Παράθεση από Alex_MLT: “Μια χαρά είναι, εξαρτάται και από τον φορτιστή βέβαια. Μην το αφήνεις να σου πέφτει κάτω από 15-20% πάντως αν θέλεις να σου κρατήσει η μπαταρία την χωρητικότητα για περισσότερο καιρό.. ” εισαο σίγουρος για το ότι δεν πρέπει να πέφτει κάτω από 15% .. γιατί εγώ ξέρω το αντίθετο.. ακόμα και να κλείνει είναι καλό.
παιδια να ρωτήσω κάτι;; Με το Α κάνω wipe τα πάντα, δλδ system data και λοιπά... Το κινητό αδειάζει;; Το ρωτάω.. γιατί όταν πέρασα πρώτη φορά τη ρομ είχα πρόβλημα με τις σιμ.. το έφτιαξα και όσες ρομ και να άλλαξα με καθαρή εγκατάσταση δεν ξανά δημιουργήθηκε.. επίσης είχα αυτό το θέμα με το wifi. Που έβγαζε ενα δίκτυο nvram .. το έφτιαξα και πάλι ενώ έκανα καθαρές εγκαταστάσεις δεν το ξανά έβγαλε.. αυτό δείχνει ότι δεν διαγράφονται όλα έτσι δεν είναι;b
Παράθεση από giwrgosalim: “Παιδια ανοίξτε λίγο όσοι το δείτε την κάμερα του κινητού και σε έναν χώρο χωρίς θόρυβο δοκιμάστε να πλησιάσετε το τηλέφωνο στην περιοχή της κάμερας προς το αυτί σας! Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που ακούγεται ένας ήχος συνεχής σαν παράσιτο... ” ειμαστε πάρα πολλοί που έχουμε αυτό το πρόβλημα.. υπάρχει και σχετικό άρθρο..Α δεν έχουμε βρει λύση..
εννοω δεν θα κάνω καθαρή εγκατάσταση... Δλδ π.χ έχω βάλει το πατς για deep sleep.. κάνω wipe davlik kai cash και παίρνω τη ρομ.. το πατς θα έχει μείνει;
θεμα ρομ είναι..Κι εμένα το έκανε αυτό με την αφή.. εγώ έχω τώρα πάνω την τελευταία.. έχω μία μικρή εντύπωση οι το κινητό είναι ελάχιστα ποιο αργό..Μπορεί να είναι και η ιδέα μου =============== Φεβ 21st 2017, 12:15pm =============== απο θεμα μπαταριας πως ειστε?
Το ίδιο μου φαίνεται με τις πρόσφατες... Βέβαια και εγώ το πειράζω συνέχεια το τηλ.. το ψάχνω γενικά.. οπότε δεν έχω μείνει καιρώ με μία ρομ να φορτιστεί και το τηλ αρκετές φορες.. πάντως έχω ανοίξει ένα θέμα.. για να μιλάμε για τις ρομ όσο αφορά μπαταρία και τέτοια..