Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-34 από 34.
-
αγορα mi3 βοηθεια
Μήνυμαχμμμ! ενδιαφέρον αυτό με τις αποστάσεις ειδικά αν δεν έχει σήμα/gps πχ βουνό - ορειβασία.... Ευχαριστώ iAmLiakos για το tip και το coupon code! Όντως είναι η καλύτερη τιμή κ το χτύπησα κιόλας!!!
-
αγορα mi3 βοηθεια
Μήνυμαναι τα pistons τα παρήγγειλα γιατί έχω διαβάσει τα καλύτερα! Με miBand τι μπορώ να πετύχω; Μπορείς να μου δώσεις μερικά παραδείγματα;;;;
-
αγορα mi3 βοηθεια
ΜήνυμαΝα συμπληρώσω ότι η Κινέζικη Πρωτοχρονιά πέφτει στις 19 Φεβρουαρίου! Σε σημερινή επικοινωνία που είχα με το Staff του to2c μου ανέφεραν οτι άνετα προλαβαίνει να φύγει απο Κίνα πρίν τις γιορτές τους κ δεν θα υπάρξει πρόβλημα έξτρα καθυστέρησης! Είδομεν. Σήμερα ολοκλήρωσα και εγώ την παραγγελία μου από το το συγκεκριμένο κατάστημα (Xiaomi Mi3 64GB) αν κ δυσκολεύτικα να τους βρω γιατί έχουν κάνει update το site τους κ δεν έχουν live chat ακόμα! Τελικά τους πέτυχα στο skype οπότε και τα είπαμε......…
-
Διάφορες Απορίες για το Mi3
Μήνυμαευχαριστώ παιδιά! Συνεχίζω το διάβασμα...
-
ΜήνυμαΠαράθεση από takisfrag: “Προσοχή απο που θα κάνεις την αγορά μην πέσεις σε fake !!!” Απο to2c λέω να κάνω την αγορά! Αξιόπιστο μου φαίνεται, τι λες; Περιμένω την Δευτέρα για να κάνω κανά παζάρι μπας και κερδίσουμε κάτι !!!!
-
ΜήνυμαΠαράθεση από takisfrag: “Να σου πω την αλήθεια δεν έχω περάσει το fix γιατί δεν με απασχολεί έχω πρόγραμμα με απεριόριστα μυνήματα αλλά ξέρω πως έχει λυθεί αυτό !!” Thanks mate! Και κάτι ακόμα! (τώρα που σε βρήκαμε.... :)) Για να ανοίξεις το πορτάκι της sim χρησιμοποίησες το κλειδάκι που είχε μέσα το πακέτο του κινητού; Το βρήκες;
-
ΜήνυμαΠαράθεση από takisfrag: “Καλημέρα 1)με τα sms το θέμα νομίζω έχει λυθεί υπάρχει fix αρα δεν νομίζω πως τίθεται θέμα 2)το κινητό προφανώς θα σου έρθει με V5 κανένα πρόβλημα όμως περνάς απευθείας την δική μας την V6 που είναι μακράν καλύτερη 3)όσο για το mi3w εγώ το έχω πάνω απο έναν χρόνο και είναι φοβερό κανένα πρόβλημα απολύτως !!!” Ευχαρίστώ για την γρήγορη απάντηση! Δηλαδή takisfrag χρησιμοποιείς για sms την εφαρμογή της Rom χωρίς προβλήματα, αν κατάλαβα σωστά; Αν επιτρέπεται, ποια Rom φοράς;
-
ΜήνυμαΚαλημέρα στην παρέα! Έχω μερικές απορίες και θα παρακαλούσα αν μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει να τις λύσω καθώς ετοιμάζομαι να αγοράσω το Mi3 την Δευτέρα! 1) Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την "μανίσια" εφαρμογή SMS (160 χαρακτήρες, ελληνικά) της ελληνικής ROM που θα περάσω από εδώ και πρέπει να εγκαταστήσω τελικά άλλη εφαρμογή από Google Play;;; 2) Για να περάσω την τελευταία MIUI V6 ROM (5.1.30) και να μην έχω προβλήματα, θα πρέπει πρώτα να περάσω μια MIUI V5 Rom; Συγχωρέστε με αν δεν έχω καταλάβ…
-
Αξίζει να αγοράσω Mi3 τώρα;
ΜήνυμαΨάχνοντας βρήκα τελικά πως μπορεί να γίνει η μετατροπή του συναλλάγματος από την τράπεζα μας (στην ουσία από την κάρτα Visa/MasterCard ) και όχι από το PayPal!!!! dance - Ανοίγουμε το λογαριασμό μας στο PayPal - Πατάμε Profile και, όταν ανοίξει, επιλέγουμε My Money - Στην τελευταία επιλογή My preapproved payments πατάμε Update και - Στη νέα καρτέλα που θα ανοίξει, πατάμε Set Available Funding Sources που βρίσκεται μέσα στο πινακάκι - Στη νέα καρτέλα που θα ανοίξει, πατάμε Conversion Options που …
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά! Αυτό που λέει ο drillerkiller είναι πολύ ενδιαφέρον! Πως το κάνω αυτό ακριβώς; Υπάρχει κάποια επιλογή στο paypal για την μετατροπή του συναλλάγματος;; Παρακαλώ κάποιος αν ξέρει ας απαντήσει καθώς είμαι με έτοιμος για την αγορά απο το to2c!!!!! I am ready to push the button..........
-
ΜήνυμαΠαιδιά πραγματικά σας ευχαριστώ!!! Η κοινότητα είναι φοβερή και πραγματικά βοηθάει πολύ! Μάλλον θα την κάνω την αγορά γιατί όπως λέει και ο drillerkiller τα πράγματα με την ισοτιμία μεσοπρόθεσμα δεν φαίνεται να βοηθούν !!!
-
Μήνυμαευχαριστω !!! Εχω διαβασει το σχετικο thread και έχω σχεδόν καταλήξει σε eshop! αλλα ψάχνομαι μπας κ βρω καμια καλύτερη τιμή! για coupons παίζει καμια πληροφορία για to2c.com? Στην αγγλική - κινέζικη έκδοση θα έχει play store? αν δεν το έχει θα μπορέσω να έχω όλες τις εφαρμογές για να περάσω την ελληνική rom! Aγχος..... Στο to2c.com βλέπω ότι πολλοί που κάνουν παραγγελία γράφουν τι θέλουν και στα σχόλια (πχ να είναι root, να ελεγχθεί για προβλήματα κτλ)! Είναι αναγκαίο αυτό;;; και κάτι άλλο μήπω…
-
ΜήνυμαΕυχαριστώ φίλε iAmLiako! Είμαι σχεδόν έτοιμος να το χτυπήσω!!! Αλήθεια στα 250€ που το βρήκες; Nα το παραγγείλω με την κλασσικη rom - english chinese; θα είναι ευκολότερο να περάσω απο εδώ την ελληνική; ... και γενικά τι να προσέξω κατα την παραγγελία; κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη...
-
ΜήνυμαΚαλημέρα στην παρέα! Είμαι νέοτατο μέλος κ ενδιαφέρομαι γιο το mi3 αλλά δεν ξέρω αν θα μου "κρατήσει" το κινητό μιας και κυκλοφορεί ήδη αρκετό καιρό. Αξίζει να το αγοράσει κάποιος τώρα ή σε λίγο καιρό θα "σέρνεται" σε καινούργιες εφαρμογές! Συγχωρέστε με για τους τυχον αδόκιμους όρους αλλα οπως είπα είμαι ολίγον newfish!!!!