Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-295 από 295.
-
2 φορές κλήρωσε το Mi-Band, το άτιμο δε με θέλει! χαχαχαχαχαχαχαχα! Συγχαρητήρια στους καινούργιους νικητές!
-
+1 Και από εμένα! Go Greece
-
Εντάξει... έχω χαζέψει με αυτή την εταιρεία... Bέβαια από το μόνο μέρος που έχω δει να μπορεί να στείλει την TV Ελλάδα (xiaomiworld) δεν αξίζει. Την κοστολογεί στα 916$ ΧΩΡΙΣ το Sub, και με Shipping κλπ βγάζει σύνολο 1694$. Δηλαδή περίπου ~1300€. Μαύρο κλάμα. Από τα 522€ που βγαίνει retail τρώς καπέλο ~220€, δεν σου στέλνουν το sub, έχει τρελά μεταφορικά, και πόσο να είναι και το τελωνείο. Σιγά μη το μαρκάρουν και ως Gift Άσε που είναι κινέζικα μόνο, δεν δουλεύει η TV στην ελλάδα, άρα θες και απ…
-
Παράθεση από aloutos: “Παιδιά με το Weather app παίζει κάποιο πρόβλημα; Σε όσες δικές σας rom κι αν έχω βάλει, πάντα το βράδυ γράφει sunny όταν είναι καλός ο καιρός. Το χρώμα αλλάζει πάντως, φαίνεται ότι είναι βράδυ. Έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα ή αναφέρθηκε ξανά;” Ναι θα πρέπει να αλλάξει η μετάφραση του σε Clear αντί για sunny... Δεν είναι bug
-
Βρήκα ένα Bug στη 4.12.12, αν μπορεί ας επιβεβαιώσει κάποιος ακόμα: settings->sound->Optimise Audio Quality->Equaliser, κρασάρει απευθείας.
-
Reporting για Redmi Note 4G, απροβλημάτιστο OTA Update από τη θαλπωρή του παπλώματος μου. Μ'αρέσει το add-on στο Notification Screen που δείχνει πόσο Data απομένει, και το Perfomance Mode Shortcut στα Toggles. Προβλήματα δεν έχω δει. Wi-Fi Ok, 4G Ok, Τηλέφωνο Οκ, μηνύματα δεν έχω τσεκάρει, μετά το Update αν πατήσω Clean Memory έχω περίπου 1.1GB ελεύθερο, καλύτερα από τα 800-700 που είχα με την 4.12.5. Έχω ένα μικρό παράπονο που ζεσταίνεται αν το ζορίσεις λιγάκι και κόβει ταχύτητα στην CPU, και ν…
-
Παράθεση από tora33: “Παράθεση από John Baron: “Έχω κάνει default τον Chrome, Freeze δε μπορώ να κάνω επειδή είναι Free έκδοση. Ε και να χαλάσει κάτι ξανά φλασάρω. Είμαι σε φάση που παίζω με το κινητό γιαυτό δε καίγομαι. Αλλά με το Delete μέσω Titanium ενώ λέει πως τον σβήνει, δεν τον σβήνει τον Browser. Αν πάω να τον χρησιμοποιήσω μετά από Delete κρασάρει, αν κάνω reboot δουλεύει πάλι κανονικά! "The Invincible Browser"” αν με το αγορασμένο titanium backup , κάνουμε διακοπή τον πλοηγό , εξαφανίζ…
-
Παράθεση από tora33: “Παράθεση από John Baron: “Συνεχίζω όμως με το Q&A :P, θέλω να σβήσω system εφαρμογές. Πχ Browser. Έχω τον και δεν μου κάνει ο built-in. Κάπου, κάτι είχα διαβάσει για Titanium Backup, το δοκιμάζω, λέει πως το σβήνει, αλλά πάλι εκεί είναι. Παίζει να φύγει κάπως από τη μέση?” κάνε προεπιλεγμένο τον πλοηγό που θέλεις : ρυθμίσεις=>εφαρμογές=>κάτω χαμηλά , προεπιλεγμένες ρυθμίσεις=>Πλοηγός=>διαλέγεις από το Titanium Backup , λέω να μην κάνεις κάτι αν δεν σε ενοχλεί ,αν θέλεις όμω…
-
Παράθεση από tora33: “Παράθεση από John Baron: “Παιδιά πήρα το κινητό στα χέρια μου, είμαι κατά ευχαριστημένος, φόρτωσα V6 ελληνική χωρίς κανένα πρόβλημα και όλα καλά! Ένα τεράστιο μπράβο σε εσάς που ασχολείστε με τις ROM για να έχουμε να παίζουμε ! Τώρα να ρωτήσω όμως, υπάρχει τρόπος να κάνουμε στο Call Screen (είτε όταν μας πέρνουν είτε κατά τη διάρκεια της κλήσης) να φαίνεται Fullscreen η φωτό και όχι δίπλα στον αριθμό?” όταν μας καλούν , όλη η φωτογραφία φένεται ( Full-screen ), απο την μέση…
-
Παιδιά πήρα το κινητό στα χέρια μου, είμαι κατά ευχαριστημένος, φόρτωσα V6 ελληνική χωρίς κανένα πρόβλημα και όλα καλά! Ένα τεράστιο μπράβο σε εσάς που ασχολείστε με τις ROM για να έχουμε να παίζουμε ! Τώρα να ρωτήσω όμως, υπάρχει τρόπος να κάνουμε στο Call Screen (είτε όταν μας πέρνουν είτε κατά τη διάρκεια της κλήσης) να φαίνεται Fullscreen η φωτό και όχι δίπλα στον αριθμό?
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από John Baron: “Καλησπέρα στο team! Μια απορία που δεν μπορώ να λύσω θα μου λύσει κάποιος? Θα μου έρθει η συσκευή και θέλω να περάσω την ελληνική. Στην αρχή λέει πριν περάσω την ελληνική θα πρέπει να φλασάρω τη fastboot βάση τον οδηγό παρακάτω. Που είναι ο οδηγός? Έχω χαθεί!” 1ος τρόπος: Αν η ROM που θα έχει το κινητό έχει μέσα την εφαρμογή updater, την περνάμε με αυτόν. 2ος τρόπος: Αν δεν έχει εφαρμογή updater και για την την πρώτη φορά μόνο, μετονομάζουμε το α…
-
Καλησπέρα στο team! Μια απορία που δεν μπορώ να λύσω θα μου λύσει κάποιος? Θα μου έρθει η συσκευή και θέλω να περάσω την ελληνική. Στην αρχή λέει πριν περάσω την ελληνική θα πρέπει να φλασάρω τη fastboot βάση τον οδηγό παρακάτω. Που είναι ο οδηγός? Έχω χαθεί!
-
Καλησπέρα και από εμένα! Καινούργιο μέλος της κοινότητας, έκπληκτος για το μεγάλο support από Έλληνες για συσκευές Xiaomi! Ανυπομονώ να λάβω το Note 4G στα χέρια μου (1-2 μέρες έμειναν ακόμα ) και να αρχίσω να το πειράζω! Όσο ψάχνω, ανακαλύπτω πως μάλλον μας πιάνουν... ποπουδάκι οι "φίρμες" ενώ οι εναλλακτικές επιλογές κοςτίζουν τα "μιςά" λεφτά και είναι μάλλον εξίςου καλές! (δεν έχω ακόμα στα χέρια μου το κινητό γιαυτό λέω μάλλον, αλλά από όλους μόνο καλά λόγια διαβάζω για τα Xiaomi γενικά) Το …