Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 86.

• This is MIUI 8 Latest Feature, you can enable it in Setting > Additional Settings > Screenshot > Slide three fingers to take a screenshot. Just swipe 3 fingers at any screen to activate screenshot capturing. Ρε παιδιά αυτό που είναι; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• redmi note 4

Stavros75 - - RedMi Note 4/4X (Nikel)

Μήνυμα

Νομίζω ότι η Stable δεν έχει ελληνικα. Υπάρχει όμως ελληνική ρομ που από ότι διαβάζω είναι πολύ καλή. Κάνε ένα search για ελληνική rom και unbrick. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• Καλημέρα. Ρε παιδιά υπάρχει περίπτωση να μην έχει "κατσει" καλά η Stable official που έβαλα; Από την μέρα που την έβαλα μου κάνει κάτι περίεργα. Λαγκαρει σε άσχετα σημεία, δεν έχει ένα χαρακτηριστικό πολύ σημαντικό για μένα, το 3 finger swipe screenshot και στο Nova launcher που έχω όταν αγγιξω το touch Id στο home screen κάνει highlight την πρώτη εφαρμογή που υπάρχει αριστερά και στο δεύτερο άγγιγμα την ανοίγει. Εκνευριστικό πολύ. Τι γίνεται; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• Stable έβαλα. Ωραία. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• Κάθε πότε δίνει updates η Xiaomi ρε παιδιά; Τώρα που έβαλα την επίσημη να ξέρω πότε να περιμένω το OTA update. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• Δεν είναι θέμα ελληνικών ή αγγλικών, απλά δεν υπάρχει σαν ρύθμιση. Ενώ στην ανεπίσημη υπήρχε. Περίεργο. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geobas: “Παράθεση από Stavros75: “ Δεν υπάρχει αυτή η ρύθμιση.!!!!!!!! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk ” Ποιά Rom έχεις ?” Επίσημη stable. Χωρίς ελληνικά. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geobas: “Παράθεση από Stavros75: “Αυτό το μενού που βρίσκεται; Δεν μπορώ να το βρω με τίποτα. Έντωμεταξυ μου κάνει κάτι περίεργα το touch Id. Στην κεντρική οθόνη αν το πατήσω κατά λάθος ανοίγει διάφορες εφαρμογές. Τι γίνεται; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk ” Ρυθμίσεις -> Πρόσθετες Ρυθμίσεις -> Στιγμιότυπο” Δεν υπάρχει αυτή η ρύθμιση.!!!!!!!! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• Αυτό το μενού που βρίσκεται; Δεν μπορώ να το βρω με τίποτα. Έντωμεταξυ μου κάνει κάτι περίεργα το touch Id. Στην κεντρική οθόνη αν το πατήσω κατά λάθος ανοίγει διάφορες εφαρμογές. Τι γίνεται; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• 28ef57c252e4a50b7febd4ad9b6a5753.jpg Ένα μέλος του φόρουμ με βοήθησε και όλα οκ. Τώρα έχω επίσημη αγγλική, μπορεί να μην έχει ελληνικα αλλά δεν με πειράζει καθόλου. Πριν προσωπικά δεν είχα θέμα με το 4g. Για τον συφορουμιτη που ρωτάει. Σίγουρα όμως φταίει η ρομ. Ερώτηση, πως ενεργοποιουμε την ρύθμιση να παίρνει screenshot με τα τρια δάχτυλα swipe down; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• Λογικά τοπικό αντίγραφο μέσω του μενού backup and restore γιατι πηγαινε σφαίρα, το έκανε μέσα σε 3 λεπτά. Αυτός ο φάκελος είναι προσβασιμος; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μια ερώτηση... Έκανα μόλις ένα backup και μου έβγαλε ένα αρχείο 2.55gb γιατί του έβαλα μέσα και τις εφαρμογές. Αυτό. Το αρχείο που βρίσκεται; Μπορώ να το πάρω να το βάλω στο πισι και όταν κάνω επαναφορά να το ρίξω στο τηλέφωνο και να τα ξαναφερει όλα; Τι λογική έχει να μην σου γράφει που είναι; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έχεις κάποιο λινκ; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Λετε να κανουν κανενα update που κανει οτι κανει και το touch id της huawei; Αυτο με το drop down της κουρτινας η swipe στις φωτογραφιες... Ωραιο φαινεται !!!!!

• Βρήκα μια της brotect πέρασα 10 ευρώ στην revolut και είμαι έτοιμος προς αγορά. Crystal clear HD λέει. Για να δούμε. Θα ενημερώσω μόλις έρθει. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Νομίζω επηρεάζει όσους έχουν wind. Εγώ που έχω Vodafone και πήρα τηλεφωνο να μάθω μου είπαν ότι θα δουλεύει κανονικά σε όλη την Ελλάδα το 4g. Αλλά θα σου απαντήσουν τα παιδί που έχουν περισσότερες γνώσεις. Τώρα kon.geo αν δεν έγραφες, έξω από την οθόνη, ακόμα θα χάζευα να το βρω. Σε ευχαριστώ πολύ. Δεν βρήκα που βάζεις τι να δείχνει αλλά είναι ένα βήμα. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• 7c8a9f85ee37e838e96753dd8bb63f39.jpg Αυτο έχει, μόνο το + κάτω δεξιά. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Στις επαφές δεν έχει τίποτα. Δεν υπάρχει κουμπί για settings. Και εμένα μου κάνει εντύπωση.!!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δεν μπορώ να βρω που είναι. Πέρασα το email μου στην native εφαρμογή του τηλεφώνου αλλά τίποτα. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ρε παιδιά μια ερώτηση. Που είναι το μενού που διαλέγεις ποιες επαφές θα σου δείξει στο τηλέφωνο; Έχω τα πάντα σε ένα Google account αλλά μου δείχνει τα μισά. Θέλω να μπω να του πω να δείχνει και της sim μπας και κάνω λάθος. Δεν το βρίσκω πουθενά. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk