Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 101.
-
Παμε, πάμε ,παμεεε . Καλή επιτυχία .
-
Παράθεση από ninjamoz: “Παράθεση από tasosp: “Αγορινες καλημέρα . Ήθελα να ρωτησω , φωτό στις επαφές δεν μου περνάει , ενώ κάνω την επιλογή της φωτό για την τάδε επαφή μόλις την επιλέγω με γυρνάει σε μια λευκή σελίδα και .... Παπακια. Κάνω εγώ κάτι λάθος ή είναι γενικό το ... Κακό; Καλή σας μέρα . ” φανταζομαι εχει ενεργοποιησει να φαινονται οι φωτογραφιες επαφων ” cPD7Pw3.png
-
Καλησπερα σας . Σ αυτο το βημα (Πληκτρολογούμε adb reboot bootloader Η συσκευή μας τώρα θα κάνει Reboot σε FastBoot Mode , ο cmd μου βγαζει : error : device unautthorized . Please check the confirmation dialog on your device . Και δεν κανει ...... ( Η συσκευή μας τώρα θα κάνει Reboot σε FastBoot Mode ) Καποια βοηθεια . Ευχαριστω
-
Παράθεση από arist1976: “Παράθεση από tasosp: “Καλημερα . Εβαλα αυτη τη ρομ κι ολα οκ , θα μπορουσα να βαλω καποια μαμισια για να δω συμπεριφορα και κατοπιν να ξαναπερασω την ιδια ? γινεται ? ευχαριστω ” Φυσικά και γίνεται. Οτι θελεις κάνεις. ” Οκ , Να σαι καλα . Παράθεση από epantis: “Παιδιά μια βοήθεια γιατί μπερδεύτηκα έχω την παραπάνω ρομ μου ήρθε ο κωδικός για unlock bootloader προσπαθώ να περάσω την συγκεκριμένη dev (miui_HMNote3_6.2.18_8ac09dfa7f_5.0) από την εφαρμογή update του κινητού ώ…
-
Καλησπερα παιδια , απλα ηθελα να ενημερωσω τα εξης : Βαζοντας αυτην την εκδοση ( ειχα την 77 0 19 ) ειναι σαφως καλυτερη , με ποιο πολλες δυνατοτητες , η μπαταρια σε γενικες γραμμες εχει καλυτερη αντοχη , πολυ καλη βοηθεια ελληνικων σχεδον σ ολες τις ρυθμισεις - προγγραματα και ΔΕΝ υπαρχουν αυτες οι κινεζιες . Παρατηρησα οτι η αγγλικη σουιτα δεν με συνδεει , αλλα η κινεζικη ναι , ΑΛΛΑ με την πρωην βερσιον που ειχα . Δεν ξερω αλλα μαλλον δεν πρεπει να ναι και κατι σημαντικο . Υπαρχει καποια λυση …
-
Καλησπερα κι απο μενα , μετα απο 750.000 χιλ προσπαθειες και με πολυ βοηθεια απο τα εδω παιδια δεν μπορεσα να τα καταφερω σε 7 αρια . Απλα πηγα σ ενα 10 αρι και παντα με τον οδηγο αυτον μεσα σε ... 10 λεπτα ολα οκ !!! Να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στα παιδια εδω της κοινοτητας και , να ευχαριστησω θερμα το φιλο efkolo για τον αναλυτικοτατο οδηγο και για την βοηθεια που προσφερει .
-
Παράθεση από arist1976: “Παράθεση από tasosp: “Καλησπερα παιδια , εχω προσπαθησει πολλες φορες αλλα δεν μπορω να τα καταφερω . Τι κανω λαθος ? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/10045/ ” This message will popped-up when you are press the wrong combination keys...Εχεις εγκαταστήσει σωστά τους drivers; Στο device manager πως σου το εμφανίζει; ” Δοκιμασα και με αλλες εκδοσεις spflashtools 3ή 4 , μεχρι και την τελευταια ( 5.15.16 ) , αλλα οχι τις παρα πολυ παλιες . Εχω φτασει καμια δεκαρια φ…
-
Εεεεεεεεε δε το πιστευω . Μ εβγαλε κοκκινη μπαρα , αλλα ωσ εκει . Μου πεταξε ενα παραθυρακι με φειλ κτλ , ενα αλλο για επ/νιση πι σι , ενα αλλο οτι , οτι αυτη η συσκευη λειτουργει καλυτερη σε θυρα Usb , kai mallon κι ενα για αποτυχια των drivers εαν προλαβα να δω . Αυτα τα λιγαααααα. ΕΛΕΟΣ . ΤΙ ΚΟΛΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ???? Θ α ξανα προσπαθησω , δε μπορει .
-
Παράθεση από efkolo: “Παράθεση από tasosp: “2η φορα και παλι τα ιδια . Τι κανω λαθος ? Μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει ? ” θέλει να το ξαναπροσπαθήσεις.Πρέπει να έχεις συνδεμένο το καλώδιο από την πλευρά του τηλεφώνου και να κρατάς με το ένα χέρι το τηλέφωνο και με το άλλο το άλλο usb Πατάς και βάζεις το USB γρήγορα. θα τα καταφέρεις, είμαι σίγουρος ” Το προσπαθω φιλε μου , ευχαριστω . Για ακομα μια φορα .....δεν . Δεν μπορω να καταλαβω τι παει λαθος .