Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 229.
-
Παιδιά καλησπέρα. Κάτι δεν πάει καλά με τη ROM για το mi 3,την κατέβασα από το site γιατί το ota λέει ότι έχει λάθος md5, προσπάθησα να την φλασάρω από τον updater αλλά κολλάει στο 0 %. Δοκίμασα και από cwm recovery, μόλις ξεκινάει το install κολλάει. Καμμία ιδέα;
-
Παιδιά καλησπέρα σόρρυ που σας τα σπαω αλλά μήπως βρήκατε το network Fix που θέλω να το κατεβάσω και δεν το βρίσκω πουθενά; ευχαριστώ και σόρρυ που σας κουραζω
-
Παίδες καλησπέρα, Έκανα σήμερα μία δοκιμή και έβαλα την lollipop του ivan 5.4.17. Μέχρι στιγμής όλα καλά φαίνονται αλλά αυτό το σπαστικό πρόβλημα με το network locator εμφανίστηκε πάλι. Και έλεγα μήπως μπορειτε να βάλετε το link με το network fix της kitkat να το δοκιμάσω να το φλασάρω μήπως και κάνει και το φτιάξει. Thanks !!
-
Παιδιά δυστυχώς μετά το flash του location fix έχω force close στις περισσότερες εφαρμογές, αναγκάστηκα να κάνω reflash τη ROM από recovery, μπορείτε να το κοιτάξετε; Επίσης δε γίνεται flash το location fix από recovery λέει mount error, μόνο από τον updater γίνεται. Ευχαριστώ για το χρόνο σας!
-
Αυτό ακριβώς !! Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου !
-
Ναι εννοώ κάτι που τα παιδιά το γνωρίζουν και το είχαν λύσει σε προηγούμενες εκδόσεις. Θα το καταλάβεις εάν μετακινήσεις τη θέση του χάρτη και μετά πατήσεις τον κύκλο εύρεσης θέσης, θα δεις ότι μόνο με το GPS θα ξαναπάει εκεί που είσαι. Εγώ το βλέπω από το weather app που δε βρίσκει τοποθεσία. Γύρισα προσωρινά στην 5.3.20 μέχρι να το ξαναφτιαξουν τα παιδιά.
-
Παιδιά καλησπέρα, θυμάστε αυτό το παλιό bug με το WiFi location; Εμφανίστηκε πάλι σε αυτήν την έκδοση, δε βρίσκει τοποθεσία
-
Παράθεση από Bodai: “Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι τρέλα είναι αυτή με το Antutu score? Λές και θα χάσετε κάτι αν η συσκευή σας βγάλει χαμηλό σκόρ.. ?(” Για κάποιους από εμάς η τεχνολογία και τα smartphones είναι κάτι παραπάνω από το "παίρνω τηλέφωνο και μετά παίζω candy crash saga", είναι χόμπι, ακόμα και η μέτρηση σε πορώνει, είναι σαν αυτούς που μετράνε τις ροπές στα αυτοκίνητα, όλα σε πάνε εκεί που θες, αλλά ο άλλος... ερεθίζεται (για να το πω κόσμια) με τον ήχο της μηχανής. Αυτό που δεν…
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΌσο και αν σας φανεί απίστευτο, εντόπισα ποιες εφαρμογές ρίχνουν την απόδοση του τηλεφώνου ! Συγκεκριμένα αφαιρούσα από το startup μία μία μέχρι να δω καλό σκορ στο Antutu. Κατάφερα λοιπόν να πάρω 42200 από το 36000 με το ζόρι που έπιανα πριν !! Τι φταίει; Το Skype και το Viber !!!! Μόλις τα έβγαλα από το startup το τηλέφωνο ανέβασε γκάζια !! Τώρα τι να τους πω, να μπω στο play store να τους βάλω από έναν άσο; Θα φταίω;
-
ΜήνυμαOK άρα έχω θέμα, κάποια εφαρμογή δημιουργεί slow down θα το ψάξω περαιτέρω ευχαριστώ !
-
ΜήνυμαΠαράθεση από aleksgiab: “Με πιο πρόγραμμα έβγαλες από την αυτόματη εκκίνηση;;;” Κέντρο Ασφάλειας --> Δικαιώματα --> Αυτόματη Έναρξη.
-
ΜήνυμαΓια όποια εφαρμογή βγάζεις από την αυτόματη εκκίνηση, ξεχνάς τα notification που πιθανώς σου δίνει. Πρέπει να ξεκινάει το πρόγραμμα για να έχεις όλες τις λειτουργίες παρασκηνίου. Π.χ. άμα βγάλεις το facebook από την εκκίνηση, δεν πρόκειται να πάρεις καμμία ενημέρωση για σχόλια ή μηνύματα. Εκτός και αν τις ξεκινάς εσύ μετά χειροκίνητα.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από mass22: “37000 και επιανα κοντά 43000 με βερσιόν 5..Αλλά δεν με απασχολεί αυτό.. Καθώς αυτή η έκδοση είναι η καλύτερη της βερσιόν 6..” Εσύ είσαι πιο κοντά σε μένα. Πόσες περίπου εφαρμογές έχεις και μήπως έχεις Greenify; Παράθεση από z953rr: “απο 41500 εως κ 42200 ειδα στην 4.11.7 αναλογως θερμοκρασιας...(antutu version 5.2)” Εσύ ξεφεύγεις !! Πες μου αν μπορείς έχεις Greenify και πόσες περίπου εφαρμογές έχεις;
-
ΜήνυμαΠαίδες μια ερώτηση. Έτρεξα ANTUTU το οποίο παλιότερα μου έδινε κάτι 41000 και τέτοια. Τώρα δεν πάει πάνω από 34000. Έχω ενεργοποιήσει την υψηλή απόδοση πριν τρέξω το benchmark. Εσάς πόσο σας βγάζει με την 4.11.7; (Mi-3W)
-
Λοιπόν παιδιά, για μένα η STABLE είναι αυτή που έφτιαξαν εδώ τα παιδιά η 4.11.7. Δουλεύουν όλα ρολόι, θα πρέπει να κάνει κάτι πολύ wow μία επόμενη έκδοση για να την αλλάξω !! Respect στα παιδιά !
-
Όταν είσαι πετυχημένος, σε ζηλεύουν, γι αυτό και το ddos attack! Μη μασάτε μάγκες είστε οι καλύτεροι!
-
Θα πρέπει να σας έχει βγάλει την ψυχή η νέα version παίδες έτσι; Όλο εκπλήξεις η xiaomi!
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Φίλε Pallaros είναι η σελίδα της MIUI που τη δίνει στα 3.399 Yuan δηλαδή στα 439€. Τώρα αν σας πω οτι μπορώ να φέρω 10-20 κομμάτια νόμιμα στα 750€ θα σας ενδιέφερε; Η courier εντός Ελλάδας έξτρα. Η τιμή είναι σχετική και μπορεί να είναι και μικρότερη. Για σίγουρα θα πρέπει πρώτα να έχω 10 παραγγελίες . Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση, πωπω τσάμπα είναι ρε παιδιά για αυτά που δίνει!
-
Παράθεση από Tilemaxos42: “« με λιγα λογια γυρνατε πισω ε ; »” Το ανάποδο... Προχωράμε μπροστά !
-
Παράθεση από GR_Macedon: “小米电视2——小米电视官网(配备独立音响的顶配4K电视) Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” ?????????