Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 318.
-
Παράθεση από sardelisp: “ειμαι εντελως ευχαριστημενος με την custom rom για το ΚΕΝΖΟ, μπραβο @gkalen. Να ρωτησω, γνωριζεις ποιες ειναι οι συνεπειες αν εγκαταστησω xposed framework; κανει ζημια στη λειτουργια;επιβαρυνει την ρομ ή τιποτα απ ολα αυτα..γαιτι πολλα ακουγονται.. ηθελα την γνωμη σου αν ξερεις.. ευχαριστω προκαταβολικα. ” Ταπεινη μου γνώμη φίλε μου είναι ότι έξτρα και αν βάλεις κακό θα κάνεις παρά καλό... επιχειρηματολογώντας ένα από τα αρκετά παράδειγματα που έχω δοκιμάσει είναι το red…
-
Γιωργο μάλλον την ματιασα την ρομ σου, άρχισε στα καλά καλουμενα σήμερα το απόγευμα από συνδέσεις wifi.... έκανα ένα wipe μόλις τώρα...τι παίζεται?
-
Σε γράφουν κανονικά Γιώργοοοοο ενώ εσύ standby....
-
Καλα ρε μη βαρας .... απλά ρωταω για να μάθω αλλά μη το χαλασω κιόλας κρίμα είναι....
-
Γιωργο μία ερώτηση, στην ρομ σου δεν έχω φλασαρει το supersu, αν το φλασαρω χάνω σε μπαταρία ή όχι?
-
Κανε μία εκκαθάριση εφαρμογής και βλέπεις...
-
Καλημερα, εχθες δεύτερη μέρα με stable 8.0.1.0 gkalen σε rn2 ή Nohon μπαταρία απογειώθηκε.... έπρεπε να πάω για ύπνο και το έβαλα για φόρτιση με sot 5h30min και υπόλοιπο 20% πού σημενει άλλη 1-1.5 ώρα sot ακόμη, μην πω παραπάνω και φανώ υπερβολικος....οπότε υπολογιστε, όπως το παρατηρώ κάθε 1% βγάζει γύρω στο 5λεπτο οθόνη, είμαι κοντά στην αυτονομία του rn3 θα το φτάσω που θα πάει....
-
Αν κάνεις λήψη μέσα από την εφαρμογή σου το κάνει αυτό, αν όμως είσαι στο forum μέσω browser δεν έχεις θέμα...το δοκιμασα πέραν το δικό μου rn2 και από φίλο με rn3 pro
-
Καλημερα σε όλους, εχθες έβαλα για πρώτη φορά stable rom σε redmi note 2 και φυσικά έβαλα του φίλου gkalen stable 8.0.1.0 και με μπαταρία Nohon ιδού τα πρώτα αποτελέσματα.....
-
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους, στο λογαριασμό Mi το αντίγραφο αρχικής οθόνης είναι ανενεργό και δεν μπορώ να το βάλω ενεργό γιατί?
-
alki εννοείται πως πέφτει λιγότερο και με όλα ανοιχτά... αλλά μιλάω γενικός κατανάλωση όταν το τηλέφωνο είναι standby και αυτό δεν συμβαίνει μόνο το βράδυ.... εκτίμηση δική μου από τα screenshots που ανέβασα θα πάει κοντά στίς 6 ώρες πάλι...δεν νομίζω ότι δεν είναι καλά ή περιμένει κάποιος κάτι περισσότερο...? Σε γενικές πάντως γραμμές έτσι όπως είναι σου βγάζει για μία ολόκληρη μέρα σκισιμο αλλά μιλάω για τι σκισιμο... βλέπω πολλές φορές την μπαταρία να έχω μία ώρα sot και 93% υπολοιπο 3.5 ώρες…
-
Για να δείτε πώς πέφτει ή μπαταρία με 5% έβγαλε αλλά 25 λεπτά....σου είπα ότι μπορεί να βγάλει άνετα αλλά 40 λεπτά... υπολόγισε λοιπόν πόσα μπορεί ακόμη....? Απλά ή μπαταρία δεν πέφτει εύκολα την ώρα που το σκαλίζεις, περισσότερο χάνει ποσοστό τις ώρες που είναι σε αναμονή, κατά την δική μου άποψη θέμα rom... Άρα με μία τέλεια ρομ μπορεί να φτάσει και τις 7 ώρες sot....
-
Δεν έχω link αλλά αν κάνεις αναζήτηση όπως Παράθεση από Moneytarey: “Εχω θεματα με τη μπαταρια πλεον βγαζω το πολυ 2μιση ωρες sot ακομα και χωρις τρελη χρηση...Θα βοηθουσε factory reset; Εχω σκεφτει να αγορασω και μπαταρια αλλα ισως να μην ειναι θεμα hardware ” Αυτη την στιγμή που σου γράφω έχω sot 2+ με 71% υπόλοιπο
-
Παιδιά ο φίλος που μου παράγγειλε την μπαταρία ψωνίζει συχνά από ali και δεν έχει κανένα πρόβλημα αλλά στο ali έχεις την δυνατότητα να διαβάσεις feedback χρηστών του καταστήματος και έτσι μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα και για τον πωλητή αλλά και για το προϊόν όπου θέλεις να αγοράσεις.... αυτό κάναμε και εμείς διαβάζοντας ότι είναι καλύτερη από την original και με μεγαλύτερη διάρκεια χρήσης και έτσι αποφάσισα να το ρισκάρω ...πιστεύω όμως δικαιώθηκα.. και υπ΄όψιν ότι την original(αν είναι) την …