Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-55 από 55.

• Καλησπέρα σε όλους! Υπάρχει τρόπος να επεκτείνουμε το σήμα του zigbee ? Βασικά έχω έναν αισθητήρα στην αυλή και δεν τον βλέπει το gateway (αν και στις αρχές τον έβλεπε ξαφνικά σταμάτησε, δεν είναι θέμα μπαταρίας γιατί δουλεύει μόλις 1 μήνα περίπου). Η απόσταση είναι στην ευθεία το πολύ 10 μέτρα, αλλά παρεμβάλονται τοίχοι και ένας όροφος!

• Παλιότερες εκδόσεις στο Mi Home ? Πως γίνεται αυτό ??

• Καλησπέρα, Έχω ένα παλιό tablet (android 4.0 νομίζω) το οποίο θέλω να το βάλω για να βλέπω το status των αισθητήρων. Δηλαδή θερμοκρασία - υγρασία, ανοιχτό / κλειστό στις παγίδες, ανοιχτό / κλειστό το yeelight κλπ. Τα Mi Home, Aqara Home και Yeelight δεν δουλεύουν λόγω έκδοσης android. Γνωρίζει κανείς κάποιο άλλο app που να "βλέπει" το Gateway ή τους αισθητήρες; Μέχρι πρόσφατα είχα το Imperi Home στην free έκδοση, αλλά μετά την αναβάθμιση του firmaware στο Gateway δεν συνδέεται πια. Δηλαδή γίνετα…

• Καλησπέρα σε όλους! Σκέφτομαι να αγοράσω το Xiaomi Honeywell Smoke Detector και το Xiaomi Universal Remote Controller και έχω κάποιες ερωτήσεις για όσους τα έχουν ήδη: α) To Xiaomi Honeywell Smoke Detector συνδέεται μόνο με gateway 2 ?? Γιατί κάτι τέτοιο γράφουν στα κινέζικα μαγαζιά... β) Το Xiaomi Universal Remote Controller χρειάζεται πάντα ενσύρματη σύνδεση με το δίκτυο ή μόνο στην αρχική ρύθμιση?

• Έφτιαξα μια ιδιοκατασκευή και την δημοσιεύω για την περίπτωση που ενδιαφέρει κανέναν. Έβαλα έναν door sensor δίπλα στη γλώσσα της πόρτας, αυτής που κλειδώνει. Άνοιξα μια μικρή τρύπα στη γλώσσα και τοποθέτησα έναν μικρό μαγνήτη, αντικαθιστώντας τον μαγνήτη της συσκευασίας. Έτσι, ελέγχω αν η πόρτα είναι κλειδωμένη.

• Ωραία, έπρεπε να γράψω ένα κατεβατό, και να χρειαστεί να βγάλω το gateway από την πρίζα για λίγο, για να αρχίσουν να παίζουν όλα.... (προς το παρόν) Τελικά ίσως χρειαζόταν ένα hard reset του gateway. Το μόνο που εξακολουθεί να μην δουλεύει είναι ένας door sensor, αλλά είναι κολλημένος πάνω σε μεταλλική (σιδερένια) πόρτα και ίσως έχει θέμα με τα πεδία, γιατί είδα στις οδηγίες ότι δεν πρέπει να τα κολλάς πάνω σε μέταλο. Αυτός ήταν και ο λόγος που εβγαλα το gateway, για να το πάω πιο κοντά στον σέν…

• Εμένα εξακολουθεί να μην συνεργάζεται με τίποτα (!) Την Yeelight την βλέπει, μπορείς να την ανοιγοκλείσεις μέσα από το mi home, αλλά δεν δουλεύει με κανέναν αυτοματισμό. Ούτε καν με το aqara mini switch. Επίσης δεν δουλεύει κανένας αυτοματισμός, εκτός από τους 5 default του gateway (alarm, nightlight κλπ). Έχω απελπιστεί... Δοκίμασα το imperihome, το οποίο δουλεύει με το gateway σε beta, αλλά τουλάχιστον το yeelight το ανοιγοκλείνει (!) και τους σενσορες της xiaomi τους βλέπει σωστά.

• RASTAVIPER κι εμένα όταν μου ήρθε ειδοποίηση για την 5.4.11, δεν υπήρχε στο google play ούτε μπορούσε να την κατεβάσει συνάδελφος με mi home. Δεν ξέρω πως λειτουργεί το σύστημα της xiaomi...

• 5.4.11 από προχθές. Σήμερα δεν έχει update. Ερώτηση, εδώ και κάμποσες μέρες δεν λειτουργεί κανένας αυτοματισμός. Βασικά ο μόνος αυτοματισμός που έχω προς το παρόν είναι να ανάβω/σβήνω το yeelight. Αλλά ενώ χειροκίνητα δουλεύει κανονικά (μέσα από την εφαρμογή του και από το mi home), μέσω αυτοματισμών, είτε από σενσορα είτε από timer είτε από το aqara switch δεν καταλαβαίνει τίποτα. Μπορεί να φανταστεί κανείς τι μπορεί να συμβαίνει;

• Παράθεση από coskarl: “Παράθεση από kotlid: “@coskarl μήπως έχει και το router στο mi home ? Sent from my Hi9Air using Tapatalk ” Δεν το ξέρω, θα τον ρωτήσω την Δευτέρα... ” Έχεις (σχεδόν) δίκιο! Δεν έχει router αλλά έχει repeater XIAOMI δηλωμένο στο mi home. Το περίεργο όμως είναι ότι όταν δηλώνει το smartphone στο If, τον βάζει να επιλέξει σε ποιο δίκτυο να γίνεται ο έλεγχος. Αν ρωτάει για το δίκτυο, που σίγουρα θα είναι και εκτός repeater, τι σχέση μπορεί να έχει ο repeater?

• Παράθεση από kotlid: “@coskarl μήπως έχει και το router στο mi home ? Sent from my Hi9Air using Tapatalk ” Δεν το ξέρω, θα τον ρωτήσω την Δευτέρα...

• Παράθεση από kted: “Χαιρετώ την παρέα. Έχω ένα raspberry που τρέχει domoticz, μαζί με ένα MySensors gateway. Έχω φτιάξει διάφορα sensors & actuators, αλλά θα ήθελα μια πιο "επαγγελματική" προσέγγιση, περισσότερο για να ανέβει το wife acceptance factor. Αξίζει η μετακίνηση σε miHome υλοποίηση; Βλέπω ότι μόνο με τον China server εμφανίζονται οι συσκευές που με ενδιαφέρουν αλλά τα κινέζικα είναι δύσκολα στην εκμάθηση. Διαβάζω εδώ μέσα για υλοποίηση με raspberry pi, αλλά δεν μπόρεσα να βρω συγκεκριμ…

• Ρε παιδιά, σε ΧΙΑΟΜΙ smartphone συναδέλφου με τις ίδιες ρυθμίσεις στο mi home και την ίδια έκδοση, του εμφανίζει επιλογή για Τηλέφωνο εντός wifi. Εμένα μου εμφανίζει μόνο τις τρεις πρώτες επιλογές. Ξέρει κανένας τίποτα; Mi Home version: 5.4.5

• Παιδιά, μόλις απέκτησα το Gateway και έχω κάποιες απορίες. Κατ'αρχήν, μπορώ να συνδέσω το smartphone μου (Xiaomi) στο Gateway σαν Child Device, ώστε όταν είναι "κοντά" να απενεργοποιεί τον συναγερμό, ενώ όταν απομακρύνεται να ενεργοποιείται ο συναγερμός? Υπάρχει τρόπος να "μιλήσει" σε άλλη γλώσσα εκτός από κινέζικα?