Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 257.

• Πια Rom έχετε και ποια έκδοση του κινητού με τα 3 ή με τα 2 ;

• Για το δακτυλικό το έψαξα και αλλού ... It's not a bug is a feature ... Μέγα βλακεία κατά την γνώμη μου

• Δεν πρέπει να παίζει μόνο τις εφαρμογές που του λες ; Εμένα βγαίνει από αυτό και πάει σε όλες κανονικά ... Με κλειδωμένη την status bar

• Με 8.0.6.0 ελληνική αμέσως μετά την εκκίνηση την πρώτη φορά που θα προσπαθήσω να μπω ,δεν παίζει το αποτύπωμα, αν βάλεις μια φορά κωδικό μετά μπαίνει κανονικά, το έχει συναντήσει κανένας αυτό ; Επίσης κάτι περίεργα κάνει το child mode, η εγώ δεν έχω καταλάβει πως δουλεύει .

• Όλα ok με το Redmi 3s pro. Μου έκανε κάτι ναζάκια στην αρχή, αλλά απλά ήθελε να "παίξει" λίγο η rom να ρυθμίσει κανένα permission κλπ κλπ. Μόλις στήθηκε σωστά το mi account (χρειάστηκαν και 2 επανεκκινήσεις) και κατάφερε να βρει το κινητό από το i.mi.com μετά ήταν παιχνιδάκι. Εννοείται ότι είχα πάρει άδεια με το που έβαλα την παραγγελία συνεπώς αυτή την φορά δεν έχασα καθόλου χρόνο. Πάμε για ελληνική rom τώρα

• Όλα οκ, αλλά πολύ βγάλσιμο την ψυχή το άτιμο. Εξαιρετικός ο οδηγός δουλεύει μια χαρά συγχαρητήρια στον συγγραφέα του. Μερικές παρατηρήσεις. 1) Τα τελευταία screenshots δίνουν άλλα paths από ότι γράφετε στον οδηγό. Υπάρχει κίνδυνος για μπέρδεμα. (απλά θα ψάχνουν το c:\land που δεν αναφέρετε πουθενά ) 2) Καιρός να βγει το "επιβεβαιώστε ότι δουλεύει". Ναι δουλεύει μια χαρά. 3) Ίσως πρέπει να μπει κάτι που να λέει "αφήστε το να δουλεύει και πηγαίνετε μια βόλτα γιατί θα σας βγάλει την ψυχή μέχρι να τ…

• Ή μπάρα πήγε κοντά στο 90℅ πριν είχε σκαλωσει κάπου και πήγαινε μπρος πίσω

• RE:

gto - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Ακόμα τρέχει ?” Ναι, κάνει τρελό χρόνο, αλλά δεν κόλλησε ... 1420 είναι τώρα

• forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/21646/ Κάτι δεν πάει καλά εδώ με τον χρόνο ... redmi 3s pro. Η εγώ είμαι ανυπόμονος ή κάτι δεν πάει καλά ..

• Θέμα hardware νομίζω είναι αυτό, το έχει το mi4c και ομολογώ ότι μου αρέσει πολύ Κάνεις διπλό κλικ πάνω στην οθόνη και ανοίγει.

• Παλικάρια ερώτηση, κάπου πήρε το μάτι μου ότι δεν παίζει αλλαγή rom σε developer με το pc suite σε android 6.0. Περιμένω ένα redmi 3s μέχρι την παρασκευή, έχω πάρει άδεια εδώ και μέρες και περιμένω. Αν ισχύει η ασυμβατότητα το κάνω με miflash ;

• Παράθεση από chris.t: “γεια σας παιδες ειλικρινά αν ηξερα οτι ηταν τοσο μανικι δε θα περνα xiaomi.τελος παντον τωρα εγινε το κακο, αν καποιος/α θα ειχε την ευγενη καλοσυνη να με βοηθηση γιατι δεν την παλευω αλλο. λοιπον καταρχην εχω το Mi 4c το οποιο δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενοσ απο μπαταρια και χιλιαδεσ διαφιμησεις που πεταγονται συνεχεια και γενικα α[πο ολη την ποιοτητα του ειχα jiayu g4s 3χρονια και ημουνα καταευχαριστημενος . Προσπαθησα να το ξεκλειδωσω με το unlock tool kai moy λεει οτι…

• Παράθεση από thanos485: “Αίσιο τέλος στην εύρεση Redmi 2 το οποίο χάθηκε το Σάββατο το βράδυ. Αυτός που το βρήκε αν και ξεκλείδωτο και χωρίς ΡΙΝ οι κάρτες προτίμησε να βάλει την δική του κάρτα. Στο find device φάνηκε αμέσως ο αριθμός της καινούριας κάρτας οπότε και τον καλέσαμε στο νουμερό του για να το παραδώσει αλλιώς θα προχωρούσαμε σε μήνυση αφού πλέον είχε ταυτοποιηθεί. Ο 15χρονος ανταποκρίθηκε αμέσως και μας παρέδωσε το τηλέφωνο. Το καλό στην περίπτωσή μας είναι ότι δεν στιγματίστηκε το μη…

• Xiaomi και Pokemon Go

gto - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παρόλα αυτά μήπως να βρούμε και κανένα τρόπο να τα ξεγελάμε αυτά τα προγράμματα ; Έχω το ίδιο θέμα με αυτό αλλά και με την εφαρμογή της winbank. Δεν είναι λογικό να χάνουμε το root για βλακείες ...

• winbank

gto - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Αν ξεπεράσουμε το θέμα του nfc που προφανώς δεν έχει το συγκεκριμένο κινητό, λύση να ξεπεράσουμε τον έλεγχο του root έχουμε ; Το κάνει και σε εμένα η απλή εφαρμογή που δεν θέλει nfc (εκτός αν σκαλώνει χωρίς λόγο)

• Εγώ πάντως από βαρεμάρα όσο περιμένω το τηλέφωνο, πέταξα ένα unlock/flash cyanogenmod 13 (android 6.0) στο moto G. Έτσι για να περνάει η ώρα :p

• Παράθεση από adekastos: “Σε περίπτωση που πήγαμε απο gtv σε stable μεσω mi-recovery θα χρειαστεί να ξαναπεράσει η ρομ και με twrp? Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αν την πέρασες, γιατί να την περάσεις και με twrp ; Γιατί 2 φορές ;

• Παράθεση από NasDriver: “Από stable > stable και από developer > developer δεν χρειάζεται πλέον κανένα wipe, απλά κάνεις install, κατά την εγκατάσταση γίνονται αυτόματα τα wipe ” Στα stable (stable ελληνική σε νεότερη stable ελληνική) όμως, κρατάει τα δεδομένα ; ή τα σβήνει ;

• Στην ουσία δηλαδή, κάνουμε την ίδια διαδικασία που κάνουμε upgrade την ελληνική developer, απλά συμπληρωματικά σβήνουμε και τα αρχεία, σωστά ; Λογικά κάνουμε το ίδιο από stable σε stable upgrade ή εκεί σώζονται τα αρχεία μας ;

• Ξέρω πολλούς που θεωρούν τον Miui launcher τον καλύτερο. Προσωπικά δεν τον συμπάθησα από την πρώτη μέρα που τον είδα στο Mi4c μου και τον άλλαξα με τον Nova launcher. To Θέμα των ημερών είναι η εμφάνιση των pixel (πρώην Nexus) phones της Google. Με αυτόν τον οδηγό θα σας δείξω πως μπορούμε με την χρήση του Nova Laucner να κάνουμε το τηλέφωνο μας να μοιάζει με το αντίστοιχο pixel (πρώην nexus). Κάπως έτσι δηλαδή. viewforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/21014/ forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…