κι ομως τελικα με καθαρη εγκατασταση και χωρις επαναφορα backup οπως μου προτειναν οι συμφορουμιτες η καταναλωση παραμενει,λεω να βαλω την official global beta ,λετε να αλλαξει τιποτα??
καλημερα σε ολους,κι ομως η υπερβολθκη καταναλωση απο android system kai android συνεχιζεται...εκει που με εβγαζε ανετα 2μερες τωρα 1ημερα και λιγες ωρες οριακα...και εκαν ξανα καθαρη εγκατασταση τη ρομ 7.7.20 xrtv...
ναι κι εγω αυτο λεω,με την 7.7.13 κι εγω δεν ειχα καταναλωση σε αδρανεια ,τωρα ομως εχει διαφορα,μηπως να απενεργιποιησω το superuser μεσα απο το μενου του???μηπως συμβαλλει κι αυτο???
φιλε γυρω στις 5.30 ωρες ενω με προηγουμενη ρομ πηγαινε μεχρι 8ωρες και κατι!!!χτεςπου το ειδα στο 20% την μπαταρια πριν το φορτισω ειχε κοντα 6ωρες καταναλωση το android system kai 18ωρες το android!!!
καλησπερα και καλο μηνα σε ολους!!εχω την xrtv 7.7.20 εγκατεστημενη στο redmi 4x αλλα υπαρχει μεγαλη καταναλωση στο system android kai android οπως θα δειτε και σταστιγμιοτυπα που παραθετω!!!δεν υπηρχε πριν τετοια καταναλωση με αλλη ρομ,τι μπορει να φταιει??
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
καλησπερα σε ολους!στην τελευταια developer δεν υπαρχει επιολογη για 160 χαρακτηρες???υπαρχει λυση??στην eu που εβαλα δοκιμαστικα εχει κανονικα την επιλογη!!!ευχαριστω
καλησπερα σε ολους,σε redmi4x santoni που περασα την τελευταια ρομ 7.6.22 developer δεν εχει 160 χαρακτηρες??μπορουμε να φλασαρουμε κατι μεσω recovery Για να στρωσει??
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/25399
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/25399