Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 195.
-
Το ξέρω.τους έχω διαβάσει.το αφήνω να κάνει συγχρονισμό αλλά πάλι μετά από λίγο αποσυνδεεται
-
Παιδια καλημέρα.μις αγορασα το mi band 3 και ει άι σε 1.6.0.16.προσπαθω να περάσω ελληνικά.καταφερα με το mi fit 3.4 και πέρασα το ελληνικό fw 1.5 αλλά πριν λίγο έκανε update και ξαναπέρασε το 1.6 και έχασα τα ελληνικά.κατεβαζω το mi fit 3.5 και όλα τα έχεις από αυτό το άρθρο αλλά όταν επιλέγω το fw μέσω το notify και πατάω Σταρτ το mi band αποσυνδέεται και το update μιλάει στο 0% .τι να κάνω μου έχει σπάσει τα νεύρα.γτ έκανε μόνο του update από την 1.5 σε 1.6.0.16 και τα έχασα τα ελληνικά.καθε …
-
Ρε παιδιά μόνο εγώ έχω θέμα με την καταναλώσει της μπαταρίας?ούτε μέρα δεν βγάζω.2 φορές φορτιση έχω κάνει από τότε που την πέρασα λες να μην έχει στρώσει ακόμα?με την 9.5.4 ήταν σκυλι...κλειστό είναι κ βλέπω πέφτει πιο γρηγορα
-
Ρε fr στα πάντα μέχρι να παγώσει ο ήλιος.θελω να βλέπω fr πολλά fr. Χαχαχχαχα
-
Σε Jason όλα καλά.μονο κλασικά η gcam....μπαταρία δεν μπορώ να πω ακόμα. Ένα θεματικη μόνο restore από mi cloud δεν έγινε.μπορει να έφταιγε το αργό μου wifi Σε κάθε ROM κάνω fr.και έχω backup σε zip από titanium backup
-
Παράθεση από Mower: “Παράθεση από amavroudis: “Μέσω twrp με wipe cache, dalvic cache. ” Στην δική μου ερώτηση αναφέρεσαι? Αν ναι με το wipe cache δεν θα χαθούν ολες οι εγκατεστημένες εφαρμογές? ” οχι με wipe cache και dalvic cache δεν χάνονται οι εφαρμογές.μονο με wipe data χανονται
-
Κατεβαίνει γ jason.μπαρβο σ όλους σας.keep going
-
Σε mi note 3 είναι και στα δύο σε China έτσι?άρα μόνο τα adds on.απλα ήθελα ν μάθω τ διαφορετικό εχουν... ευχαριστώ
-
Η δικιά μας η xtrv σε τι διαφέρει με την xiaomi eu πέρα από τ έξτρα στο άρωμα?