Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 188.

• Παράθεση από tarnanas: “Παιδιά πόση ωρα θελει μετα απο το φορματ νταντα και εγκατασταση τις Miui 8 V7.5.3.0.MBCMIDE (MIUI8) μου εχει κολλησει εδω και 10 λεπτα στο αρχικα γραμματα του ΜΙ και το εχω κανει 2 φορες και παλι τα ιδια κανει γιατι? ” Μήπως δεν κατέβηκε σωστά το ZIP; Τσέκαρες το MD5 του ZIP να δεις εάν είναι σωστό; Παράθεση από lallasgr: “Μήπως φλασαρες στο τέλος και το superuser? Αν ναι δεν έπρεπε. ” Για ποιο λόγο; εγώ έτσι το έκανα με την επίσημη stable αγγλοκινέζικη και δεν έχω πρόβλη…

• Παράθεση από pafimal: “Καλημερα παιδιά και καλή βδομάδα,ερωτηση:Υπάρχει περίπτωση να αλλάξει το dpi της συσκευής απο τα 480 στα 420?το προσπάθησα με το textdroider DPI,του έδωσα τα κατάλληλα permisions που χρειάζεται μέσω su έκανε την αλλαγή που ήθελα reboot και δεν άλλαξε τίποτα,ευχαριστω ” Αν και καθυστερημένα, απαντώ μήπως το χρειαστεί και κανείς άλλος. Για να αλλάξεις το DPI πρέπει να επεξεργαστείς το build.prop που βρίσκεται στο System. Μπορείς να το κάνεις με την εφαρμογή BuildProp Editor …

• Παράθεση από RadioactiveToy: “Εβγαλα τη θήκη σιλικόνης γιατι μου κανει κόλπο διαθλασης φωτός οταν βγάζω φωτογραφια νύχτα με αποτέλεσμα να ειναι θολη η φώτο (κουφο??) . ” Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με την θήκη σιλικόνης που έδινε το HonorBuy. Αγόρασα την αντίστοιχη της Nillkin και δεν έχει πρόβλημα με το flash στις νυχτερινές φωτογραφίες, επίσης είναι πιο λεπτή και έχει και προστατευτικό για την θύρα USB.

• Παράθεση από sakis112: “πως βγαζω το κινητο από fastboot ;;;; ” Εάν πατήσεις κρατημένο το power button για αρκετά δευτερόλεπτα δεν κάνει reset;

• Στο downloads του miui.com το έχει. Συγκεκριμένα εδώ: MIUI ROM for Xiaomi Mi Max - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum

• Βγήκε και η επίσημη Global Stable 7.5.3.0 [MIUI 8] στο site της Xiaomi. Πως γίνεται η Global Stable να είναι MIUI 8 και η Aγγλοκινέζικη MIUI 7.5; Είχα την εντύπωση ότι η Stable MIUI 8 θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο.

• Παράθεση από sakis112: “Μια παρατηρήση,, όταν το φορτισα, ζεσταθηκε, νομίζω πολύ. Κάποια γνώμη; (1η φόρτιση ) ” Λογικό είναι με τόση ζέστη ειδικά εάν το έχεις μέσα σε θήκη ζεσταίνεται ακόμη περισσότερο. Βέβαια η ζέστη δεν είναι και ότι καλύτερο για την ζωή της μπαταρίας. Εγώ έχω ένα mini ανεμιστήρα και το βάζω να φυσάει επάνω του όταν φορτίζει και δεν ζεσταίνεται καθόλου. Άλλη λύση για να είναι πιο δροσερό είναι η αργή φόρτιση (πχ στη θύρα USB του υπολογιστή ή σε ένα φορτιστή με λιγότερα mAh). Κ…

• Ναι δουλεύει κανονικά, το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι δεν μπορώ να δώσω root δικαιώματα στο es file explorer. Σε άλλες εφαρμογές που δοκίμασα δουλεύεi κανονικά το root.

• Τελικά έκανα wipe από το μενού Wipe -> Wipe Data και εξαφανίστηκε το μήνυμα που μου έβγαζε για την κρυπτογράφηση. Από το Advanced Wipe ή το Factory Reset δεν έκανε, μου έβγαζε σφάλμα όσες φορές και αν δοκίμασα.

• Ακολούθησα τον οδηγό για την εγκατάσταση της ελληνικής stable αλλά αντιμετωπίζω κάποια προβλήματα. Όταν μπαίνω στο TWRP μου βγάζει μια οθόνη που γράφει Mount. Decrypt Data, από κάτω έχει ένα textbox για να πληκτρολογήσω κωδικό και πιο κάτω δύο κουμπιά Cancel και Select Language. Αν πατήσω Cancel με πηγαίνει εκεί που κάνω swipe to allow modification και μετά με πηγαίνει στο κεντρικό μενού. Δοκίμασα να κάνω wipe το data + dalvik + cache αλλά μου έβγαλε κάποια errors, δοκίμασα και reboot recovery α…

• Ξεκλείδωσα και εγώ πριν λίγο τον bootloader. Δεν χρειάστηκε να περάσω την developer, το έκανα απευθείας με την Κινέζικη stable. Παράθεση από lallasgr: “Όταν μπήκε TWRP έκανε τα πάντα Wipe οπότε κατά το flash του έβγαλε το erro 7 ” Δηλαδή έκανε wipe και το system εκτός των άλλων. Οπότε εάν κάνω wipe το Data, Dalvik και Cache λογικά θα περάσει κανονικά η ROM χωρίς να χρειαστεί να κάνω reboot το recovery. Σωστά;

• Παράθεση από makis1024: “@panospc δοκίμασε να πάρεις έγκριση ξεκλειδώματος σε sim άλλης εταιρείας εκτός wind, οι πιο πολλοί έχουν προβλήματα με wind, στην διαδικασία ξεκλειδώματος. Και στο στάδιο που είσαι χωρίς verification code δεν μπορεί να προχωρήσει η αίτηση, εάν είχες προχωρήσει στην αίτηση, θα δοκίμαζες κάθε 5 ημέρες να ξεκλειδώσεις και ακόμα εάν δεν σου είχε έρθει sms. Κάποια στιγμή θα σου δινόταν έγκριση. ” Επειδή δεν βρήκα άλλη SIM, έκανα αίτηση χρησιμοποιώντας ένα Γερμανικό αριθμό τηλ…

• Τελικά τι πήγε στραβά και brickαρε το κινητό, ήταν corrupted η ROM που κατέβασε;

• Δεν δείχνει ούτε το λογότυπο mi; Η οθόνη είναι τελείως σβηστή ή έχει παραμείνει ανοιχτή και δείχνει απλώς μαύρο;

• Παράθεση από merlinios: “και κάτι τελευταίο. Το app για τα themes έχει γυρίσει στα κινεζικα. Υπάρχει τρόπος να είναι στα αγγλικά ? ” Δεν νομίζω να γίνεται. H μόνη λύση είναι να περιμένεις να βγει κάποια επίσημη Global ROM που είναι τελείως απαλλαγμένη από κινέζικα ή να ξεκλειδώσεις τον bootloader και να περάσεις την ελληνική ROM

• Παράθεση από merlinios: “Το μόνο που δεν έχω καταφέρει με την original rom είναι το contacts sync από gmail. Δοκίμασα διάφορα toolakia άλλα πάπαλα. Κανείς καμία ιδέα ? Ευχαριστώ ” Και εμένα δεν δούλευε και με είχε παιδέψει λίγο μέχρι να το καταφέρω. Μόλις πέρασα την επίσημη stable έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων γιατί είχε μείνει το playstore από την προηγούμενη ROM. Mετά μπήκα στο App store της Xiaomi και κατέβασα το Playstore αλλά οι επαφές δεν έκαναν συγχρονισμό. Δεν θυμάμαι ακριβώς τ…

• @merlinios Δεν είναι official, είναι πειραγμένη. Αν διαβάσεις 2-3 σελίδες πίσω και σ' εμένα έτσι ήρθε και πέρασα την τελευταία επίσημη stable ακολουθώντας τον παρακάτω οδηγό: Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)

• Πέρασα την τελευταία κινέζικη stable ακολουθώντας τον οδηγό του lallasgr. Όλα πήγαν καλά και το fingerprint sensor δουλεύει καλύτερα σε σχέση με την Multi ROM του Honorbuy. Εάν θέλω μετά να πάω σε dev ROM ακολουθώ τον ίδιο οδηγό ή μπορώ να την περάσω απευθείας από τον updater; Το DPI θέλει οπωσδήποτε χαμήλωμα, μου φαίνονται όλα τεράστια.

• Παράθεση από NasDriver: “Πριν ξεκινήσεις οποιαδήποτε διαδικασία δες μην τυχών και έχει ενεργοποιημένο Mi account στην συσκευή και κλειδώσει κατά την εκκίνηση σε νέα ρομ. ” Όταν το πήρα είχε κάνει επαναφορά και με έβγαλε στον αρχικό οδηγό που βάζεις τα στοιχεία σου κλπ. Εάν ήταν κλειδωμένο δεν θα μου είχε ζητήσει το παλιό Mi Account; Παράθεση από tarnanas: “Καλημερα και εμένα όταν μου ήρθε με αυτήν έκανα αίτηση για ξεκλείδωμα και όλα πήγαν καλά! ” Παράθεση από tarnanas: “ Καινούργιο το πήρα εγώ α…

• Παράθεση από Trickle: “ο κωδικός θα ερθει σε μερικές μέρες δεν έρχεται αμέσως όπως όταν κανείς mi acound τα παιδιά έλεγαν σε 7 μέρες εμένα έκανε 2 ” Εσύ λες για το SMS με τον κωδικό ή για το SMS με την έγκριση της αίτησης; Στο οδηγό γράφει πως έρχεται άμεσα: Παράθεση: “Στην παρακάτω εικόνα βλέπουμε ένα δείγμα από το SMS που θα λάβουμε άμεσα μετά την αποδοχή του “Accepting the Agreement” στο προηγούμενο βήμα και πατώντας το "apply immediately": ”