Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 37.
-
Το δοκίμασα και αυτό (fastboot boot recovery.img) και βγάζει failed (remote: 'dtb not found') Με fastboot reboot ενώ έχω το vol up πατημένο με πάει πάλι σε stock recovery. Μήπως κατέβασα λάθος έκδοση TRWP?Midas έλεγε, για redmi 4x. Edit:Συγγνώμη, δική μου βλακεία.Προφανώς ήταν λάθος έκδοση.Μετά το TWRP τι κάνω για το bootloop?
-
Φίλε καταρχάς σε ευχαριστώ για το χρόνο σου.Δεν ξέρω πώς να μπω σε TWRP, όταν πατάω την εντολή φλασαρίσματος μου βγάζει finished και μετά πατώντας fastboot boot recovery recovery.img μου βγάζει fastboot: error: cannot load 'recovery': No such file or directory.Στα windows έχω ενεργοποιημένο το να φαίνονται οι επεκτάσεις των αρχείων, σωστά τη γράφω την εντολή αλλά δε την παίρνει
-
Παράθεση από amavroudis: “Έχεις stock recovery. Βαλε πάλι twrp σε fastboot. Για ποιο τηλέφωνο μιλάμε; Τι rom έχεις επάνω; official ή custom; ” Έκανα επανεκκίνηση, ξαναμπήκα σε fastboot και ευτυχώς μου έβγαλε OKAY στο fastboot flash recovery recovery.img.Τώρα;Με power off+volume up πάλι στο stock recovery με βγάζει
-
Παίδες πρέπει να χω κάνει πατάτα.Προσπάθησα να βάλω το xposed module στο magisk και μου έβγαλε bootloop.Πιο πριν προσπάθησα να βάλω TWRP, η εντολή του flashαρίσματος στο adb δούλεψε αλλά δε μπήκε η TWRP, αυτό είναι το recovery που έχω maxresdefault.jpg Βρήκα έναν οδηγό για να αφαιρείς τα modules του magisk μέσω adb, η εντολή είναι η adb wait-for-device shell magisk --remove-modules.Δε δούλεψε.Καταλάθος πάτησα στο cmd την προηγούμενη εντολή και ξαναξεκίνησε να flashάρει το TWRP και απο κεκτημένη …
-
Root
ΜήνυμαΜπορώ να γυρίσω σε fastboot, το android δε φαίνεται να φορτώνει.Να επιχειρήσω να εγκαταστήσω την τελευταία έκδοση του twrp και να τη φορτώσω; Edit: Κομπλε!Φόρτωσα την τελευταία έκδοση twrp και δε ζήτησε κωδικό.Εγκατέστησα κανονικά το magisk και φόρτωσε android κανονικά με το reboot.
-
Root
ΜήνυμαΔιαβάζω εδώ ότι ίσως μπορώ να ξαναbootάρω στο android και να αλλάξω το κλείδωμα.Πάω reboot-->system και είναι στη μαύρη οθόνη φορτώματος που γράφει MI mi.com.Θα το αφήσω κανά μισάωρο μπας και φορτώσει.Ο κωδικός του mi account απέτυχε επίσης.Σκατά. Edit: Μάλλον το bug συνέβη επειδή έχω βγάλει το pin από το κινητό, έχω μόνο κλείδωμα οθόνης.
-
Root
ΜήνυμαΠροσπάθησα, δε τον δέχεται.Pattern είχα και το μετέτρεψα σε αριθμούς, τίποτα.Πάω από το 1 στο 3 μετά στο 5 και 6.Δοκίμασα και 1356 και 12356, password, τίποτα.Έχω πράγματα που θέλω ναι, δε θα καταστραφεί και ο κόσμος αλλά προτιμώ να μη το κάνω format.Ψάχνω να βρω λύση, με τι διάολο κωδικό τα κρυπτογράφησε, δε μπορεί να είναι τυχαίος.Ψάχνω τώρα τον κωδικό μου από το λογαριασμό xiaomi. Αν κάνω format πρέπει να ξαναπεράσω τη rom?
-
Root
ΜήνυμαΑυτό έκανα και εγώ με τη διαφορά ότι δε μετονόμασα το twrp_santoni_3.2.1-0_miui-hellas.img σε recovery, στην εντολή χρησιμοποίησα twrp_santoni_3.2.1-0_miui-hellas.img Με το που έκανα fastboot boot twrp_santoni_3.2.1-0_miui-hellas.img με βγάζει εδώ 0b60b2cde228ea0336a4b3d174e84c8750126b6a.jpeg
-
Root
ΜήνυμαΑκολουθώ τις οδηγίες αλλά δε με βάζει, ίσως όταν έκανα ενημέρωση την έκδοση να σβήστηκε...δεν ξέρω.Το ξαναέβαλα τώρα, μόλις μπήκα μου ζητάει κωδικό.Δεν έχω ιδέα τι κωδικό ζητάει
-
Root
ΜήνυμαΟκ κατέβασα την 19.3.Την εγκαθιστώ από αυτό το boot μενού που είμαι τώρα (το κίτρινο μπλε);TWRP θυμάμαι είχα βάλει αλλά δεν ξέρω πως να μπω.Αυτό το menu που είμαι έχει επιλογή για recovery mode.
-
Root
ΜήνυμαΝαι.Αυτή τη στιγμή είμαι στο μενού που φαίνεται στο βίντεο και έχω περασμένο στο κινητό το supersu.zip.Πρέπει να κατεβάσω το magisk?
-
Root
ΜήνυμαΠροσπαθώ να κάνω root το redmi 4x αλλά δεν είμαι σίγουρος πώς να προχωρήσω και το φοβάμαι μη μου διαγράψει δεδομένα.Έχω την ελληνική έκδοση την τελευταία (santoni v10.3.1.0) κατέβασα το superSU που βρήκα σε ένα link κάπου εδώ μέσα αλλά δεν ξέρω πως να το βάλω.Έχω μπει σε fastboot και πάτησα adb reboot bootloader έχοντας πατημένο το Volume up και με έβαλε σε ένα μενού με κινέζικα.Είναι ακριβώς αυτό που δείχνει το βίντεο εδώ youtube.com/watch?v=PaHgj4VvbZQ και όχι στο TWRP μενού που είχα μπει όταν…
-
Αυτην κατεβασα αλλα κατεβασα και μια αλλη εκδοση απο την ιδια ρομ, υποθετω δεν ειναι fastboot και εχει αλλο μεγεθος.Διαφερουν καπου η μονο στη διαδικασια εγκαταστασης; Η αλλη πχ μπαινει ανοιγοντας την απλως μεσω explorer στο κινητο?Το ονομα της ρομ ειναι αυτο στην παρενθεση στο προηγουμενο μηνυμα, δε γραφει πουθενα santoni. Edit: Εδώ είναι η άλλη που κατέβασα: en.miui.com/download-323.html Απ'ότι καταλαβαίνω είναι η ίδια απλά φλασάρεται με διαφορετικό τρόπο; Επίσης, επειδή δεν βρήκα κάτι ξεκάθαρ…
-
Καλησπέρα.Έχω την ελληνικη xtrv 8.2.8.0 και επειδή τη διαδικασία την είχα κάνει μία φορά πριν χρόνια θέλω βοήθεια για αναβάθμιση.Απ'ότι είδα η ελληνική έκδοση φτάνει μέχρι 9.5.4.0 έκδοση santoni.Σκέφτομαι να πάω κατευθείαν στην global 10.3.1.0.Νομίζω ότι μόνον αυτόν τον οδηγώ μπορώ να ακολουθήσω μιας και ο άλλος μέσω xiaomitool δε δουλεύει στο 4x. Source Code (1 line)Κατέβασα τη fastboot rom(santoni global v10.3.1.0.NAMMIXM) και λογικά δε χρειάζομαι κάτι άλλο.Η απορία μου είναι τι διαφορά έχει α…
-
Παρέλαβα πριν λίγο καιρό τα hybrid pro hd, υποτίθεται το καλύτερο μοντέλο τους, και ο ήχος είναι εντελώς απογοητευτικός.Είναι τόσο κάτω του μετρίου και απέχει τόσο πολύ από τις κριτικές που διαβάζω που είμαι σίγουρος ότι είναι ή μαϊμού ή ελαττωματικά.Το μπάσο ανύπαρκτο, τα ψηλά υπερβολικά δυνατά και παραμορφωμένα, δεν αντέχονται για την ακρίβεια.Τα 15-20 ευρώ panasonic και sony που είχα όλα αυτά τα χρόνια είναι απείρως καλύτερα. Η παραγγελία έγινε από vickmall και θα τους τα στείλω πίσω.Προσπαθώ…
-
Το χουν ξεφτυλίσει, αυτή τη φορά με βλέπω να κλείνω 2 μήνες σε αναμονή του τελωνείου.Είναι Αθήνα από τις 6 Σεπτεμβρίου.2 τζαμάκια συνολικής αξίας 3 ευρώ είναι, ευτυχώς τα πήρα για καβάτζα, έχω ήδη τζαμάκι.Αυτό που κάνουν δεν έχει λογική, υπάρχουν τρελές καθυστερήσεις και πολλές φορές άδικες χρεώσεις. Για να καθυστερούν τόσο πάει να πει ότι έχει μαζευτεί τεράστιος όγκος πακέτων και πάρα πολλά από αυτά είναι πολύ χαμηλής αξίας, οπότε ο μόνος τρόπος να βγάλουν το κόστος της δουλειάς τους είναι να υ…