Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 173.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από dimi1982: “Η 6.3.19 που βγήκε τι είναι ρε παιδιά? Την κατεβάζω τώρα,λέει Fix του e-mail και βετλιώση στην αυτονομία. Η αλήθεια είναι ότι εδώ και 3 μέρες δεν συγχρονίζει το inbox με τίποτα, λέτε να το φτιάξανε! Xiaomi Redmi note 3” Τελικά τη φλασαρα! Μου ζήτησε να κάνει root από το twrp, δεν το έκανα και έχασα το root, χάθηκε και το su.zip από το internal storage και αναγκάστηκα να ξαναφλασαρω την 6.3.19 και να κάνω το root που μου ζήτησε. Ζήτησε αναβάθμιση μπήκα πάλι twrp ξαναφλασαρ…
-
Η 6.3.19 που βγήκε τι είναι ρε παιδιά? Την κατεβάζω τώρα,λέει Fix του e-mail και βετλιώση στην αυτονομία. Η αλήθεια είναι ότι εδώ και 3 μέρες δεν συγχρονίζει το inbox με τίποτα, λέτε να το φτιάξανε! Xiaomi Redmi note 3
-
Κάνε add και θα σε αφήσει να βάλεις fingerprint! Xiaomi Redmi note 3
-
Όντως στα Αγγλικά δουλεύει κανονικά! Xiaomi Redmi note 3
-
Να σου πω την αλήθεια δεν το σκέφτηκα, και το 'χεις ξαναπεί. Θα το τσεκάρω και θα σας πω. Μπορεί να φταίει και το ότι κάνει αποσυνδέσεις το Bluetooth τι να πω. Xiaomi Redmi note 3
-
Τελικά έχω θέμα με το Bluetooth,κάνει αποσυνδέσεις συνέχεια. Ενω συνδέεται και με τις δύο συσκευές,αποσυνδέεται και θέλει κλείσιμο και ξανά άνοιγμα το Bluetooth! Μάλλον είναι θέμα τις rom γιατί έχω ακούσει από πολλούς παράπονα γιαυτό. Xiaomi Redmi note 3
-
Σήμερα το δοκίμασα να περπατάω με καρότσι και δεν μέτρουσε καθόλου και αναγκάστηκα να κρατάω το καρότσι με το δεξί! Άρα δεν παίζει,σε μένα τουλάχιστον! Xiaomi Redmi note 3
-
Αλλη έκδοση sp flashtool δοκίμασες? Κατέβασε άλλο sp flashtool v5.1516.00 και κάνε ξανά την διαδικασία ήρεμα απ την αρχη. Κάνε και καμιά επανεκκίνηση στο λαπτοπ, άλλαξε καμία θύρα USB. Ποια Windows έχεις? Αν έχεις 8 η 10 ισως πρέπει να απενεργοποίησεις την ψηφιακή υπογραφή και να κλείσεις όλα τα defender Antivirus και να κάνεις extract τα αρχεία απ την αρχη και να ξαναβαλεις τους drivers. Το κυριότερο είναι να ηρεμήσει και να τα δεις όλα απ την αρχη, το έχω πάθει και ξέρω! Xiaomi Redmi note 3
-
Εγώ που το δοκίμασα στο Car Bluetooth γίνεται! Xiaomi Redmi note 3
-
Ναι απλά νόμιζα ότι ανάβουν τα λαμπάκια και μετά, έχω προσθέσει και δύο εφαρμογές αλλά τα λαμπάκια πάλι δεν ανάβουν για τις ειδοποίησεις τους! Για το ξεκλείδωμα εννοώ τι πρέπει να κάνω για να ξεκλειδώνει το κινητό,απλά το φέρνω κοντά στη συσκευή και ξεκλειδώνει? Η κάνω κάτι ακόμα? Xiaomi Redmi note 3
-
Σήμερα παρέλαβα το mi band 1s και έχω δύο πρώτες ερωτήσεις. 1)πως το κανουμε να ανάβουν τα λαμπάκια σε αναπάντητη? 2)πως ξεκλειδωνουμε με το mi band? Xiaomi Redmi note 3
-
Από gearbest,18$+5$ για δύο λουρακια και 2$ tracking number! Έκανε 16 μέρες με signpost! Xiaomi Redmi note 3
-
Έφτασε και το δικό μου(mi band 1s),αύριο παραλαμβάνω! Με πια εφαρμογή ξεκινάω? Έχω την τελευταία gtv και μέσα έχει το mi fit 1.8.7,ειμαι OK μ'αυτο? Xiaomi Redmi note 3