Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 561-578 από 578.

• Άρα βάζω eu priority και ελπίζω να πάνε όλα καλά.. ευχαριστώ Παντως στη συγκεκριμένη δε γράφει eu stock ενω σε κάποια άλλα προϊόντα το γράφει ότι είναι από eu. Έστειλα mail για να επιβεβαιώσω και ενημερώνω. ΣτάλθηκεRedmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για μια smart home cam. Είναι παντού σε έλλειψη εκτός από geekbuying. Γνωρίζει κάποιος αν ειναι έμπιστο και τι παίζει με τελωνείο; Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μπορώ να το δω κάπου αυτό; Έχει σχέση με το τελωνείο; Εγώ θα πατούσα prioriry προχωροντας στην παραγγελία. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Συγγνώμη για τη διακοπή παιδιά . Από geekbuying ψωνίζουμε; Το γνωρίζει κάποιος; Μόνο εκεί έχω βρει την 1080 σταθερή ενώ gearbest και ali ειναι σε έλλειψη. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ναι αυτό λέω! Φαντάστηκα ότι η σταθερή 1080 ηταν το τελευταίο "μοντέλο". Από lightinthebox αγοράζουμε ή το αφήνουμε καλύτερα; Δεν έχω ιδέα σχετικά με αγορές από ξένα sites και ξέρω ότι μόνο από gearbest υπάρχει τρόπος να γλυτώσεις τελωνείο. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Harrytzo - - Άλλες συσκευές/Gadgets

Μήνυμα

Βρήκα ένα βιντεάκι στο youtube που είχε όλες τις κάμερες της xiaomi. Για τη συγκεκριμένη δεν έλεγε και τα καλύτερα. Αυτό που συγκράτησα είναι πως η 720p είναι καλύτερη από την συγκεκριμένη 1080p. Τσεκαρε το.Παράθεση από psybill: “2018 Original Xiaomi Mijia 1080P HD Smart Camera PTZ version Θα τη βρεις έτσι για να μη βάζω link” Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Είχα την εντύπωση πως η τελευταία κάμερα της xaiomi είναι η σταθερή 1080. Ξέρουμε όνομα να ρίξουμε μια ματιά; Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Out of stock μου δείχνει. Παίζει να είμαι τόσο άχρηστος και να διαβάζω κάτι λάθος; Παράθεση από Harrytzo: “Ok. Πάω για mijia 1080 μάλλον που διαβάζω και τα πιο κολακευτικά σχόλια. Μέχρι και ζώνες αισθητήρα υποτίθεται πως διαλέγεις. Ευχαριστώ πολύ! Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ok. Πάω για mijia 1080 μάλλον που διαβάζω και τα πιο κολακευτικά σχόλια. Μέχρι και ζώνες αισθητήρα υποτίθεται πως διαλέγεις. Ευχαριστώ πολύ! Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Super! Ευχαριστώ πολύ! Δεν υπάρχει stock στη συγκεκριμένη αλλά ύστερα από μελέτη ανακάλυψα την dafang 1080 και την κατατάσσουν ως την καλύτερη smart cam. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Άρα μιλάμε για mijia 1080? Στην ουσία είναι η ίδια (στρογγυλή κλπ) αλλά 1080? Τελωνείο παίζει; Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα παιδιά. Σκέφτομαι να αγοράσω την home cam 360° 720p. Η τιμή στο skroutz είναι αρκετά καλή σχετικά με την τιμή που περίμενα. Διάβασα όμως κάποια σχόλια σχετικά με την ανίχνευση κίνησης. Την έχει κανείς να πει εντυπώσεις; Με ενδιαφέρουν οι άμμεσες ειδοποιήσεις μήπως και προλάβω το κακό εάν τυχόν γίνει κάτι. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Harrytzo - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από spiros@1: “Σε vince ολα καλα.Εγκατασταση χωρις προβλημα.Μπαταρια καλη 23.3 χρηση.Ομορφα γραφικα στην ενταση ηχων,στον πινακα με τις συντομευσεις επισης.Εχω ενα θεμα με την γραμματοσειρα μονο στις ειδοποιησεις.Οχι κεφαλαια μονο τα μικρα” Αυτό με τη γραμματοσειρά το έχω κι εγώ miui 9 ακόμα και το ανακάλυψα σήμερα στη μουσική. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Redmi 5 plus Global Rom

Harrytzo - - RedMi 5 Plus (Vince)

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά. Είδα πως ξεκίνησε η διανομή σε miui 10 και για redmi 5 plus. Με global έκδοση (δεν το έχω ξεκλειδώσει) θα γίνει μέσω ενημέρωσης συστήματος ή θα περιμένουμε ακόμα λίγο; Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Η αλήθεια πως πατώντας μια φορά συνεχόμενα πάντως στο miui η έκδοση android από περιέργεια μου έγραψε απομένουν 3 βήματα για να γίνετε προγραμματιστής (κάτι τέτοιο) αλλά διαβάζοντας τις οδηγίες το άφησα γιατί έχω mac και λειτούργησε λίγο αποτρεπτικά. Βρήκα οδηγίες στα αγγλικά για mac και σκέφτομαι να κάνω το επόμενο βήμα μιας και οι επιλογές τελικά είναι πολλές... Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Έχω μπερδευτεί εντελώς παιδιά. Εγώ πριν κάνα μήνα αγόρασα το redmi 5 plus από σκρουτζομαγαζο. Μεχρι στιγμής έχει κάνει update σε ότι έκδοση miui έχει βγει. Το κουτί γράφει global version. Χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο;74b2828f6497970b721ccc4abedd0b3a.jpg Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από thanostonia: “Πρώτες εντυπώσεις από 8.6.14 σε εικόνες... Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Να φανταστώ ότι η κατανάλωση συστήματος android είναι στα ύψη ή κάνω λάθος; Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πωωωω... Παιδιά πρόσφατα αγόρασα το redmi 5 plus κι όσα κι αν έχω διαβάσει μου φαίνονται ακόμα κινέζικα . Εμείς της κοπιας redmi 5 plus να φανταστώ ότι έχουμε πολύ χρόνο ακόμα μπροστά μας για να δούμε miui 10?