Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-91 από 91.
-
καλημερα σας ερωτησεις: γινεται αναβαθμιση σε Marshmallow? εχω την ελληνικη GTV-6.1.7, για να περασω την GTV-6.1.29 παω ανβαθμιση επιλεγω χειροκινητα μεσα απο την sd μου τον zip που κατεβασα και του λεω εγκατασταση? πρεπει να παρω backup? και αν ναι πως παιρνω? επισης αφου ειναι root η rom που βαζουμε που βρισκουμε την επιλογη να δωσουμε δικαιωματα σε καποια εφαρμογη?
-
Antutu score από τα xiaomi
tamtam - - Ο καφενές μας
Μήνυμασας παραθετω φωτο απο το untutu, επειδη δεν αντιλαμβανομαι και παρα πολλα, να μου πειτε αν ειναι καλη η αξιολογηση η παιζει ρολο που εχω φορτωμενες αρκετες εφαρμογες? και αν γνωριζετε αν χρονιζεται παραπανω οπως το prime, η δεν το "πειραζουμε" πως ανεβαζουμε βαθμολογια?
-
μολις εγινε η εγκατασταση με την ROM την ελληνικη, μεχρι στιγμης φαινονται όλα καλα ερωτησεις: είναι root η rom που βαλαμε? τα εικονίδια που μας βαζουν σε εφαρμογες κινεζικες η διαφημιστικα πχ(Kuaipan,mi wifi mi key mi fit mi jome κλπ) εξυπηρετουν καπου? γιατι υπαρχουν σε μια καθαρη ελληνικη version? μπορυμε να τα σβησουμε όλα αυτά που δεν μας ενδιαφερουν? και πως? πρεπει να κανουμε mi account?
-
καλησπερα σας σημερα και εγω παρελαβα το τηλεφωνο θα τη βαλω καποια στιγμη την ελληνικη την ρομ, απλα μου φανηκε λιγο βουνο η διαδικασια και μεχρι να το διαβασω καλα δεν το πειραζω ωστοσο το ειχα παραγγειλει απο το vicmall και μου βαλανε τη rom που εχει ελληνικα εχουνε βγαλει αρκετες κινεζιες, και απο οτι λενε εχουν φτιαξει και το 4G στα ελληνικα δεδομενα, ειδομεν αυτο που εχω σαν προβλημα ειναι οτι πηγαινοντας στις επαφες και επιλεγοντας ενα ονομα, ανοιγει η καρτελα της και αστραπιαια κλεινει κ…