Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 160.
-
Παράθεση από ribben: “Καλησπέρα παιδιά, πολύ καλή δουλεία! Ενα θεματάκι έχω μόνο που δεν ξερω αν είμαι ο μόνος?! Στο status bar το search ειναι στα κινέζικα! Το έχει κανεις άλλος το θεμα ή μόνο εγώ? ” Ειναι και σε προηγουμενη dev το θεμα, αλλα οχι παντα. Σε δυο note 2 , το ενα βγαζει ελληνικα στο αλλο κινεζικα. Προφανως εχω κανει τα σχετικα clear αρκετες φορες. Εχω δοκιμασει να τα γυρισω σε αγγλικα και ξανα πισω, διαφορα reboot, nada.
-
Clean install σε developer. Προς το παρον βολευτικα απο την εξωτερικη μνημη, αλλα ετσι για το μαμωτο.. Θα το ξαναδοκιμασω με τη σημερινη dev μολις βγει, σε φρεσκο κινητο.
-
Προκυπτει οτι για καποιο αγνωστο λογο, το να το κανεις copy στην sd και να το εγκαταστησεις απο κει, παιζει συνηθως αλλα οχι παντα. Σε οποιον παιζει στην flash προφανως δεν βλεπει καποιο προβλημα. Οταν ομως παιζει μονο απο sd, παλι δεν ξερουμε τι φταιει. Ολα αυτα μετα απο clean install.....
-
Το θεμα με τις ειδοποιησεις που επαναλαμβανονται ειναι σχετικα σοβαρο και αποκτηθηκε με την 6.2.25.
-
Αν μας ελεγες και την κρισιμη λεπτομερεια που το κανει να τρεχει, θα σου ημουν υποχρεος.
-
Δεν παρατηρησα κατι ιδιαιτερο, αν και εχει ακομα αρκετες λεπτομεριες για στρωσιμο. Παντως αφροδιτη σε tts pro με τιποτε. Μονο μελινα, αγοραστη.
-
Θα τρελαθουμε τελειως... Ναι το δοκιμασα και αυτο (εχω φαει ηδη μια βδομαδα googlaροντας, οποτε καπου το ειδα και αυτο σαν ιδεα) Αν και ειχα απελπιστει, ειπα να κανω αλλο ενα move στην sd με την φρεσκια εγκατασταση πλεον. Και ετσι ξαφνικα, ξεκινησε. Οποτε για οποιον διαβαζει το post στο μελλον, το igo σε xiaomi note 2 με gtv 6.1.29 (και οχι μονο) θελει εγκατασταση στην sd για να τρεξει. Αυτο συνηθως λεγεται bug. Απλα η παρακαμψη του ειναι σχετικα ευκολη. Ευχαριστω για την πληροφορηση οτι τρεχει …
-
Εκανα φρεσκια εγκατασταση με τα αρχεια του navimania.. Εβαλα χαρτες, apk κλπ απο την αρχη. Το προβλημα παραμενει. Δυσκολευομαι να πιστεψω οτι ειναι η rom, αλλα αμα βρω το κουραγιο θα το δοκιμασω και με stable. (Εκτος και αν εχετε καμμια αλλη ιδεα)
-
Το (ξανα) δοκιμασα... Ναδα.
-
Εχω δοκιμασει να το τρεξω και χωρις sys.. Skin Dupas_v9.0_Crystal3d που δουλευει σε τετοια αναλυση.
-
Igo_9.6.29.625822 αλλα εχω δοκιμασει και με παλιοτερο... Με τι rom σου δουλεψε? to data ειναι ιανουαριος του 15.. Περιεχομενο sys στο συνημμενο.forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/10334/
-
Οταν μια εφαρμογη δουλευει παντου αλλου ΕΚΤΟΣ απο το συγκεκριμενο προφανως δεν ειναι προβλημα της εφαρμογης. Και φυσικα εχουμε δοκιμασει και αλλες πορτοκαλιες, ομως αυτο δεν αλλαζει το προβλημα. Εξαλλου καθε gps εχει τα πιθανα θεματα του, και επιπλεον, εαν πρεπει να στηριζεσαι σε μια εφαρμογη για να σε παει καπου που δεν ξερεις, τοτε πρεπει να περασει και καποιες δοκιμες ωστε να αποδειξει οτι μπορει να το κανει. Εαν καποιος το gps το εχει για πλακα ειναι ενα θεμα. ΑΝ ομως βρεθεις στο πουθενα καπ…
-
Προσπαθω να εγκαταστησω το igo primo σε xiaomi note 2 με gtv 6.1.29. Η εγκατασταση γινεται κανονικα, η εφαρμογη ξεκιναει, γραφει την πρωτη φορα το σχετικο downloading, και μετα σκαει (χωρις καποιο προφανες μηνυμα) Αφου την "καθαρισω" και ξαναφορτωσω γιραφει παντα loading Igo πρωτου σκασει. Εχω δοκιμασει τα γνωστα κολπα με sys, αναλυσεις κλπ χωρις καμμια διαφορα. Επισης δοκιμασα εγκατασταση σε sd και εσωτερικη, copy και στις δυο, δεν αλλαζει τιποτε. Επισης τη λυση με τα δικαιωματα στην sd και την…
-
Μετα απο αρκετά πειράματα προκύπτει οτι ο κινητο εχει καπως aggressive noice canceling. Πιο συγκεκριμενα: Αν στο χωρο επικρατει ησυχια, οπως και να κραταμε το τηλεφωνο, γενικα δεν υπαρχει προβλημα Αν ομως υπαρχει χαμηλος αλλα συνεχης θορυβος (πχ ανοιχτο τζαμι αυτοκινητου) περπατημα κοντα σε λεωφορο με συνεχη κινηση, τοτε απομακρυνοντας το τηλεφωνο απο το αυτι, υπαρχει καποιο σημειο που η φωνη μας πνιγεται. Τυπικα αν κραταμε το τηλεφωνο στις 45 μοιρες στο αυτι μας το θεμα ειναι εμφανες. (βεβαια δ…
-
Το αρθρο 3 του link λεει.. Η παρούσα Οδηγία δεν εφαρμόζεται: λήψη εικόνας (ή και ήχου) με φωτογραφική μηχανή, συσκευή κινητού τηλεφώνου κλπ.). Επιμενω.. Εχω στα χερια μου ενα κινητο και τραβαω video μεσα σε ενα αυτοκινητο που κινειται. Ειμαι παρανομος? Δεν βρισκω κατι, και αμφιβαλλω οτι οποιοδηποτε αστυνομικο οργανο θα εχει διαφορετικη αποψη. Αλλιως οι τουριστες στην ακροπολη την εχουν βαψει. Μεσα ολοι. Αν το στερεωσω σε μια βαση με βεντουζα αλλαζει κατι? Αν κλεισω το κινητο μεσα σε ενα πλαστικο…
-
Παράθεση από caeser: “ Στη Ρωσία κάποτε η χρήση κάμερας σε αυτοκίνητα ήταν "must" (και γιαυτό στο You Tube είναι γεμάτο βίντεο από ρώσικους δρόμους) σε μια προσπάθεια της τοπικής αστυνομίας να περιορίσει ή να ελέγξει τις απαγωγές προσώπων, που ήταν μάστιγα στη χώρα κάποια στιγμή και μέσω των καμερών φιλοδοξούσαν ότι θα μπορούσαν να ελέγξουν τη κατάσταση... ” Και σημερα ειναι, οχι ομως για απαγωγες, αλλα απλα για αυτοπροστασια οδηγου και οχηματος wired.com/2013/02/russian-dash-cams/ Και καπου ειχ…