Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-99 από 99.

• τα κατάφερα παιδιά! είμαι με την ελληνική stable πια! σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.

• ξαναέκανα τα βήματα κ με έβγαλε τελικά στην twrp. προφανώς αυτη με τα κινέζικα ήταν μια άλλη recovery εφαρμογή των κινέζων (λέω κ γω καμιά μλκ). είμαι στην αναμονή του reboot με την ελληνική ρομ περασμένη...

• Παράθεση από takisfrag: “Έλα βρε όπως στα λέει είναι απλά κατεβάζεις το zip του TWRP που είναι για την συσκευή σου μετά αποσυμπίεση θα σου προκύψει ένα αρχείο recovery το αντιγράφεις στο φάκελο adb και μετά σε fastboot δίνεις τις εντολές Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” έκανα αυτά που μου είπες κ νομίζω ότι κατάφερα να το περάσω. μετά ακόμα σε fastboot mode με πατημένο το vol + έβαλα fastboot reboot και δεν ξέρω αν μεβγαλε στο twrp πάντως δεν μεβγαλε στην οθόνη που λέει στον …

• Παράθεση από geoanto555: “Πάμε στον υπολογιστή και βρίσκουμε το αρχείο twrp3.0.2-0_by_mic_land και το αποσυμπιέζουμε... Από την αποσυμπίεση θα προκύψει ένα αρχείο με όνομα recovery. Όπως είναι το παίρνουμε και το αντιγράφουμε στον φάκελο adb.. θα είναι κάπως έτσι.. Συνεχίζουμε με την εγκατάσταση του αρχείου που μόλις αντιγράψαμε.. Δίνουμε fastboot flash recovery recovery.img και βλέπουμε να ολοκληρώνεται.. ” συγγνώμη αλλά μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει λίγο αυτά τα βήματα. οι εικόνες στον οδηγό …

• Παράθεση από demakhs: “από τον browser του κινητού σου δεν μπορείς να το κατεβάσεις το αρχείο που θες? αν δεν μπορείς και διακόπτεται το download, βάλε άλλον, π.χ. τον google chrome από το playstore. (το link που έβαλες, σε πετάει σε σελίδα λίγο άσχετη ή μου φαίνεται??) ” είχες δίκιο. δοκίμασα άλλον browser (χρησιμοποιούσα chrome κ το γύρισα στον default του κντ) κ κατέβασε το αρχείο (απτην miui.com) αλλά πάλι όταν προσπαθώ με τον updater να αναβαθμίσω αρχίζει το decrypting κ κάποια στιγμή διακό…

• Παράθεση από Thracia: “@NasDriver Εχει κατεβάσει λάθος ρομ Παράθεση από silverpalm: “κατέβασα το αρχείο από το xiaomi.eu ” ” έχεις δίκιο. το κατάλαβα αργότερα. κατέβασα κ την ρομ από το οφίσιαλ σάιτ miui.com αλλά ούτε αυτό έλυσε το πρόβλημα. αναρωτιέμαι αν τελικά μπορεί να λέει global 6.8.18 beta στο about phone αλλά δεν είναι official rom

• Παράθεση από NasDriver: “Για να μην βλέπει ο Υπολογιστής το κινητό σαν συσκευή και συγκεκριμένα σαν MTP, σημαίνει ότι κάτι δεν έχεις κάνει σωστά από θέμα drivers ή δικαιώματα επικοινωνίας. ” εννοείς στο mipc suite ή που ακριβώς δεν το βλέπει? για το mipc suite διάβασα ότι δεν υποστηρίζει συσκευές με marshmallow όπως η δικιά μου. όταν ακολούθησα τις οδηγίες για να δω αν το bootloader είναι κλειδωμένο το αναγνώρισε. τώρα αν εννοείς δεν το αναγνωρίζει στο ftp, εκεί το βρίσκει το κντ αλλά διακόπτετα…

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από silverpalm: “και εγώ μόλις πηρα ένα redmi 3s από γερμανία με global dev rom (έτσι λέει τουλάχιστον) και θέλω να το γυρίσω σε stable global. ” Εγω θα σου πρότεινα αν είναι Official Global Developer να το αφήσεις έτσι. Και ελληνικά θα έχεις, και Play Store και Updates θα παίρνεις. Γιατί να πας στην Global που δεν έχει ελληνικά ακόμα ?? ” είχα την εντύπωση ότι κ με stable global θα παίρνω επίσης updates απλά δεν θα είναι τόσο συχνές. όπως επίσης ότι δεν χάνω κ το p…

• και εγώ μόλις πηρα ένα redmi 3s από γερμανία με global dev rom (έτσι λέει τουλάχιστον) και θέλω να το γυρίσω σε stable global. εγώ δεν έχω twrp όμως. πως να το κάνω? κ εγώ με factory reset ή μέσω του mi flash tool που διάβασα σε κάποιον οδηγό? κ κάτι παράλληλο. πώς θα βάλω την νέα ρομ στο κντ? δοκίμασα ήδη με ftp, bluetooth, browser με το πρόγραμμα mtp χωρίς αποτέλεσμα.

• Παράθεση από demakhs: “Εγώ θα έκανα αρχικά ένα factory reset κ θα ξαναπροσπαθουσα....αν δεν διορθωνόταν η κατάσταση, μετά θα πήγαινα σε πιο δραστικά μέτρα... ” να κάνω factory reset κανένα πρόβλημα. Μιας και σε βρήκα όμως. αν θέλω να το γυρίσω στην stable global από την developer global που έχω τώρα πώς θα περάσω την rom στο κινητό από το pc για να την βρει μετά το reset? δες πιο πάνω στις απαντήσεις μου για να δεις ότι έχω δοκιμάσει ένα δυο τρόπους να το κάνω χωρίς αποτέλεσμα.

• Παράθεση από silverpalm: “Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από silverpalm: “βρήκε αυτόματα την νέα mui 6.10.20 την οποία και κατέβασε. όταν όμως προσπαθεί να την εγκαταστήσει μου βγάζει "cant verify update. couldnt verify update package". ” Δοκίμασε να κατεβάσεις εσυ στον η/υ σου την Global Dev 6.10.20, να την αντιγράψεις στην συσκευή και να την περάσεις με τον Updater. hhΜπορεί να κατέβηκε corrupted το OTA Update ” κατέβασα το αρχείο από το xiaomi.eu πώς το μεταφέρω όμως στο κντ μου? δοκίμασα με τ…

• Παράθεση από demakhs: “από τον browser του κινητού σου δεν μπορείς να το κατεβάσεις το αρχείο που θες? αν δεν μπορείς και διακόπτεται το download, βάλε άλλον, π.χ. τον google chrome από το playstore. (το link που έβαλες, σε πετάει σε σελίδα λίγο άσχετη ή μου φαίνεται??) ” το αρχείο το κατέβασε κανονικά ή έτσι νομίζω τουλάχιστον μιας που έφτασε στο 100% αλλά κ υπάρχει στο folder του κντ (βλέπε φωτό πιο πάνω). τώρα αν είναι corrupt δεν το ξέρω. αυτό που παρατήρησα όταν η διαδικασία εγκατάστασης γί…

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από silverpalm: “βρήκε αυτόματα την νέα mui 6.10.20 την οποία και κατέβασε. όταν όμως προσπαθεί να την εγκαταστήσει μου βγάζει "cant verify update. couldnt verify update package". ” Δοκίμασε να κατεβάσεις εσυ στον η/υ σου την Global Dev 6.10.20, να την αντιγράψεις στην συσκευή και να την περάσεις με τον Updater. hhΜπορεί να κατέβηκε corrupted το OTA Update ” κατέβασα το αρχείο από το xiaomi.eu πώς το μεταφέρω όμως στο κντ μου? δοκίμασα με το mi pc suite χωρις αποτέλ…

• ηταν. αλλά και πάλι δεν δούλεψε

• Παράθεση από Thracia: “Συνδέσου σε Wifi ” δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. σε wifi κατέβηκε το αρχείο που δεν κάνει verify

• Παράθεση από NasDriver: “Μία φώτο αυτά που δείχνει στο about phone ? ” forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/21918/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/21919/

• μόλις παρέλαβα το κινητό που αγόρασα μέσω αμαζον από γερμανια. έχει την mui 8 global 6.8.18 | beta. βρήκε αυτόματα την νέα mui 6.10.20 την οποία και κατέβασε. όταν όμως προσπαθεί να την εγκαταστήσει μου βγάζει "cant verify update. couldnt verify update package". προσπάθησα να διαβάσω τους οδηγούς. έφτασα μέχρι το σημείο που τσέκαρα ότι ο bootloader μου είναι κλειδωμένος. τι πρέπει να κάνω για να αναβαθμίζω τις rom?