Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 501-520 από 578.
-
Μα δεν ήταν pay pal. Χρεωστική. Το δέχομαι να χρεωθώ για συνάλλαγμα οκ. Πως όμως γίνεται να χρεώνομαι χωρίς να έχει γίνει η πληρωμή. Αυτό είναι κλεψιά κανονική. Την πληρωμή την έκανα αργότερα να ξαναπώ... Για εμένα το banggood γιοκ! Τους έστειλα μνμ και μέχρι κι οι ίδιοι μου λένε δεν γνωρίζουν. Δε μου αναφέρθηκαν ποτέ σε συνάλλαγμα κλπ.... Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Έχω τρελαθεί με το fee γιατί όταν με μετέφερε σε περιβάλλον πληρωμής έβαλα τα στοιχεία της κάρτας μου έβγαλε pop up ειδοποίηση card verified και δεν μπορούσα να κατέβω place order. Μόνο πισω μπορούσα να κάνω. Το έκανα λοιπόν και μπήκα στο λογαριασμό μου και η πληρωμή δεν ειχε γίνει. Μου έβγαζε την παραγγελία απλήρωτη. Μπήκα να δω στο λογαριασμό μου τι γίνεται και ελειπε μόνο το 1€. Πως γίνεται να μου πάρουν 1€ για μετατροπή συναλλάγματος χωρίς να έχει γίνει ακόμα η …
-
Ποτέ δε μου έχει ξανασυμβεί. Μονο αυτή τη φορά στο banggood κι έχω αγοράσει από αρκετά καταστήματα τόσα χρόνια. Αν είναι δυνατόν να πληρώνω καβατζα για το banggood σε Κυπριακό λογαριασμό. Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο; Ότι ότι μου δείχνει να φεύγει από γραφείο συναλλάγματος με ανησυχεί γιατί απ' όσο μου είχαν πει αλλού με priority δεν είναι αυτή η διαδικασία. Κάνω λάθος στο τελευταίο όντως, να μη με ανησυχεί; Επίσης ως μέθοδο αποστολής τωρα μου δείχνει direct air mail ενώ ειχα διαλέγει priority di…
-
Καλημέρα παιδιά. Priority direct mail από banggood μόλις έφυγε από customs office NL. Αυτό δεν είναι σχεδόν σίγουρο πως θα περάσει τελωνείο; Επίσης χρεωθηκα +1€ για μετατροπή συναλλάγματος που δεν μου έχει ξανατυχει ποτέ. Ήδη απογοητευμένος από banggood για να μην πω έξαλλος. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από coskarl: “Ρε παιδιά, σε ΧΙΑΟΜΙ smartphone συναδέλφου με τις ίδιες ρυθμίσεις στο mi home και την ίδια έκδοση, του εμφανίζει επιλογή για Τηλέφωνο εντός wifi. Εμένα μου εμφανίζει μόνο τις τρεις πρώτες επιλογές. Ξέρει κανένας τίποτα; Mi Home version: 5.4.5” Μακαρι! Αυτό δε σημαίνει πως όταν φύγεις μπορείς να ενεργοποιεις το συναγερμό??? Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα! Μόλις παρήγγειλα μια yeelight bulb απο banggood priority direct. Όταν έκανα την πληρωμή εξαφανίστηκε και 1€ επίσης από το λογαριασμό μου μαζί χωρίς να φαίνεται στο πόσο της πληρωμής όμως. Παίζει να είναι card confirmation? Είναι η πρώτη φορά που παραγγέλνω από banggood στα υπόλοιπα δε μου έχει συμβεί ποτέ. Μόνο στο app store παλιότερα... Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημερα. Κανένα πρόβλημα σ' εμένα παιδιά φτου φτου φτου. Επίσης, έχει καταφέρει κάποιος να ρυθμίσει χρονοδιακόπτη για sensor και πρίζα; Έχω δοκιμάσει 6 και 7 ώρες μπροστά και πίσω αλλά ακόμα δεν το έχω καταφέρει η μόνη λύση είναι all day. Έχω ρυθμίσει τις συσκευές σε time zone athens eet μόνο αυτό είχε ως επιλογή για Αθήνα αλλά και πάλι τίποτα. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk SOLVED τελικά η μία ώρα πίσω λειτούργησε επιτέλους!
-
MLS
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλους. Δεν ξέρω πόσο σωστό είναι αλλά θα ήθελα να ρωτήσω γνώμες για το νέο MLS MX PRO. Μόλις έπεσε στο μάτι μου με αρκετά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά και ενσωματωμένη MAIC. Ακόμα πιο ενδιαφέρον για εμένα είναι πως έχει αναπτυχθεί από ελληνική εταιρία. Γιατί όχι λοιπόν; Γνωρίζει μήπως κάποιος περισσότερα για μια πιο σφαιρική εικόνα της συσκευής; Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα. Μαζί με το home kit μου έστειλαν και 2 adaptors china to eu. Χρησιμοποιώ αυτό προς το παρόν χωρίς κανένα πρόβλημα. Πιστεύετε πως θα αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα αργότερα να βρω άλλο ή θα είμαι οκ με αυτό;fdc2d4ad0e31b5bb714442364204d284.jpg Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi box 3
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλους. Σκέφτομαι να αγοράσω το xiaomi mi tv box (4k). Η τηλεόραση μου δεν είναι ακριβώς τηλεόραση αλλά τα monitor της lg που πετάνε ένα δέκτη πάνω και το αποκαλούν τηλεόραση. Συνεπώς δεν έχει έξοδο ήχου. Μπορώ με το tv box να δίνω εικόνα με το hdmi ΑΛΛΑ ήχο μόνο από το tv box σε ένα bluetooth speaker ώστε να μπορώ να δω ταινίες κλπ με σοβαρό ήχο; Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: RE:
ΜήνυμαΌταν προσπαθώ να ρυθμίσω το motion sensor να ανάβει το φωτιστικό με την πρίζα ανάβει αλλά δε σβήνει. Όταν προσπαθώ να το βάλω στο on/off έχει ένα εικονίδιο σαν λουκέτο δεξιά της επιλογής και εμφανίζει μνμ can' t create... Υπάρχει τρόπος ή δε γίνεται;faa0cd805d1936111d35535d87e7b40a.jpg Όλα οκ το βρήκα!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από psybill: “Δεν έχω κάτι πρόχειρο. Κατέβασε το mi home στο κινητό σου Φτιάξε καινούριο ή συνδέσου στο xiaomi account σου και συνδέσου στο server Mainland China. Ξεκίνα τη σύνδεση με το gateway και μετά τα υπόλοιπα. Αν είναι κάτι πιο συγκεκριμένο ρώτα ξανά” Όλα οκ. Έκανα το pair με το κινητό κι όλα τα υπόλοιπα σχεδόν μόνα τους. Με τις ειδοποιήσεις όλα οκ, την ίδια κιόλας στιγμή έρχονται στο κινητό (προς το παρόν). Είχα τρομάξει η αλήθεια είναι με τόσα που έχω διαβάσει... Ευχαριστώ! Στά…