγώ) θύμα ληστείας, όπου μου βούτηξαν μεταξύ άλλων και το αγαπημένο μου Xiaomi. Για το λόγο αυτό θέλω να το αντικαταστήσω και εδώ θέλω τη βοήθειά σας. Κατ'αρχήν να σας πω πως το κινητό το θέλω αποκλειστικά και μόνο για development, οπότε δε με ενδιαφέρει η ποιότητα των φωτογραφιών ή του video, του μικροφώνου, της χωρητικότητας της κάρτας, να είναι dual sim κλπ. Με ενδιαφέρει να είναι αξιοπρεπώς γρήγορο, να έχει μπλιμπλίκια όπως fingerprint (για να κάνω δο…
-
Από πού αγορά;
ΜήνυμαΕίδα πως δεν θα έρθει επίσημα Ελλάδα... αν θέλει να το αγοράσει κανείς από πού μπορεί - χωρίς να το πληρώσει χρυσό. Είχε μια προσφορά το aliexpress νομίζω αλλά δεν την πρόλαβα...
-
Πρόβλημα με Redmi Note 2 (hermes) Developer ROM + Google Voice πληκτρολόγιο [SOLVED]
teras - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαλησπέρα σας Έχω φλασάρει την τελευταία developer rom για το Redmi Note 2. Είπα λοιπόν να δω το Google Voice keyboard πώς παίζει, αλλά διασπιστώνω πως *δεν* υπάρχει επιλογή για αυτό. Δοκίμασα διάφορα τρικ που λένε στο internet, κανένα δεν έπαιξε. Αυτό είναι πρόβλημα του ROM? Πώς μπορώ να το ενεργοποιήσω; =============== Ιαν 2nd 2017, 3:00pm =============== Για όσους μπορεί να έχουν παρόμοιο πρόβλημα: Η λύση είναι να εκγατασταθεί η εφαρμογή "Google" από το Store. Αυτή έχει την υποστήριξη για υπα…
-
Τελικά όντως κοιτούσα στο λάθος σημείο. Αντί να τρέξω την εφαρμογή, είχα προσπαθήσει να πάω σε αυτό μέσω των ρυθμίσεων ... και δεν υπήρχε προφανώς. Τώρα πήγα κανονικά και δεν φαίνεται να έχω άλλο θέμα. Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν. Τελικά δε κατάφερα να φτιάξω διαφανή πλήκτρα, αλλά τουλάχιστον τα πλήκτρα τα εμφάνισα ακολουθώντας αυτόν τον οδηγό: [MIUI Device Team] Enable On Screen Keys for your Redmi 1S - Redmi 1S - Xiaomi MIUI Official Forum
-
Κατ'αρχήν ευχαριστώ για την κατάχρηση της βοήθειάς σας. Προσπαθώ να ενεργοποιήσω το root - έβαλα την development rom (MIUI 7,4 by xiaomi-miui.gr GTV 6.5.5 | Developer λέει ως έκδοση) και στη συνέχεια πήγα στο κέντρο ασφαλείας ->Δικαιώματα όπως λέτε σε άλλο σημείο στο forum. Δυστυχώς δε βρήκα εκεί επιλογή "Προνόμια Root", παρόλο που είχα δοκιμάσει μια εφαρμογή που ζητάει root (SoftKey enabler & το SuperSU). Κοιτάω σε λάθος σημείο;
-
Κατ'αρχήν συγγμώμη που έβαλα λάθος μοντέλο! Το μοντέλο που πραγματικά έχω είναι το Redmi Note 2 Τα κουμπιά κάτω προφανώς και εξυπηρετούν, αλλά δε θέλω να το κάνω για αυτό. Τα κουμπιά που φαίνονται στο screenshot είναι πρακτικά ό,τι και τα hardware buttons αλλά τα «ζωγραφίζει» το software. Θέλω πραγματικά να έχω software buttons γιατί τα χρειάζομαι για development. Δεν είναι για χρήση, αλλά για testing. Έχω βρει ένα άρθρο για να το κάνεις αυτό, αλλά λέει να το κάνεις root, και θα προτιμούσα να μη…
-
Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά. Είμαι τυχερός κάτοχος ενός RedMi Note 2, το οποίο το χρησιμοποιώ κυρίως για development. Στα πλαίσια των αναγκών μου, θα προτιμούσα να είχε interface με software buttons από κάτω, όπως π.χ. τα Nexus και κάποια LG κοκ. Ναι φαίνεται δηλαδή όπως αυτό: g3-buttons-hero.jpg Ξέρει κανείς αν/πώς μπορώ να το κάνω αυτό;