Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-59 από 59.
-
Λοιπόν εκτελώντας τον οδηγό Flash την Ελληνική ROM στο RedMi PRO (Omega) για πρώτη φορά. - RedMi Pro (Omega) - Xiaomi-Miui.gr (και χωρίς να έχω περάσει αυθεντική dev καθώς ξεκλείδωσα με fake) διαπίστωσα ότι έχουν μείνει στο τηλέφωνο όλοι οι φάκελοι από εφαρμογές που είχα βάλει στο ενδιάμεσο (πχ viper) καθώς και όλες οι φωτογραφίες, μουσικές κλπ. Ο οδηγός έλεγε wipe advanced wipe τικ σε dalvik art cache, cache, data και swipe to wipe.. Υπάρχει κάποιος τρόπος να μην μείνει τίποτα και να γίνει πεντ…
-
Παράθεση από stamatisv: “Καλησπέρα, αν έκανες wipe data/format data όπως λέει ο οδηγός είναι οκ. Ερώτηση προς όλους, όποιον θέλει: δοκιμάστε να γράψετε ένα video μερικά δευτερόλεπτα σε τελείως ήσυχο δωμάτιο, πείτε και ένα γειά:). Μετά κάντε το Playback απο το κινητό σε full volume. Ακούτε θόρυβο στο video; ” Συγγνώμη αλλά ο οδηγός λέει wipe/advanced wipe/τικ σε dalvik art cache,cache,data και swipe to wipe.. το wipe data/format data δεν το λέει πουθενά ή κάνω λαθος;
-
καλησπέρα και από μένα. Τελικά ήρθε και σε μένα η εγκριση ξεκλειδώματος σήμερα. Δοκίμασα να ξεκλειδώσω με την fake global rom που είχα και ως δια μαγείας ξεκλείδωσε. Οπότε παράτησα το πρόβλημα που είχα Redmi pro και προβλήματα στην εγκατάσταση της κινεζικης DEV και προχώρησα στον οδηγό: Flash την Ελληνική ROM στο RedMi PRO (Omega) για πρώτη φορά. - RedMi Pro (Omega) - Xiaomi-Miui.gr Έβαλα τελευταία stable. Όλα πήγαν κατ' ευχή. Όταν ρύθμιζα το κινητό όμως είδα ότι φωτογραφίες και στιγμιότυπα είχα…
-
Καλησπέρα. Έχω ένα Redmi pro με κλειδωμένο boorloader και στην αναμονή της άδειας απο Xiaomi είπα να βάλω την κινέζικη dev για να είμαι έτοιμος. ακουλουθώ τον οδηγό: Ολοκληρωμένος οδηγός για το Flash της ROM στο RedMi PRO (Omega) - HowTo/Οδηγοί - Xiaomi-Miui.gr όταν φτάνω στο σημείο να εγκαταστήσω τους MediaTek USB VCOM drivers σύμφωνα με τις οδηγίες για Win10 μου βγάζει το μήνυμα: 29863-%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AE-JPG εννοείτε έχω κάνει το βήμα: Οδηγός απενεργοποίησης…
-
έχω μια ανεπίσημη ρομ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/29842/ 1) Αν βάλω αρχικά την china developer fastboot rom (επίσημη) χάνεται η εγγύηση; (αγορά από ελληνικό μαγαζί) Εκτιμώ πως όχι, καθώς ποιος μπορεί να σου πει γιατί έβαλες την ρομ του κατασκευαστή, αλλά αν κάποιος έχει διαφορετική εικόνα με χαρά να τον ακούσω. 2) Υπάρχει δυνατότητα για backup της ρομ που έχει το κινητό τώρα με τον bootloader κλειδωμένο; Ευχαριστώ
-
Παράθεση από makisfz: “Δεν κοιτάς εκεί που έκανες την αίτηση αν σε αφήνει να κατεβάσεις το mi unlock tools Redmi note 3 pro ” κοιτώ..συνέχεια..αλλά λέει Submitted. Please wait for the review.
-
Παράθεση από Bodai: “..ξεκίνα με την αίτηση ” την έχω κάνει τη ριμάδα πάω για 4η μέρα..θα δούμε..
-
Παράθεση από Bodai: “3ος τρόπος. Κάνεις αίτηση, παίρνεις άδεια, ξεκλειδώνεις,βάζεις TWRP & ελληνική rom. Χάνεις το ΟΤΑ αλλά έχεις το στρατηγικό πλεονέκτημα που λέγεται TWRP και μια ελληνικη rom που είναι κομμένη και ραμένη για Ελληνες. ” κάτι χάνω μάλλον..επειδή σίγουρα θα βάλω ελληνική rom (έπαθα πλάκα πως μεταμορφώθηκε το note 2), δεν πρέπει πρώτα να έχω κάποια original dev για να ξεκλειδώσω; Διότι όλα τα παραπάνω λέω να τα κάνω για να βρεθώ με original dev ώστε να είμαι έτοιμος όταν έρθει η ά…
-
@Bodai @NasDriver ...λοιπόν μάλλον να τα ξεμπερδέψω στο μυαλό μου..(έχω ακόμα κλειδωμένο bootloader) 1) τρόπος SP Flash Tool για fastboot rom μετά βάζω official dev (μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο;;) και περιμένω για ξεκλείδωμα; 2) τρόπος recovery μεθοδο και stable official και μετά official dev με τον τρόπο "Shift" και R.flash και περιμένω για ξεκλείδωμα; τα λέω καλά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων ρε παιδια αλλά το άγχος μη γίνει πατάτα είναι μεγάλο!!
-
@NasDriver καλησπέρα και από μένα. Αγόρασα το Redmi pro. Επειδή πέρασα ελληνική rom σε ένα Note 2 με τον οδηγο Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το SP Flash Tool - Διάφοροι Οδηγοί - Xiaomi-Miui.gr και εχω εγκαταστήσει τους MT6577 USB VCOM drivers. Τωρα θελω να κανω το ίδιο στο δικό μου. Περιμενω την άδεια από την Xiaomi. Λεω όμως στο μεταξύ να βάλω την τελευταία επίσημη dev (να έχω το κεφάλι μου ήσυχο με την ανεπίσημη που έχω τώρα) και να περιμένω έτοιμος ώστε να ξεκλειδώσω και να περ…
-
καλησπέρα και από μένα. Περιμένοντας την έγκριση για ξεκλείδωμα αντιμετωπίζω δυσκολίες να ρυθμίσω το mobile ιντερνετ. Έχω q. Κανονικα στα άλλα κινητά όταν έβαζα την sim ερχόταν ένα sms με ρυθμίσεις και γινόταν αυτόματα. Εδώ βάζω χειροκίνητα (εικόνα 4) forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/29725/ αλλά τίποτα. Όταν κατεβάζω την πάνω οθόνη βγάζει forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/29726/ αλλά όταν είμαι σε οθόνη forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/29727/ και πάπαλα forums.xiaomi…
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από thstamou: “αυτό το ναι με μπέρδεψε ακόμα περισσότερο..ναι βγαίνουν με 1,55Ghz (και προφανώς πιο αδύναμα) ή ναι όλα τα χ25 είναι 2.3 ή 2.5Ghz ” mi.com/en/redmipro/#param βγαίνει σε 2 εκδόσεις ” ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Κάτι μάλλον δεν κάνω καλά..Πουθενά δεν μπορώ να βρω χ25 στα 1.55Ghz. Βρίσκω με 2.3 και 2.5 forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/29489/
-
Παράθεση από pechr: “ναι... Το λέει εξάλλου και ο τίτλος του νήματος ” αυτό το ναι με μπέρδεψε ακόμα περισσότερο..ναι βγαίνουν με 1,55Ghz (και προφανώς πιο αδύναμα) ή ναι όλα τα χ25 είναι 2.3 ή 2.5Ghz επίσης το gsmarena γράφει μόνο αυτά.. Chipset Mediatek MT6797T Helio X25 - High & Exclusive editions Mediatek MT6797 Helio X20 - Standard edition CPU Deca-core 2.5 GHz - Exclusive edition Deca-core 2.3 GHz - High edition Deca-core 2.1 GHz - Standard edition αν μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος; ε…
-
Έχει απαντηθεί το ερώτημα γιατί η band των 800 είναι έξω από το παιχνίδι για την Xiaomi ή ανήκει στα αναπάντητα μυστήρια; Το λέω με την έννοια ότι βγάζοντας το Redmi note 3 special edition αναγνώρισε την ανάγκη και έμαθε πως τα 800 είναι πια στο παιχνίδι του lte, οπότε γιατί στο Note 4 ξανακάνει το κουνέλι;
-
Παράθεση από NasDriver: “Για wind καλύτερα να πάρεις το redmi Note 3 pro SE (Special Edition) που υποστηρίζει την band 20 των 800Mhz, ” Καλημέρα και ευχαριστώ. Αν δεν έχω την 800αρα, με το 3G τι γίνεται; Νομίζω πως επαρκεί για την χρήση που κάνω..Επίσης αν έχω 2 κάρτες, μπορώ να αλλάζω και ιντερνετ κατά το δοκούν;
-
Παιδιά καλημέρα και από μένα. Παρακουλουθώ από καιρό διάφορα κινητά μιας και θέλω να αντικαταστήσω το Sony Ζ2 στο οποίο η οθόνη μου έσπασε. Το υλικό (στα Xiaomi) τα σπάει για τις τιμές που κοστίζει. Τώρα..Η βασική χρήση που του κάνω είναι να..μιλάω..Δεν παίζω παιχνίδια (δεν έχω καθόλου χρόνο), δεν έχω όρεξη να προγραμματίζω, δεν πειραματίζομαι γενικώς με το τηλέφωνό μου. Έχω άριστη γνώση υπολογιστών καθώς είναι η δουλειά μου και δεν θα δυσκολευτώ να ακουλουθήσω συμβουλές των γκουρού εδώ μέσα, αλ…