Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-297 από 297.
-
redmi note
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “ Nαι είναι η τελευταία και μπορείς να την βάλεις από τον Updater.” Ευχαριστω.Και αφου την εγκαταστησω μπορω μετα να σβησω την προηγουμενη απο την SD για να μην πιανει χωρο;
-
redmi note
ΜήνυμαΕπισης...κατι αλλο.ΑΥΤΗ η ROM εινααι η τελευταια για το Note?Την εγκαθιστουμε;
-
redmi note
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “ To ότι η συσκευή έχει S/N 0123456789ABCDEF είναι ΣΟΒΑΡΗ ΕΝΔΕΙΞΗ ότι είναι FAKE...” Δεν θα διαφωνησω και ειναι και η δικη μου μεγαλη ενσταση για την γνησιοτητα της συσκευης αυτο το "περιεργα συμμετρικο"S/N....Πώς ομως εξηγειται οτι στο κουτι συσκευασιας εχει S/N & IMEI ιδια με αυτα που εχει στα ταμπελακια πισω απο την μπαταρια στο κινητο και τα οποια δινουν στο site της Xiaomi το ΟΚ για τη γνησιοτητα;Οπως επισης και ο 20ψηφιος "ξυστος" κωδικος επι του κουτιου συσκευασιας …
-
redmi note
ΜήνυμαΠαράθεση από mAthosalas: “...στο κουτι συσκευασιας εχει την ειδικη ετικετα με ΙΜΕΙ και S/N.Ομως μεσα στη συσκευη "Ρυθμισεις"/"Σχετικα με το τηλεφωνο"/"Κατασταση"/"ΙΜΕΙ πληροφοριες" εχει το ιδιο ΙΜΕΙ αλλά στο "Ρυθμισεις"/"Σχετικα με το τηλεφωνο"/"Κατασταση"/Σειριακος αριθμος εχει διαφορετικο S/N. ...Τι μπορει να συμβαινει; Ποιο ειναι το σωστο S/N και γιατι εχει αλλο στο κουτι και αλλο στη αναγραφει στη συσκευη; ?(” απαντησε επ'αυτου ο πωλητης οτι επειδη το Note ειναι κατ'αρχας για την Κινεζικη αγ…
-
redmi note
ΜήνυμαΜια ερωτηση ακομη...στο κουτι συσκευασιας εχει την ειδικη ετικετα με ΙΜΕΙ και S/N.Ομως μεσα στη συσκευη "Ρυθμισεις"/"Σχετικα με το τηλεφωνο"/"Κατασταση"/"ΙΜΕΙ πληροφοριες" εχει το ιδιο ΙΜΕΙ αλλά στο "Ρυθμισεις"/"Σχετικα με το τηλεφωνο"/"Κατασταση"/Σειριακος αριθμος εχει διαφορετικο S/N. Οταν παω στην ειδικη σελιδα της Xiaomi MIUI οπου τσεκαρουμε αυθεντικοτητα και περναω τους κωδικους που εχει στο κουτι,ολα καλα...εννοειται οτι με το S/N της συσκευης δεν πανε ολα καλα... Εστειλα ενα email στον Πω…
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΝα κ το Note μου...
-
Kαλως σας βρισκω ολους!Κωστας εδω,απο Πατρα με ενα Redmi Note απο χθες στα χερια μου.Ως συνηθως με καθε τι καινουριο gadjet, αρχιζει το σκαλισμα διαβασμα ψαξιμο και παιχνιδι ανακαλυψης "τι & πως"...απο επιδοσεις επισης,οσο μπορω να ξερω,το βλεπω μια χαρα το phablet... Η Xiaomi πεχρι προτινος ηταν "αγνωστη ποσοτητα" για εμενα και αποφασισα να τηνε μπιστευθω με τα οσα διαβαζα για την τεχνογνωσια και τεχνολογικη εφαρμογη τους με ενα Xiaomi Redmi Note...και ως ωρας βλεπω θετικα το βημα που εκανα τη …
-
redmi note
ΜήνυμαAρα...να υποθεσω οτι το Note ειναι το αυθεντικο;.....Πρεπει να ψαξω κατι ακομα;... (σε ευχαριστω-βοηθησες μεσα σε λιγη ωρα...ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ)!
-
Δηλαδη...μόλις εβαλα μετα κόπου και διαδικασιας την 3.10 και.....βλεπω οτι πρεπει να την ξαναλλαξω με την νεα 3.11;Σωστα;Ισχυει για το Note;
-
redmi note
ΜήνυμαEβαλα την νεα ROM και πλεον γραφει στο "Σχετικα με το τηλεφωνο" --> Εκδοση MIUI :MIUI-Hellas-GTV 3.10.0... Βεβαια ενω ακολουθησα τις οδηγιες ΑΥΤΕΣ δεν ειδα πουθενα μετα,το αρχειο update.zip στην SD card...και δεν προχωρησα περα απο τα πρωτα 7 βηματα του οδηγου...παιζει κατι αλλο;
-
redmi note
Μήνυμα1.Bγηκε καμμια ακρη απο τα screenshots που ανεβασα,απο οσους ειστε πιο γνώστες,εαν το Note ειναι το σωστο ή καποιο fake?Μπορει να μου πει καποιος; 2.Ποια απο τις ROM που προτεινετε ειναι η τελευταια για το Note? Παιδια συγγνωμη για τις ερωτησεις και τη ζαλάδα αλλά νεος στο χωρο και εχω τις ανησυχιες σχετικα με το Note...ελπιζω στην κατανοηση σας.
-
redmi note
ΜήνυμαΈχει ενα εικονίδιο "ασφάλεια" το οποίο ανοίγω κ μεταξύ αλλων έχει επιλογή "αναβάθμιση" που δείχνει τη Ρομ που έχω κ την νέα...τις γράφω πιο πανω κωδικούς.Αυτό έννοιες updater;κ ποια Ρομ απο όλες να βάλω; απλα κατεβαζω στο κινητό κ κάνω εγκατάσταση? Ευχαριστώ....
-
redmi note
ΜήνυμαΕπισης να πω και αυτο.Το κινητο εχει ολα τα εικονιδια και το περιβαλλον σε Ελληνικα και οταν παω στις Ρυθμισεις-->Σχετικα με το τηλεφωνο-->Ενημερωσεις Συστηματος--> ελεγχο για αναβαθμιση, μου λεει να κατεβασω την νεα εκδοση 23.0 την οποια κατεβασα και αποθηκευτηκε σε ενα φακελο Αρχεια/Logs/Recovery με ονομα "20140618_163406.log αλλά ενω φαινεται να κανει επανεκινηση το κινητο και να την εγκαθιστα,οταν ξανανοιγει μού δειχνει οτι παλι εχω την 17.0 και λεει κατεβαστε την 23.0.... Κανω κατι λαθος εγ…
-
redmi note
ΜήνυμαΣε ευχαριστω πολυ για την απαντηση.Βλεπω ειμαστε και "συγχωριανοί"...:) Καλως σε βρηκα. Δινω απο anTuTu(το ξαναεκανα το τεστ μπας και...) και CPU-Z τα screenshots και μού λετε οι πιο ειδικοι... εχω ψιλοχαλαστει να σας πω την αληθεια διοτι αν ειναι ΚΑΙ αυτο fake,ειναι η 2η φορα που την παταω απο ebay και γμτ το ηθελα πολυ αυτο το κινητο...για να δουμε...ελπιζω να μην ειναι ετσι και να το κρατησω....ΑΝΑΜΕΝΩ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ τις απαντησεις σας... hCHZEER.png ylLRbb2.png iVraKpy.png O1gexpT.png 5pazwvE.png…
-
redmi note
ΜήνυμαΚαλησπερα κι απο μενα.Κωστας πο Πατρα.Καλως σας βρισκω.Σημερα παρελαβα κι εγω ενα Redmi Note και θελω να ρωτησω μερικα πραγματακια. 1.Πώς τσεκαρω κατ'αρχας αν η συσκευη που παρελαβα ειναι οντως αυτη που πληρωσα;Αν δεν ειναι δηλαδη καμμια μπανανα;Υπαρχει καποιο τεστ/check; 2.Στα "Σχετικα με το τηλεφωνο" μού λεει: Μοντελο:HM NOTE 1W Εκδοση Android: 4.2.2 JDQ39 Εκδοση MIUI: MIUI-JHDCNBA17.0 CPU:1,7GHz RAM:2.00GB Εκδοση Kernel: 3.4.39 Πως βρισκω αν χρειαζομαι αναβαθμισμενες εκδοσεις αυτων ή αν εχει …