Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 501-520 από 533.
-
Ωραίες οι αλλαγές! Αυτό που παρατήρησα εγώ είναι ότι υπάρχει ένα bug όταν πας να βάλεις το pin από την μια κάρτα στην άλλη που σαν να βγαίνει ένα μικρό παραθυράκι στη βάση για ελαχιστο χρονο και εξαφανίζεται και 2ον μου έλειπαν κάποιες εφαρμογές από πριν πχ σημειωσεις, αντιγραφα κ.α. μου ειχε εξαφανίσει τα εικονίδια.. Τι να κάνω; πως θα τα εμφανίσω ξανά;
-
Την επωνυμία της επιχείρησης : XiaomiShop Την Διεύθυνσή της (URL) : Buy Xiaomi Mi3, Mi4, MiPad, HongMi 1S, Redmi Note - XIAOMI MOBILE RETAIL SHOP Tι ακριβώς αγοράσατε : Xiaomi Redmi 1s Την ημερομηνία αγοράς : 1 Σεπτεμβρίου 2014 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 9 Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 4 ημέρες συνολικά Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : Δεν χρειάστηκε έως σήμερα Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά) : Σχετικά με άλλους έκανε 2 μέρες πα…
-
Παράθεση από sk7man: “Ευχαριστώ πολύ! Δεν ξέρω γιατί αλλά μου φαίνεται πιο δύσκολο από το iphone που είχα πριν!!” Μόλις το συνηθίσεις , θα καταλάβεις πόσο χαζό και πόσο περίεργο ήταν το iphone !! Απλά είναι η δύναμη της συνήθειας. Και καλωσόρισες στον κόσμο του Android @ της Mui ;)[/quote]να σαι καλά! Όντως με την 3,22 καμια σχέση. Απλα έχω ενα θεμα . χάνω εικονίδια συνέχεια. Δεν είχα τα αντίγραφα πχ και τώρα μετα απο επανακεκκινηση έχασα τις σημειώσεις. Τι γίνεται;
-
xiaomishop
ΜήνυμαΚαλοριζικα!! Νταξει ναι τα αξεσουάρ δεν είναι οτι καλυτερο αλλά χαλαλι
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από martzicadespell: “Γιατί όμως δεν βρίσκω τα αντίγραφα στο τηλέφωνο;;;” Παραπάνω κάπου λες ότι έχεις βάλει λάθος rom... Εάν έχεις την 3.20 που κάπου αναφέρεται παραπάνω έχεις "αντίγραφα".. Ψάξε... Εάν όχι, τότε ποιά rom φοράς?” Τα βρήκα τα βρήκα! Το συμπλήρωσα στο μηνυμα παραπάνω. Απλά δεν είχε έξω εικονίδιο. Είχε μόνο στις ρυθμίσεις.. Ναι 3,20 εχω
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από martzicadespell: “Ευχαριστώ πολύ! Δεν ξέρω γιατί αλλά μου φαίνεται πιο δύσκολο από το iphone που είχα πριν!!” Για το back up λες? Διάβασε με ησυχία και συγκέντρωση τον οδηγό και θα δεις πόσο απλό και αποτελεσματικό είναι. Θυμήσου να έχεις φορτισμένη τη μπαταρία σου ή να έχεις το κινητό συνδεδεμένο στο φορτιστή.” Βtw η εφαρμογη που λεει Διαβασε με ή κατι τετοιο με το εικονίδιο miui δεν λειτουργει επισης..
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από martzicadespell: “Αναβάθμιση; Από που; Εγώ για flashαρισμα ελεγα. Και με ποια εφαρμογη κανω backup? Γίνεται και στις εφαρμογες (εγκατεστημενες) backup?” Το ίδιο πράγμα λέμε... Η αναβάθμιση γίνεται με Flashάρισμα.. Για το back up υπάρχουν στην σελίδα με τους οδηγούς 2-3 διαφορετικοί τρόποι... ΄Ένας απλός και σίγουρος είναι το back up της Miui: Οδηγός Λήψης και Επαναφοράς Αντιγράφου Ασφαλείας (Backup/Restore)” Ευχαριστώ πολύ! Δεν ξέρω γιατί αλλά μου φαίνεται πιο …
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από martzicadespell: “Παράθεση από sk7man: “Μήπως έχεις την 3.20 ROM ??? Εάν ναι αυτή μαλακίζεται Βάλε την τελευταία 3.22 Και θα λυθούν όλα σου τα προβλήματα .” Έχεις δίκιο! Έβαλα λάθος ρομ. Τώρα που θα βάλω την καινούρια θα χάσω τα πάντα από μέσα; Ή γίνεται να κάνω ένα τύπου back up?” Back up κάνουμε ΠΑΝΤΑ, έτσι κι αλλιώς... Ωστόσο εάν κάνεις αναβάθμιση rom, δεν χάνεις απολύτως τίποτα, ούτε από τα αρχεία σου, ούτε απο τις εφαρμογές, ρυθμίσεις κ.λ.π.” Αναβάθμιση; Α…