Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-53 από 53.
-
Καλησπέρα στην ομάδα και συγχαρητήρια για την άψογη δουλειά σας! Ετοιμαζόμουν για το update σε mi4c κι εγώ από την 6.12.22 σε Nougat, όταν παρατηρησα ότι έχει κλειδώσει ο bootloader. Ξεκίνησα λοιπόν την αρχική διαδικασία για ξεκλείδωμα για να κάνω μετά clean install την τελευταία developer Nougat. Περνάω την τελευταία κινεζική developer χωρίς factory reset και ξεκλειδώνω με την πρώτη μία χαρά. Πάω μετά να φλασαρω twrp 3.0.2 μέσω adb περνάει με τον δεύτερο τρόπο που αναγράφεται στον οδηγό (σ.σ. ε…
-
Παράθεση από Nelias: “@maikmaik σου κλείδωσε το bootloader ? Αν το τηλέφωνό σου αγοράστηκε πριν την 31-12-2015 ο bootloader δεν κλειδώνει. Ακόμα και να δείχνει κλειδωμένος δεν είναι στην πράξη. ” Παράθεση από maikmaik: “@Nelias Αν και δεν θυμάμαι πότε το αγόρασα μάλλον έτσι θα είναι αφού περνάω κανονικά χωρίς πρόβλημα Στάλθηκε από το Mi-4c μου ” Καλησπέρα. Εγώ έχω αγοράσει την συσκευή απρίλιο του 2016. Παίζει να έχει κανονικά ξανακλειδώσει ο bootloader ή παίζει και σε εμένα αυτό που λες φίλε @Ne…
-
Παράθεση από kostakislarisa: “@mrdj2k ο φίλος που λες πέρασε ίδια έκδοση ρομ και όχι από 5.1.1 σε 7.. Θεωρώ πως πρέπει να ξεκλειδώσει πρώτα για να τη φλασαρεις. Επίσης διάβασε στην πρώτη σελίδα σου λέει πως να περάσεις για πρώτη φορά την 7 είναι και με κόκκινα γράμματα η ανακοίνωση. ” Αυτό αναφέρω κι εγώ... Κι ο φίλος ο maikmaik αυτό έκανε. Το θέμα μου ήταν αν παίζει να κλειδώσει o bootloader. Τεσπα. Ευχαριστώ για την απάντηση. Παράθεση από maikmaik: “Παράθεση από mrdj2k: “Παράθεση από maikmaik:…
-
Παράθεση από maikmaik: “Πέρασα έχοντας κλειδωμένο bootloader την 7.2.16 πάνω από την 7.2.9 με απλό καθαρισμό από το twrp. Στην εγκατάσταση στην προ τελευταία σειρά μου έβγαλε E: unknown command [] ]. Άνοιξε το τηλέφωνο μια χαρά τα δεδομένα δεν χρειάστηκαν ρύθμιση ξανά, τα λάθη της κάμερας τα ίδια .Γενικά καλή όπως η προηγούμενη. Για την μπαταρία θα δούμε αργότερα. Ευχαριστώ τους διαχειριστές!!! Στάλθηκε από το Mi-4c μου ” Καλησπέρα σε όλη την Mi παρέα. Έχω περασμένη την ROM 6.12.22 και λέω να πε…
-
1ο θα το κάνω το μεσημέρι. Ευχαριστώ. 2ο Και την φώτο το μεσημέρι θα την ανεβάσω το μεσημέρι γιατί είναι σ τη δουλειά. 3ο Δεν κλείδωσα εγώ κάτι. Αν εννοείς ξεκλείδωμα, το υπέθεσα αν κάνω λάθος είμαι ανοικτός σε συμβουλές. 4ο ΟΚ θα περιμένω.. Κανένα πρόβλημα.. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα. Εχω το Mi4c 3/32. Το έχω με xtrv beta 1 περίπου 3 μήνες. Ταλαιπωρήθηκα πάρα μα πάρα πολύ για να ξεκλειδώσω το κινητό με τον επίσημο τρόπο της εταιρίας και μετά από το γνώστο μειλ στο support τους και αρκετή υπομονή τα κατάφερα. Στην συνέχεια πέρασα κανονικά τα πάντα Twrp xtrv κλπ, αλλά κάπου μου έφυγε κάποια λεπτομέρεια και ενώ όλα έπαιζαν οκ κλείδωσε εκ νέου ο bootloader. Τόσο καιρό περνούσα χωρίς clean install τις επόμενες xtrv beta 1 rom για το τηλέφωνο (μόνο φυσικά με wipe cache/w…
-
Παράθεση από demakhs: “Αποσυνδέσου από τους mi account σου και από το κινητό και από τον browser του υπολογιστή σου, επανεκκίνηση το pc και επανεκκίνηση το κινητό σε fastboot mode. Πως το δείχνει στη διαχείριση συσκευών του υπολογιστή σου?? Επίσης ποια είναι η miui version στο about phone μέσα στις ρυθμίσεις? Ρίξε και μια ματιά εδώ, μπας και βγάλεις καμια άκρη: Οδηγός EXPRESS για το Mi4c (εγκατάσταση Ελληνικής ρομ) ” Δοκίμασα την συμβουλή σου φίλε μου αλλά τίποτα. Εχω αρχίσει να πιστευω οτι κάτι…
-
Καλημέρα. Παίρνω κι εγώ το ίδιο error σε Mi4c 3/32 έκδοση. "Couldn't verify device" "current account diffrence from the account info on the device ". Ακολούθησα τον οδηγό εδώ στο φορουμ. Εχω πάρει έγκριση για unlock από την Xiaomi, έχω περάσει την παρακάτω ρομ. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/23725/ Ακολούθησα όλες τις οδηγίες στο παραπάνω βίντεο αλλά πέρνω το ίδιο σφάλμα ακόμα. Κάποια ιδέα;; Ευχαριστω εκ των προτέρων για κάποια απάντηση. Συγνώμη για τυχόν λάθη μου δομικά στο ποστ, μα…
-
Νέος στην Xiaomi, προερχόμενος από Samsung Smartphonesμε εμπειρία σε root-custom recoveries-custom roms κλπ ζητά βοήθεια για να εγκληματιστεί μέχρι να παραλάβει το νέο του κινητό!!!!
mrdj2k - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από mrdj2k: “Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου φίλε.. ” Μακάρι να σε βοήθησα ” Αρκετά!!
-
Νέος στην Xiaomi, προερχόμενος από Samsung Smartphonesμε εμπειρία σε root-custom recoveries-custom roms κλπ ζητά βοήθεια για να εγκληματιστεί μέχρι να παραλάβει το νέο του κινητό!!!!
mrdj2k - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Φίλε μου το νούμερο 7 κάντο σε κάποιον που την αναφέρει. Τώρα να σου πω εγώ αν αυτή που αναφέρουν κάπου είναι αυτή που λες εσύ? Λίγο δύσκολο, έτσι? Για το 8 τώρα έβαλες το hyperlink. Στο προηγούμενο σου ποστ δεν είχες βάλει. Τώρα τί να σου πω? Αυτά είναι γούστα. Εμένα επειδή μου πέφτουν τα κινητά προσπαθώ να κλείνει η θήκη. Εσύ θα αποφασίσεις ποια θήκη είναι καλή για εσένα. Εμένα προσωπικά αν αυτό ρωτάς σου είπα, δεν μου αρέσει. Αλλά σου είπα και γιατί. Άλλα παιδιά στο φ…
-
mrdj2k - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΣε ευχαριστώ πολύ καταρχάς για την ανταπόκριση. μερικές διευκρινίσεις ακόμα μόνο: 5. To GTV τι ακριβώς σημαίνει;(μπορεί να ναι χαζή η ερώτηση ,αλλά μέχρι "να μπώ στο θέμα" νομίζω μερικές τέτοιες σικαιολογούνται. 7. Το Tempered glass της Nillkin που αναφέρουν πολλοί φίλοι στο forum είναι αυτό εδώ από το banggood? γνωρίζεις; 8. Όπως προείπα σκέφτομαι να παραγγείλω αυτή τη bumper θήκη, πως σου φαίνεται; Ευχαριστώ πάρα πολύ και πάλι !!!
-
mrdj2k - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΚαλημέρα παίδες.. Καταρχάς έχω ασχοληθεί αρκετά με σχεδόν τα πάντα στο Android(root, philz custom recovery, παιχνίδι με kernels, εννοείται custom roms και samsung βλ. Omega και CM 13) αλλά πάντα σε Samsung συσκευές(S2,S3,S4), οπότε δε με λες και άσχετο... Ετοιμάζομαι κι εγώ να παραγγείλω το τουμπανάκι σας και έχω μερικές ερωτήσεις μιας και δεν είχα τον χρόνο να διαβάσω όλες τις λεπτομέριες των threads και βλέπω νέα κόλπα στο Mi4c και ψιλο-αγχώθηκα... 1. Απ'ότι καταλαβαίνω σχεδόν όλοι προτιμάτε Ε…
-
Υποδοχή Νέων Μελών (Old)
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Καλωσορίζουμε τον/ην mrdj2k, <br /><br /> στην κοινότητά μας, και του/ης ευχόμαστε μία ευχάριστη και δημιουργική παραμονή. <br /> Ημερομηνία: Φεβ 17th 2016, 12:53am <br /> Προφίλ: @mrdj2k <br /><br /> Από την ομάδα διαχείρισης. ” Καλώς σας βρήκα!!!