Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 78.
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από LocoDiceGR: “Μπορουμε να τραβηξουμε Raw με την custom rom (εδω αυτη του φορουμ)? Ναι η οχι? Γιατι με την στοκ δεν γινεται. ” Νομίζω το είχαμε ξαναθίξει το θέμα. Γίνεται μόνο μέσω CIT (προσωπικά όταν το τέσταρα, ναι ήμουν στη ROM του forum). ” Ναι κατι μου ειχατε πει , αλλα δεν δουλευει με τιποτα. Τεσπα.
-
Παράθεση από mcos82s: “Καλησπερα σας ! Θα θελα να μάθω αν θα βγει σιγουρα νέα έκδοση 10 στο redmi note 4 mtk και πότε περιπου; Εχω ακομη την έκδοση xtrv aroma 8.4.19! Δευτερο, η έκδοση Nikel_THUNDER_MiUi8-6.10.27 είναι καλή χωρίς προβλήματα; Απλά για δοκιμή; Παρόλο που έχω λαβει από εμαιλ μου νέο fix για την έκδοση 10, θα επηρεάσει αν αλλάξω την έκδοση που σας αναφερα πριν; Σας ευχαριστώ θερμά! ” Θα βγει απο τις τελευταιες γιατι μας εχουνε γραμμενους εκει στην xiaomi.
-
Παράθεση από Lyngas: “Πλακα κανετε..? δεν εχει το Redmi note 4 ..? ” Αστα να πανε.....
-
[8.6.14/21/26/28] Διαθέσιμες σε όλους πλέον οι πρώτες Ελληνικές MIUI 10 ROM από Global Source.
ΜήνυμαΜπορει να μου πει κανεις τι καινουριο εχει η εφαρμογη της καμερας στο miui 10?
-
[8.6.14/21/26/28] Διαθέσιμες σε όλους πλέον οι πρώτες Ελληνικές MIUI 10 ROM από Global Source.
ΜήνυμαA ρε xiaomi , γελανε και οι πετρες, βγαζουν 10 κινητα την μερα, αλλα απο software updates για κλαματα.
-
ΜήνυμαΚαποιος να μας πει τι αλλαγη εχει γινει στην εφαρμογη της καμερας στο miui 10? Ευχαριστω.
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από LocoDiceGR: “Το αστειο ειναι οτι χτες κοιταγα την λιστα για τα κινητα που θα παρουν το 10..και δεν ειδα πουθενα το MTK Xiaomi reveals rollout schedule for MIUI 10 Global Beta ROM - Το μονο που βλεπω ειναι το qualcomm που γραφει...ειμαι τυφλος? ” Στην επίσημη ανακοίνωση είμαστε μέσα. ” ''Mid June'' εε...χχμμμ
-
Παράθεση από BanditGR: “MIUI 10 θα πάρουμε σίγουρα, έχει ανακοινωθεί, απλά ίσως αργήσει λίγο περισσότερο από τους υπόλοιπους. ” Το αστειο ειναι οτι χτες κοιταγα την λιστα για τα κινητα που θα παρουν το 10..και δεν ειδα πουθενα το MTK Xiaomi reveals rollout schedule for MIUI 10 Global Beta ROM - Το μονο που βλεπω ειναι το qualcomm που γραφει...ειμαι τυφλος?
-
Λοιπον επειδη το κινητο δεν βγαζει RAW default...εκανα το 'κολπακι' μεσα απο τα developer settings or whatever πως λεγεται...αλλα συνεχιζει να βγαζει jpg, Δεν εχω ασχοληθει ακομα με custom ρομ κλπ με αυτο το κινητο, αμα βαλω καποια καλη ρομ υπαρχει ευκολος-σιγουρος τροπος να τραβαει raw μετα? Μηπως δω και καμια βελτιωση και σε μπαταρια-gps-σημα , που δεν νομιζω αλλα ποτε δεν ξερεις.. Edit: Μολις ηρθε 9.5.3.0 MBFMIFA με 2 Fix.
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Καλό το 6 αλλά από υποστήριξη; Ανταλλακτικά και service στην Ελλάδα; ” Υποστηριξη? Πλακα κανεις? Nexus/Pixel + One Plus εχουν την καλυτερη σε θεμα software.. To OnePlus6 ειναι μεσα στα 12 κινητα αυτη την στιγμη που εχουν παρει Android P Beta.. Εδω ακομα το 3 παιρνει updates..αμα ηταν samsung η κατι αλλο, θα το ειχαν χεσμενο. Τωρα στο Redmi note θα περιμενουμε 2 χρονια για ενα MIUI 10 update...και ειμαστε και κολλημενοι στο android 6, αστεια πραγματα.