Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 160.

• Αρχηγε μου, το change log δεν ειναι note 2 specific. Αναφερομαι στο fix που μολις βγηκε. Και μπορει το link να αλλαξε αλλα το παλαιοτερο αρχειο παραμενει στους δισκους και τις flash μας Δεν ειναι και το ευκολοτερο να κοιταει κανεις τις ημερομηνιες μεσα στο twrp. (δεν προκυπτει καν οτι εχει ανεβει νεα version απο την πρωτη σελιδα.) Απο τα προηγουμενα ποστς κατι σχετικο με cpu speed κλπ, αλλα τελικα τι εγινε? Αν και στο τελος ολα θα κριθουν εκ του αποτελεσματος..

• Παράθεση από Antonios Gagas: “ - εμενα σε redmi note 2 στο restore μου δινει επιλογη να διαλεξω οτι θελω εγω. να επαναφερω...ποια συσκευη εχεις? ” Αισχος.. Θα παω να παραγγειλω ενα set δαχτυλα. Το πατησα 4 φορες τωρα και τα εβγαλε. Απο geek ή καπου αλλου? Τι λετε?

• Μπηκε. Τι φτιαξαμε λεει καπου? Επισης αν το αρχειο ελεγε κατι για να το ξεχωριζαμε απο το κανονικο 8.0.2, τι καλα που θα ηταν.. Ας πουμε 8.0.2a

• Ακριβως αυτο.

• Ναι , αν και η επιλογη του τι θα κρατηθει baclkup απο τα settings ειναι οταν το περνεις αλλα δεν υπαρχει το αντιστοιχο κατα το restore, κατι που βεβαια θα ηταν εξαιρετικα βολικο. Ετσι θα επερνα τα παντα να τα εχω και μετα φερνω πισω το ιστορικο, τα sms και οτι αλλο μου λειπει. Ισως σε καμμια επομενη βερσιον φτιαχθει και αυτο. Κρατα και απο τις εφαρμογες backup σε οτι εχεις κανει customize και οτι εχει login, τα υπολοιπα δεν αξιζει το κοπο να ψαχνεις τι γινεται καθε φορα.

• To restore απο το backup μεσα απο το τηλεφωνο ειναι ευκολοτερο, παρολα αυτα δεν προσφερεται για επιλεκτικο restore, εχεις δυο επιλογες. Ειτε τα settings, ειτε τις εφαρμογες, (ειτε και τα δυο) Αντιθετα, οταν περνεις το backup μπορεις να διαλεξεις τι θα παρεις backup με πολυ μεγαλυτερη αναλυση. Πρακτικα, δεν εχει νοημα να παρεις backup εφαρμογες που εγκαθιστανται ευκολα απο το playstore Ουτε εφαρμογες με ΠΟΛΛΑ data οπως πχ gps με χαρτες γιατι το backup θα ειναι τεραστιο και θα παρει ωρες. Απο κει …

• Το πιο πρακτικο ειναι να σταματησεις το συγχρονισμο των φωτογραφιων (και να τις σβυσεις). Για ολα τα αλλα φτανει μια χαρα.

• Αν δεν το χρησιμοποιεις, οχι δεν εχει σημασια στη ταχυτητα

• Tinydeal ....Εκλεισε ?

netblues - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

• Καποια στιγμη που ειχε παιξει το miwifi ειχε ενα τετοιο option. Η ταχυτητα δεν ειναι το δυνατο του σημειο, αν δεν εισαι διπλα. Αν δεν του αλλαζα καναλι δεν το εβρισκε καν το note 2.

• Καλα ναι, και αυτο το κανει, αυτο θεωρειται normal για την συγκεκριμενη για τα μπαζα εφαρμογη.

• Tinydeal ....Εκλεισε ?

netblues - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Σιγα μην εκλεισε. Μια χαρα spam mail στελνουν. Παρε παρε. Μολις το στειλουν θα ενημερωσουν υποθετω. Το τι γινεται με την αποθηκη τους κανεις δεν ξερει. Παντως την αλλη βδομαδα ειναι αργια στη ΚΙνα και τα πραγματα θα πανε αργα.

• Το note2 υποστηριζει 5g αλλα ο xiami router χρειαστηκε αλλαγη στο xiaomi wifi router στο καναλι 36 η καποιο αλλο εκει κοντα. Το γιατι δεν το εψαξα περισσοτερο. Ισως να μην υποστηριζει ολη την 5ghz μπαντα ή να υπαρχουν διαφορες λογω χωρας (αν και δεν βρηκα τιποτε τετοιο).

• Εχω στειλει ηδη 3 φορες.

• Συνηθως η εκδοση στο playstore ειναι παλια. Επανερχομαι με το θεμα της "απωλειας" βηματων. Σημερα το ξανακανε. Εχασε 2000 βηματα (περιπου) χωρις να συμβει κατι ιδιαιτερο. Το πηρα χαμπαρι το απογευμα. Μεχρι το βραδυ στις 12 που μηδενισε συνεχιζε να κραταει τα βηματα και να τα κανει update στο ιστορικο με ενα offset. Η διαφορα ειναι οτι οταν δεν χανει το update το ιστορικο ειναι in sync με τον μετρητη, ενω οταν χανει δειχνει σαν να γινεται update καθε 10-15 λεπτα (δλδ το offset δεν ειναι απολυτα σ…

• Αντιστεκομαι. Ακομα δεν εχει πεσει κατω απο 29.99. Οταν πεσει στα 20, θα εχει και πιο stable firmware..

• Σε πιο απο ολα? 1 1S 2 ? και σε τι version Εδω σε miband 1s φοραει 4.16.4.22 και heart rate 1.3.76.22. Για να δουμε. Παντως με την 2.2.1 το προβλημα με την καταγραφη των βηματων μοιαζει να λυθηκε.

• Μα φυσικα.... Εκτος απο την τελευταια λεξη στο νο. 3, που μου ειναι αγνωστη.. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19589/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19590/ Και απο οτι βλεπω, εχασε και τα χθεσινα sleep data..

• Παράθεση από eti666: “Σε αντίθεση με έναν φίλο πιο πάνω περι αυτονομίας έχω να πω ότι τρώει τουλάχιστον 30 % μπαταρία παραπάνω , τελειώνω την μέρα με 40-45%.Αφού δοκίμασα όλες τις MIUI 7 GTV DEV έμεινα κάνα 6μηνο με την 6.3.31 λόγο αυτονομίας 2 μέρες+ (ή πχ 5ώρες 4G με βίντεο από το 85% στο 20%)Η stable by gkalen βέβαια είναι καλύτερη σε όλα τα άλλα της κ λέω μήπως είναι από καμία ρύθμιση .Την πέρασα κ σε φίλο με RN2 κ αυτός τα ίδια .Καμία ιδέα να περιορίσουμε την κατανάλωση ? ” Οι περισσοτεροι …

• Κατεβηκε, μπηκε, και εχω ενα μονιμο offset μεταξυ της βασικης οθονης και του ιστορικου Το ιστορικο λεει 2230 και η βασικη οθονη 3360. Το πρωι κρασαρε (με την προηγουμενη βερσιον) εχασε καπου 4000 βηματα, και τωρα μου κανει μουτρα και κραταει ενα σταθερο offset. Αν αυριο δεν το παρει σωστα απο την αρχη, προβλεπεται video στο youtube με τσεκουρια και mibands (σε φετες). Υπαρχουν πουθενα τα release notes της 2.2.1 ?