Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 117.
-
Εξαιρετική η ρομ στο mi3 μου. Το μόνο θέμα που έχω είναι όταν ανοίγω το GPS για here maps Google maps κτλ, μετα συνεχίζει και παραμένει ανοιχτό και να ψάχνει για σήμα το GPS. Μόνο με restart λύνεται. Έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος κάτι τέτοιο?
-
την περασα συμφωνα με τις οδηγιες ολα πηγαν μια χαρα! Ευχαριστουμε πολυ!
-
Παράθεση από jpastos: “Ξεκίνησε το κατέβασμα για το mi4 παίρνω ταυτόχρονα και τοπικό αντίγραφο για να μπορώ να επαναφέρω ρυθμίσεις και εφαρμογές και θα ξεκινήσω το φλασαρισμα ” Παράθεση από jpastos: “Ξεκίνησε το κατέβασμα για το mi4 παίρνω ταυτόχρονα και τοπικό αντίγραφο για να μπορώ να επαναφέρω ρυθμίσεις και εφαρμογές και θα ξεκινήσω το φλασαρισμα ” μια απο τα ιδια και εγω αλλα για το mi3!
-
Παράθεση από amigagr: “ερωτηση: οι stable που βγηκανε την προηγουμενη εβδομαδα ηταν stable-gkalen ή απλά οι επισημες stable και απο σημερα εχουμε επιλογη επισημη και gkalen? για να παμε σε stable-gkalen αν ισχυει η δευτερη περιπτωση, χρειαζεται και factory reset? ” Stable-gkalen? Από ποτέ έχουμε κάτι τέτοιο? Μόνο developer δεν υπάρχουν από gkalen?
-
ολα μια χαρα παιδια! factory reset και τα wipe απο το recovery και φλασαρισμα την καινουργια! Ολα δειχνουν πολυ καλα!
-
Παράθεση από djtutis: “Παράθεση από arisgkogkas: “Παράθεση από Sitalkas: “αντίγραφο από νήμα για 6.5.19 Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από Sitalkas: “Σε mi3 η μπαταρία ρουφιέται για πλάκα, κι όλη από το android system και το android. Είχε ξεκινήσει απ την προηγούμενη έκδοση αυτό το πρόβλημα. Τι συμβαίνει; Υπάρχει τρόπος να το διορθώσω; ” Απεγκατέστησε το superSU και χρησιμοποίησε το ενσωματωμένο root της MIUI. ” Μάλλον ήταν πρόσκαιρη η βελτίωση στην κατανάλωση μπαταρίας. 30% android system και…
-
Παράθεση από Sitalkas: “αντίγραφο από νήμα για 6.5.19 Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από Sitalkas: “Σε mi3 η μπαταρία ρουφιέται για πλάκα, κι όλη από το android system και το android. Είχε ξεκινήσει απ την προηγούμενη έκδοση αυτό το πρόβλημα. Τι συμβαίνει; Υπάρχει τρόπος να το διορθώσω; ” Απεγκατέστησε το superSU και χρησιμοποίησε το ενσωματωμένο root της MIUI. ” Μάλλον ήταν πρόσκαιρη η βελτίωση στην κατανάλωση μπαταρίας. 30% android system και 18% android ήταν τώρα, έχοντας φάει 46% της μπατα…
-
Παράθεση από drillerkiller: “Παράθεση από Jongou: “Μπηκε η κινα στο κινητό μου; help ” Και σε μένα ο πλοηγος έγινε κινεζια φουλ...Που είναι η γαματη πρώτη σελίδα με τις συντομεύσεις από Facebook, Google, tweeter κλπ;;; ” ισχυεικ αι σε εμενα το ιδιο, ειχε για λιγα δευτερολεπτα την παλια μορφη και μετα εγινε κινεζικο. Δεν με απασχολει βεβαια γιατι ειμαι με chrome αλλα το δοκιμασα να το δω και ισχυει. Εκανα και εκκαθαριση στην εφαρμογη αλλα δεν αλλαξε κατι, οποτε το επιβεβαιωνω και εγω.
-
Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από arisgkogkas: “shell στο mi3? Εγω δεν αντιμετωπιζω καποιο θεμα. απο χθες το βραδυ στο 89% και τωρα στο 78 με κυρια χρηση ραδιοφωνο-μουσικη και λιγο χαζεμα ” Το shell δεν έχει προτιμήσεις... Ακόμη δεν κατάλαβαμε πως έρχεται. Πάει σε όλες τις συσκευές που έχουν SU... άρα σε όλες τις ελληνικές dev rom. Στο mi4c και note 2 ήρθε... Στο Mi3 γιατί όχι? ” αν δεν κανω λαθος εμφανιζεται καπως αν συνδεσεις το κινητο με τον υπολογιστη μεσω usb. Εμενα δεν μου εχει εμφανισ…
-
Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από spideman3: “Την εβαλα χθες το απόγευμα η μπαταρία ήταν στο 90% και τώρα χωρίς χρήση ειναι στο 28% και το κινητό έχει ανεβασμένη θερμοκρασία. Το έχει διαπιστώσει κανείς άλλος? ” Αυτό που περιγράφεις είναι το Shell Κοίταξε το από τα στατιστικά της μπαταρίας αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ” shell στο mi3? Εγω δεν αντιμετωπιζω καποιο θεμα. απο χθες το βραδυ στο 89% και τωρα στο 78 με κυρια χρηση ραδιοφωνο-μουσικη και λιγο χαζεμα. Δοκιμασε φιλος clear cache kai dalvi…
-
ολα μια χαρα και εδω! Δεν χρειαζεται ξεχωριστο φλασαρισμα το superuser. Μια χαρα λειτουργει το ροοτ στις εφαρμογες που χρειαζεται. Ευχαριστουμε!
-
ολα καλα και εδω ευχαριστουμε!
-
Παράθεση από Giannisagal: “Παράθεση από fanatic: “Πας battery & performance και μετά manage apps battery usage το οποίο βάζεις στο off. Sent from my MI PAD using Tapatalk ” να φανώ λίγο χαζος;;;με τους αγγλικούς όρους δεν το πολύ έχω το έχω και στα ελληνικά. ” μπαταρια- διαχειρηση χρησης μπαταριας εφαρμογων-ανενεργη. Αυτο πρεπει να εννοει ο φιλος. Θα το δοκιμασω και εγω γιατι μου κανει κατι περιεργα και εμενα η μπαταρια με την καταναλωση τον τελευταιο καιρο.
-
Παράθεση από copolla: “Καλημερα. Πρώτες σκέψεις. Πάνω από τα πλήκτρα οργάνωσης εμφανίζονται κινέζικα στο search. Πολλές γλώσσες εγκατεστημενες. Σαν global EU. Άλμπουμ χειρότερο. Προτείνει συγχρονισμό. Στις φωτογραφίες φαίνεται το εικονίδιο συγχρονοσμου. Στην μπάρα κύλισης δεν φαίνεται η ημερομηνία λήψης της φωτογραφίας και όλη η εφαρμογή έχει αγγλικά , photo, album, create κ.λ.π . Παντως συγχαρητήρια για την προσπάθεια σας κάθε εβδομάδα. ” Καλημερα. Πάνω από τα πλήκτρα οργάνωσης εμφανίζονται κιν…
-
Παράθεση από Petran3: “Ερωτηση άσχετη μάλλον. Έχει δοκιμάσει κανείς xposed framework, εγώ το ψάχνω λίγο απλά φοβάμαι μην δεν κάτσει καλά. ” εγω προσπαθησα στο mi3 μου αλλα οταν πηγα να το εγκαταστησω μου εβγαλε οτι δεν ειναι ακομα συμβατο ( εχω anroid m) σε kitkat δουλευε μια χαρα! Αν ξερει καποιος κατι παραπανω ας βοηθησει
-
ολα καλα και εδω με την αναβαθμιση!
-
ολα καλα με την αναβαθμιση! Ευχαριστουμε!!!
-
Παράθεση από nautos: “Καλημέρα σε όλους , τελικά μετά απο μια εβδομάδα με αυτή τη rom παρατήρησα ότι η διαχείριση της μπαταρίας είναι χάλια και απο θέμα απόκρισης είναι η χειρότερη απο όλες , άντε να λυθεί το ζήτημα με τον ΟΤΕ μπας και δούμε κάτι καλύτερο. Α ξέχασα , κάντε κάτι με τη σελίδα διότι το τελευταίο καιρό έχει βαρύνει αρκετά! ” Καλημερα, εγω αντιθετα απο εσενα θεωρω οτι η συγκεκριμενη ηταν η καλυτερη σε ολα τα θεματα και και ειδικα σε θεμα αποκρισης ( πολυ γρηγορη) και σε θεμα καταναλω…
-
μια χαρα μεχρι τωρα αυτη η ρομ. Λογικα η καλυτερη μεχρι τωρα. Το ξυπνητηρι μια χαρα λειτουργει σε εμενα και η μπαταρια σε κατασταση αναμονης ειναι σε πολυ καλο επιπεδο. Πολλα μπραβο στα παιδια!
-
υπαρχει καποιος απο τα παιδια που να χρησιμοποιει το xposed με την anroid m εκδοση? το ειχα μεχρι και το kit kat και μου ηταν αρκετα χρησιμο, οποτε θελω να δω αν δουλευει πλεον χωρις προβλημα να το ξαναβαλω ( xiomi mi3)