Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 407.
-
Μπορεί καποιος να μου πει με ποιο τροπο αυτα τα προγράμματα ειναι ενεργά και πότε όχι. Εγώ εχω θέμα πχ με το new remainder στο οποίο βάζω κάποιες υπενθυμίσεις και κτυπά οπότε θέλει. Είμαι σίγουρος οτι δεν φταίει το προγράμμα αλλα εγώ δεν καταφέρνω να ειναι συνέχεια ενεργό. Έχει να κάνει καθόλου με τις πρόσφατες εφαρμογές που εμφανίζονται κρατώντας πατημένο το μέσο κουμπί του τηλεφώνου ? φαντάζομαι όχι αφού μπορεί να βάλω μια υπενθύμιση σε βάθος χρόνου 10 15 20 ημερών. Αν ειναι να πρέπει θα θυμάμ…
-
Παράθεση από billap: “Έβαλα την xiaomi-miui-hellas_GTV-2.0-4.2.2_HM2013023_JHBCNBA13.0 , και απλά δεν μπορώ να βάλω άλλο λογαριασμό mail με exchange Με το που βάζω τα στοιχεια με πέταει... Προσπαθησες να βάλεις καινούργιο λογαριασμό Mail ? ” ´ ναι φιλε δημοιούργησα από τη αρχή ένα νέο email yahoo μέσα από το τηλέφωνο χωρίς κανένα πρόβλημα. Μόνο του το πρόσθεσε κάτω από υφιστάμενο yahoo που είχα και έστειλε και μήνυμα. Έστειλα και εγώ με το τηλέφωνο από gmail στο νέο yahoo και το έλαβε άμεσα.
-
Παράθεση από billap: “Γειά σας μόλις σήμερα πήρα το ριζάκι μου και έβαλα κατευθείαν την rom σας.. Και εγω εχω πρόβλημα με το mail. Πόλυ καλή δουλειά...” Καλωσορίσες φιλε στη παρέα μας, εχω και εγώ το ρύζι με τέσσερα mails πάνω και δεν εχω με κανένα πρόβλημα. Εσύ τι πρόβλημα συγκεκριμένα αντιμετωπίζεις? είχα την εντύπωση οτι αλλα μοντέλα της xiaomi έχουν πρόβλημα και όχι τα ρυζακια
-
Θα σας ανεβάσω και μία ROM για το Hongmi που εξαφανίζει τα τσέχικα και τα γυρίζει στα Ρώσικα ... τι Ρώσικα.... ρε αδελφέ, Άμα κανονίσεις να βγάζει Ρωσιδούλες να σε παραδεκτώ..
-
Παράθεση από sothatz: “Παράθεση από bandit650: “κατεβασα και εγκατεστησα τη τελευταια ρομ . το κατεβασμα εγινε με ταχυτητες 500 - 550 κβ/λ (εχω 6 αρα συνδεση) . εγινε η εκατασταση καθως και του ζιπ με το ρουτ. εγκατασταθηκε επιτυχως και ειναι και ρουτ. ΑΛΛΑ το τηλ ειναι τελειως διαφορετικο οσον αφορα το touch. βασικα δε σουλευει τοσο καλα οσο πριν. σε σημειο να μη μπορω ουτε να αλλαξω θεση στα εικονιδια στη επιφανεια εργασιας. αυτο ειναι περιεργο γιατι εχω δοκιμασει 4 ρομ και καμια δε ειχε αυτο …
-
καλή σας μέρα Προσωπικά είχα τη εντύπωση ότι δεν μπορούσα να εγκαταστήσω τη νέα version.Tους λόγους τους αναφέρω σε προηγούμενα ποστ αλλά ο βασικός λόγος ήταν το γεγονός ότι έβλεπα λάθη που υπήρχαν στη προηγούμενη version και τα οποία στη νέα είχαν διορθωθεί. Στη προσπάθεια μου να βρω το λάθος εγκατέστησα την παλιά ρομ [Stable 13.0] Xiaomi Hongmi - Red Rice που είχαμε πριν αρχίσουν τα παιδιά τις μεταφράσεις. Αυτή η ρομ πέρασε κανονικά. Μετά από αυτό ξανά πέρασα την τελευταία ρομ με τη μετάφραση …
-
σε μένα δεν λεει να εγκατασταθεί με τιποτα. Ενω αρχιζει τη διαδικασια κανονικα η μπλε γραμμη πανω απο το ρομποτακι γεμιζει πολυ αργα μεχρι το 1/5 της μπαρας και σταματα για αρκετη ωρα. μετα η γραμη γεμιζει μεχρι τα4/5 απευθειας με τη μια και προχωρα ακομα λθγο.Νομιζω οτι η μπαρα δεν γεμιζει μεχρι τερμα και περνα στη διαδικασια apo το 11 μεχρι το 49 αν θυμαμαι καλα και μετα reboot. καμια φορα κανει reboot χωρις κανει τη διαδικασια apo το 11 μεχρι το 49?.
-
Υπαρχει τρόπος να ελέγξουμε αν έγινε εγκατάσταση της τελευταίας ρομ. Υποψιάζομαι οτι παρά τις 5-6 προσπάθειες του δεν έχει εκατα σταθεί κανονικά. Βλέπω λάθη που λογικά έχουν διορθωθεί.
-
Παράθεση από sothatz: “Προσοχή να έλεγχετε το μέγεθος των αρχείων γιατί έτσι την πατησα κι εγώ. Δηλ. Έδειχνε οτι το κατέβασε αλλά ηταν το μισό οποτε δεν εγκαταστάθηκε. Το ξανακατεβασα. Την κατεβασα κ την έβαλα σε 10'. Ευχαριστώ κ παλι την ομάδα.” με πρόλαβες φιλε, επισης φαινεται οτι ειναι ορθό νακατεβαζυμε τη ρομ στο pc μας και μετα στο τηλεφωνο για εγκατασταση. 3 φορες που την κατεβασα κατευθεια με ανοικτο δυκτιο στο τηλεφωνο δεν εγινε ορθή εγκατασταση. ευχαριστιες στη ομαδα εργασιας
-
Παράθεση από Shadow: “μήπως δεν περάστηκε σωστά η ROM, και κρασάρει και διαβάζει ότι ναναι για την κάρτα;” Αν και λιγότερη από μια ώρα ζωης ξανα πέρασα τη rom και είχες δίκαι φίλε δούλεψε κανονικά.
-
Θα κατεβάσω ξανά από τη αρχή τη rom , θα τη ξανά περάσω και θα σας πω σε λίγο
-
Οτι εχω πρόβλημα στη SD εχω. Το θέμα γιατι και τι κάνω. Να τη φορμαρω και να σας δώσω αναφορά τώρα ή να περιμένω τη νέα έκδοση? ΑΛοι με hongmi red που έχουν βάλει τη τελευταία έκδοση τι παρατηρήσεις έχετε?
-
Επίσης το τηλέφωνο μετά τη Τρίτη έκδοση το αισθάνομαι λίγοι αργό. Πχ στο να ανοίξει προγράμματα.
-
Γιατι συμπεριφέρεται λες και ειναι ροοτ. Γιατι το λέω ουτο αναφέρω ποιο πάνω
-
Παιδιά τώρα το παρατηρώ , το τηλέφωνο δεν διαβάζει την κάρτα. Τη SD εξωτερική. Την βλέπει κατα στραμμένη. Το τηλέφωνο δεν ειναι ροοτ. Εχω βάλει τι τελευταία δική μας ανανέωση. Το παρατήρησα τώρα γιατι προσπάθησα να πάρω αντίγραφα περιμένοντας τη καινούργια και μου έλεγε αυτα τα περίεργα που μου έκανε όταν ήταν ροοτ το τηλέφωνο παλιά . Οτι δηλαδή η κάρτα ειναι γεμάτη κλπ
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Eστιαστείτε τώρα στα Bugs της μετάφρασης και μετά θα ανοίξουμε διάλογο σε ξεχωριστό θέμα για τα Addons. :thumbup:” αυτο ακριβώς φιλε, ευχαριστούμε για τη δουλειά που κάνετε για εμάς και ελπίζω να έχετε και εσείς περισσότερη βοήθεια-ανάδραση- από εμάς.
-
Xiaomi Red Rice (Hongmi)Αναφορά Σφαλμάτων για τη Version της Ελληνικής μετάφρασης GTV_1.2 παιδια μονο εγω περασα την τελευταια version στο ριζακι μου; Γιατι δεν δινουμε οσοι εχουμε red rice πληροφοριες με τις παρατηρησεις μας; Νομιζω,χωρις να θελω να προσβαλω κανενα, οτι βοηθοντας τη ομαδα εργασιας τιμουμε ταυτοχρονα το κοπο που κανου. Οι παρατηρησεις εδώ Xiaomi Red Rice (Hongmi)Αναφορά Σφαλμάτων για τη Version της Ελληνικής μετάφρασης GTV_1.2
-
Παράθεση από kok8: “Παράθεση από cy67: “Εγω δεν εχω κανένα πρόβλημα να δημιουργήσω ενα άλλο θεμα φτανει να πει ο administrator οτι πρεπει να γινει. ...” Σωστός, αυτό ακριβώς έπραξα και εγώ μόλις διάβασα την εξής παραίνεση του administrator στην αρχική ανάρτηση στην 1η σελίδα του παρόντος θέματος. Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα του administrator: Παράθεση από MIUI_ART: “Επίσης από εδώ και πέρα θα πρέπει να χρησιμοποιείτε τον Βugtracker για να αναφέρετε όσα Bug βρίσκετε στην μετάφραση. Στην αναφορ…
-
Οσο αφορα το ροοτ στο ριζακι νομιζω φιλε οτιαυτο που κερδιζεις ειναι ναμπορεις να μεταφέρεις στη εξωτερική καρτα διάφορα προγράμματα που κατεβαζεις. Μια φορα που τα καταφερα εγω ειχε σαν αποτέλεσμα να μην μπορωνα διαβασω το 1/2 της SD και να μη μπορώ να πάρω file ασφαλείας. Επισης το ροοτ χάνεται σε καθε αναβάθμιση. Ετσι εγω δεν ξανα ασχολούμαι με το θέμα μεχρι να γινου κάποιες εμεργειες που θα το διορθωσουν οριστικα.