Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 41.
-
ρουτ
Μήνυμανα και κάτι καινούργιο που μαθαίνω... για τις εφαρμογές ξέρεις αν θα εξακολουθώ να μπορώ να τις χρησιμοποιήσω;
-
ρουτ
ΜήνυμαΚαλησπέρα στην κοινότητα!! Κάτοχος του mi note 10 από την αρχή της κυκλοφορίας του έχω αρχίσει να το βαριέμαι και για να αποφύγω προς το παρόν την αγορα καινούργιας συσκευής, σκέφτομαι να του περάσω άλλη ρομ μπας και επανέλθει λίγο το ενδιαφέρον μέχρι να πάρω καινούργια συσκευή... Απέχω πολλά χρόνια απο το άθλημα με το ρυτάρισμα και το φλασάμισμα ρομ οπότε είναι σαν να ξεκινάω απο την αρχή. Διάβασα κάποια ποστ για το φλασάρισμα καθώς και τι παίζει με τις ρομ και μπερδεύτηκα ακόμα περισσότερο... …
-
Είστε ευχαριστημένοι από τις ευρυζωνικές υπηρεσίες της Vodafone (Internet)
Westman - - Vodafone (Συζήτηση για το δίκτυο και τις υπηρεσίες της.)
ΜήνυμαΣτον Κορυδαλλό που μένω αρκετά ικανοποιημένος είμαι! Όταν είχα την 24αρα η ταχύτητα που είχα 10 με 11 και τώρα με την vdsl 50 είμαι στα 51,20
-
Παράθεση από YellowalexB: “Καλησπερα και από μένα, νέος στο φόρουμ αλλά κάτοχος xiaomi redmi note 9 pro, προκάτοχος xiaomi redmi note 3 pro και 5 pro, με κανένα δεν είχα θέμα με το android auto.Με το νέο τώρα κινητό έχω και δεν μπορώ όσα και αν δοκίμασα να το συνδέσω.Να υποθέσω δεν υπάρχει τελικά λύση ε?Εμενα είναι έκδοση miui 11 android 10, έχει υποτίθεται στις εφαρμογές του playstore το android auto αλλά στο κινητό μέσα δεν φαίνεται πουθενά.Το βρίσκω μόνο απτή λίστα των εφαρμογών playstore με …
-
Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από Westman: “πότε θα βγει το Miui 12; ” MIUI 12 Stable : Το νέο πρόγραμμα αναβάθμισης για τις Global και Ευρωπαϊκές ROM - News from Xiaomi Miui Hellas ” Ευχαριστώ πολύ!! Λίγο ακόμα υπομονή τότε... Πιστεύω να είναι καλύτερο σε σχέση με την τελευταία ενημέρωση που έκαναν...
-
Παράθεση από Octaviastikos: “Παράθεση από Westman: “Μήπως ξέρει κανείς πότε θα βγει το Android 10 για το κινητό μας; ” Για china developer έχει βγει εδώ και 4-5 ρομ... Για stable Ρομ άγνωστο διότι τώρα σταματήσαν για την μετάβαση τις miui 12... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/67060/ ” Εγώ έχω την global stable, οπότε θα περιμένω ακόμα
-
Παράθεση από giannisgr41: “Παράθεση από Octaviastikos: “Ειναι λίγο παλιά...7.2 είναι πιο δυνατή με πολλά ρυθμίσεις... ” συμφωνω εχω και 7.2 πανω.απλα την εβαλα εδω γιατι δινει καλα αποτελεσματα,λειτουργουν οι φακοι και παρα πολελς ρυθμισεις και config.εχω και την τελευταια ultracam ” Μήπως σου είναι εύκολο να βάλεις και την 7.2 έκδοση;
-
Καλησπερα και παλι!εγω ο ενοχλητικος ειμαι... πατησα το link που θπαρχει πανω στην σελιδα που λεει για το ξεκλειδωμα και με πεταει στην επισημη σελιδα της Xiaomi αλλα με κινεζικους χαρακτηρες. μολις πατησω για την αγγλικη σελιδα αλλα μου λεει 404 not found. Σε περιπτωση που ξεκλειδωσω την συσκευη ειναι "απαραιτητο" να περασω καποια custom rom; εμενα ειναι ηδη στην miui global 11.0.13 stable (pfdeuxm) Συγνωμη για τις χαζες ερωτησεις αλλα εχω πολλα χρονια να ασχοληθω με root και custom rom και εχω…