Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 43.

• Παράθεση από lak100: “παιδια δοκιμασα φθηνα tampered glass απο κινα αλλα δεν εχουν καλη υφη και γεμιζουν δακτυλιες ολη την ωρα αποφασισα να γυρισω σε nilkin καποια αλλη προταση εχουμε? ” ANEWSIR... το μοναδικο που εχω βρει χωρις την μαυρη παπαρια γυρω γυρω αλλα ολο διαφανες και καλη ποιοτητα. ακομα δεν το εω δοκιμασει σε πτωση...

• εχει προβλημα γενικα το poco με ακριβα ακουστικα το οποιο θα λυθει στο επομενο update. Σε εμενα δεν λειτουργει το mic απο ενα ζευγαρι sennheiser momentum τα οποια λειτουργουν κανονικα σε redmi note 4 ενω παραλληλα δεν παρουσιαζει προβλημα με ενα ζευγαρι no name ακουστικα...

• Παράθεση από VENOM13: “παρελαβα χθες και αρχισα να περιεργαζωμαι το καινουργιο μου poco. το πρωτο χοντρο bug που συναντησα ειναι οτι το μικροφωνο απο τα ενσυρματα ακουστικα δεν ακουγετε σχεδον καθολου (καινουργια ακουστικα sennheiser που σε ενα redmi note 4 δουλευουν αψογα). εχει κανενας το ιδιο προβλημα; ειναι με την μαμισια ρομ εκδοση 10,0,4 global ” λοιπον ανακεφαλαιωνοντας και ελπιζωντας να βρω καποιο φιξ τα ακουστικα μου ειναι τα Sennheiser Momentum In-Ear Earphones for Android Smartphones …

• παρελαβα χθες και αρχισα να περιεργαζωμαι το καινουργιο μου poco. το πρωτο χοντρο bug που συναντησα ειναι οτι το μικροφωνο απο τα ενσυρματα ακουστικα δεν ακουγετε σχεδον καθολου (καινουργια ακουστικα sennheiser που σε ενα redmi note 4 δουλευουν αψογα). εχει κανενας το ιδιο προβλημα; ειναι με την μαμισια ρομ εκδοση 10,0,4 global

• πως θα το κανω αυτο;

• σε ευχαριστω περιμενω και καμια αλλη ιδεα αν υπαρχει

• πριν απο λιγο εσπασα την οθονη απο το redmi pro . και οταν λεμε εσπασα εννοω οτι η οθονη εχει μαυρισει ... το κινητο δουλευει απ οτι βλεπω και ξεκλειδωνει με τον δακτυλικο αποτυπωμα. το προβλημα μου δεν ειναι τοσο οτι εσπασε η οθονη και δεν εχω κινητο (παραγγειλα την προηγ βδομαδα το pocophone και ελπιζω μεχρι το τελος του μηνα να το παραλαβω οσο οτι παρολο που ειναι αναμενο το κινητο δεν μπορω να δω τα αρχεια μου απο το pc γιατι δεν μπορω να ενεργοποιησω το MTP file tranfer οταν συνδεω το καλωδ…

• θα παω σε 15 μερες και θα ειμαι εκτος για πολυ καιρο οποτε επειδη η διαρκεια της μπαταριας δεν μου αρεσει, λεω μπας και το φτιαξω λιγο. δεν θελω να ειμαι παραλια και να ψαχνω φορτιστες...

• καλημερα σε ολους σας εχω πανω στο κινητο την aroma 8.2.1 beta επειδη τις τελευταιες μερες δεν ξερω για ποιο λογο εχω μεγαλητερη καταναλωση μπαταριας (μαλλον κατι ξυπναει το κινητο συνεχεια...) σκεφτωμαι πριν φυγω για διακοπες να του περασω καποια αλλη ρομ. ποια προτεινετε ετσι ωστε να μην εχω προβληματα; υποθετω οτι καλητερα να αποφυγω τις 8.4.30 και οτι μαλλον η 10 θα αργησει για εμας να εμφανιστει... οποτε μαλλον να προσανατολιζωμαι στην στην aroma 8.4.26;; ευχαριστω

• Παράθεση από nemesisrty: “Τελικά παιδιά αφού δν ξεκίνησε του έκανα ένα restart και μετά μέσα σε 10 μπήκε κανονικά στο λογισμικό. Προς το παρόν όλα καλά δν βλέπω να έχει κανένα πρόβλημά. Το μόνο θέμα είναι αυτό που αναφέρθηκε με το root. Δν το ήξερα νωρίτερα και έκανα την εγκατάσταση προεπιλογή. Και κάποιες εφαρμογές δν παίζουν σε rooted. Είναι ασφαλή η χρήση του root switch app για να παίξουν οι εφαρμογές;; ” και εμενα το ιδιο μου εκανε...

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Όχι δε γίνεται. Πρέπει κάθε φορά να το επιλέγεις. ” σε ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση αν και περιμενα οτι θα υπηρχε τροπος...

• υπαρχε καποιος τροπος ωστε οταν συνδεω το κινητο μου (redmi pro) στο κομπιουτερ αυτο να μπαινει σε λειτουργια mtp κατευθειαν και οχι σε φορτιση απο usb; μεσα απο το μενου του για προγραμματιστες > επιλεξτε διαμορφ usb το εχω βαλει στο mtp αλλα συνεχιζει να συνδεεται σαν φορτιση usb και πρεπει καθε φορα να το αλλαζω εγω

• camera

VENOM13 - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Μετα την αναβαθμιση σε xtrv 8.2.1 του redmi pro παρατηρησα οτι οταν ανοιγω την φωτογραφικη μηχανη ακουγετε απο το κινητο ενας ηχος χαμηλης εντασηςπου δεν ακουγωνταν πριν με την εργοστασιακη. δεν ξερω που ωφειλεται και ο ηχος ακουγετε μονο σε υσηχια αλλα υπαρχει

• ολα οκ με το κινητο. το φλασαρα και για δευτερη φορα γιατι την πρωτη δεν εβρισκε το root. το μονο προβλημα ηταν οτι πρεπει να ειχε γινει η εγκατασταση και να ειχε κολλησει στην εισαγγωγικη οθονη φορτωσης οποτε μετα απο 45 λεπτα που περιμενα και αφου ειχε δονηθει 2 φορες το εσβησα το αναψα και ηταν οκ. αρχικα η πρωτη εγκατασταση που δεν μου εβρισκε το ρουτ την ειχα κανει με εγkατασταση superuser ενω την δευτερη με magisk manager. σας ευχαριστω για την πολυ καλη ρομ =============== Φεβ 7th 2018, 1…

• οκ ξεκολησε και συνεχιζω με την παραμετροποιηση...

• εχω το redmi pro απο πέρσι αλλα δεν ειχα αποφασισει να το ρουταρω και να περασω την aroma. ειχα ξεκλειδωσει το bootloader βεβαια απο οταν το πειρα αλλα μεχρι εκει. σημερα αποφασισα να ακολουθησω τον οδηγο και αυτη την στιγμη εδω και κοντα μιση ωρα ειμαι κολλημενος σε μια οθονη που γραφει XTRV ARΩΜΑ και απο κατω εχει τις 3 κουκιδες που αναβοσβηνουν. κατα διαστηματα εχει δονηθει 2 3 φορες. τι κανω;;;

• αυτο εκανα

• η εκδοση ειναι ηταν η GLOBAL 8.0 STABLE 8.0.4.0 MBFMIDG τωρα της βαζω πανω μια dev μαμισια την 7.3.30 (MIUI8) για να της το δωσω με ιταλικα να εχει να το λειτουργει για τις επομενες μερες μεχρι να δω τι θα κανω υγ το ποιο πανω βιντεο δεν βοηθησε. δεν ξερω αν οφειλεται στο γεγονος οτι εχω δυο τηλεφωνα στο ιδιο mi account