Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 54.
-
Αναγνώριση κλήσεων
Μήνυμαακομα δεν ηρθε στην γυναικα αυτη....
-
Αναγνώριση κλήσεων
ΜήνυμαΚαλησπερα κ σε μενα το κανει που το πηρα για την γυναικα .... σημερα εβγαλε μια ενημερωση κ πιστευα οτι λυθηκε αλλα μπααα! φοραει 11.0.7.0 qjwmixm
-
Ευχαριστω κ γω !! Συνεχιζουμε!
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από Andreas Tsirogiannis: “Καλησπερα στην ομαδα! Θα ηθελα να επιβεβαιωσω καποια προβληματα με το custom firmware που ανεφερε και καποιο μελος παραπανω... Αγορασα προχθες απο ελλαδα ενα mi band 3 και επειδη δε γνωριζα για το ελληνικο mi fit και τι αντιστοιχο firmware που παρεχει, εγκατεστησα την official εφαρμογη mi fit 4.0.0 η οποια και μου εκανε update αυτοματα το band στην έκδοση 2.3.0.28 official. Ακολουθωντας τη διαδικασια για φλασαρισμα του ελληνικου firmwar…
-
Αρα περιμενουμε για δοκιμες για το νεο hardware;
-
Καλησπερα το ιδιο θεμα εχω κ γω δοκιμασα τα αρχεια απο εδω κ ελληνικα καταφερα να δω βαζωντας αλλο αρχειο απο αλλη σελιδα. εχω δηλαδη την 2.3.8 αλλα δεν περνανε τα ελληνικα watchfaces. θα ανεβασω κ εικονα απο τον καιρο με τα ελληνικα
-
pokemon go
ΜήνυμαΜηπως εχεις φαει ban? γιατι συνηθως αυτο το μηνυμα βγαζει....
-
Λοιπον οκ κ το ξεκλειδωμα!! Απλα να αναφερω οτι ισως στους οδηγους που εχουμε δεν ξερω αν υπαρχουν αυτα που συναντησα εγω για να επαναφερω τα ιμει κ να ξεκλειδωσω τον bootloader. Τι διαφορετικο εκανα εγω με απο τους Ελληνικους οδηγους: Πρωτον στο Maui το αρχειο Nvram εχει αλλη ονομασια πια και δεν ξεκιναει με BPL που λεει ο οδηγος μας. Κ δευτερο τον bootloader τον ξεκλειδωσα με το miflash_unlock-en-2.3.803.10 γιατι με αυτο γινεται σε fasboot ενω με το δικο μας ζητουσε να μπω σε recovery κ δεν μο…