Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 27.

• Παράθεση από NasDriver: “Περίπτωση 8...είναι λίγο διαφορετικά τα μενού αλλά τα βήματα είναι τα ίδια ---> Ελληνικός οδηγός ενεργοποίησης Δικαιωμάτων & Ειδοποιήσεων στην MIUI 8 ” Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Ξέρετε αν τα διάφορα άλμπουμ με φωτογραφίες που έφτιαξα μπορούν να εμφανίζονται αλφαβητικά; (γιατί τώρα είναι σε σειρά μάλλον με την ημερομηνία που δημιουργήθηκαν).

• Επίσης το λουκετακι για το κλείδωμα της εκάστοτε εφαρμογής για να μη τη κλείνει το miui το βρίσκεις ανοίγοντας την εφαρμογή, πατώντας το αριστερό κουμπί για να σου δείξει τις ανοιχτές εφαρμογές και μετά πατώντας παρατεταμένα επάνω της. Πατάς το λουκέτο και τη κλειδώνεις. Παρόμοια τη ξεκλειδώνεις. Ανοίγεις την εφαρμογή > Πατάς κάτω αριστερά το κουμπί που μοιάζει με Ξ > Παρατεταμένο πάτημα πάνω στηνεφαρμογή που θες να ανοίξουν οι επιλογές > λουκετάκι για να μην κλείνει Κατ' αρχάς amavroudis και Na…

• Παράθεση από NasDriver: “Αυτόματη έναρξη, λουκετάκι να μην κλείνει...έχεις βάλει ? ” Πού θα το βρω αυτό;

• Τελευταία δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις από messenger, viber. Ούτε λαμπάκι ούτε ήχος. Αν ανοίξω την εφαρμογή εγώ, τότε έρχονται όλα τα μηνύματα. Καμιά ιδέα;

• Την MIUI Global 9.0 Σταθερή 9.0.2.0(NCAMIEI). Όπως το πήρα. Δεν κάνω ενημερώσεις.

• Χρόνια Πολλά σε όλους. Δεν ξέρω αν έχει ξανά ειπωθεί. Το θέμα μου είναι ότι αν είμαι συνδεδεμένος με δεδομένα και μιλάω στο κινητό (π.χ με bluetooth), τότε χάνεται τo internet. Δεν μπορώ να βλέπω facebook, messenger κλπ. Αν όμως συνδεθώ με wifi τότε όλα καλά. Καμιά ιδέα;

• Καλησπέρα σας. Έχω οργανώσει κάποιες φωτό σε άλμπουμ και θέλω να τις σώσω στον υπολογιστή. Βάζω φλασάκι σε Fat32. Το κινητό το βλέπει κανονικά. Το πρόβλημα είναι ότι επιλέγω τον φάκελο με τις φωτό, "αντιγραφή", αλλά δεν υπάρχει η "επικόλληση" στο στικάκι. Καμιά ιδέα;

• Καλημέρα. Δώστε τα φώτα σας παρακαλώ. Έχω φωτογραφίες από διάφορες πηγές. (fb, viber κλπ). Μπαίνουν στο φάκελο "πρόσφατα". Τις οργανώνω σε άλμπουμ. Θέλω να μην φαίνονται στον φάκελο "πρόσφατα*. Έτσι και τις σβήσω από τα πρόσφατα, σβήνονται και από τα άλμπουμ. Πώς γίνεται να αδειάσει ο φάκελος "πρόσφατα" και να μείνουν οι φάκελοι με τις φωτογραφίες που οργάνωσα;

• Καλημέρα σας. Ξέρει κανείς να μου πει: αν έχω κλειδωμένη την οθόνη και δεχθώ μία κλήση να μη φαίνεται ο αριθμός αλλά μόνο το όνομα αυτού που με καλεί.

• Παράθεση από MIUI_ART: “@Giovan για ποια συσκευή αναφέρεσαι? Μπορείς να μας δώσεις ενα screenshot από τις ρυθμίσεις => σχετικά με το τηλέφωνο για να δούμε ποια Rom έχεις? ” Αναφέρομαι στο Samsung s2 plus

• Να εκμεταλλευτώ τις γνώσεις σας λίγο ακόμη. Πριν το Μi6 είχα το Samsung s2 plus, root. Το έχω στην άκρη καβάντσα. Ξαφνικά δεν δουλεύει το εικονίδιο του Wi-Fi. Δηλ. το αγγίζω, γίνεται ενεργό για λίγο και αμέσως μετά απενεργοποιείται μόνο του. Σαν να το έκλεισα εγώ. Μόνο που δεν το έκανα. Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων 3 φορές αλλά τίποτα. Δε μιλάω για την πλακέτα, ότι είναι ενεργό αλλά δεν βρίσκει δίκτυα. Σαν να έχει ο διακόπτης ελατήριο. Εγώ πατάω ΟΝ και αυτό πάει ξανά στο ΟFF. Καμιά ιδ…

• Παράθεση από amavroudis: “Διέγραψε το μια από τα γνωστά wlans και ξανακάνε τη σύνδεση μήπως και φτιάξει. ” Αυτό λειτούργησε. Ευχαριστώ! Μα πως τα ξέρετε όλα αυτά; Αντιμετωπίσατε όλα αυτά τα προβλήματα;

• Κάτι άλλο που μου κάνει μόνο στο facebook. Σε τυχαίες στιγμές, όπως ρολάρω προς τα κάτω, μαυρίζει η οθόνη. Η μισή έχει εικόνα και η άλλη είναι μαύρη. Αν τη κινήσω πάνω κάτω, τότε ξεκολλάει και φορτώνει και η υπόλοιπη.

• Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit)

Giovan - - Mi-6 (Sagit)

Μήνυμα

Καλησπέρα. Ξέρει κανείς να μου πει γιατί ενώ μέχρι τώρα συνδεόμουν στο wi-fi του σπιτιού αυτόματα, τώρα δεν γίνεται; Τώρα πρέπει να πατήσω παρατεταμένα το εικονίδιο του wi-fi, να δω όλα τα δίκτυα και να επιλέξω το δικό μου.

• Το samsung το είχα rootάρει. Το Mi6 όχι. Την διαδρομή και το όνομα του αρχείου ψάχνω. Αν κάνω αντίγραφο ασφαλείας/τοπικό αντίγραφο, το βρίσκω στο MIUI/backup/AllBackup/Ρυθμίσεις Wi-fi(com.android.settings).bak. Όμως το ψάχνω αλλιώς.

• Ευχαριστώ πολύ. γνωρίζει κάποιος πού βρίσκεται εκείνο το αρχείο text με τους αποθηκευμένους κωδικούς από τα διάφορα wi-fi; (Στο samsung λεγόταν wpa_supplicant).

• Ίσως δεν το διατύπωσα καλά ή δεν κατάλαβα την απάντηση. Όπως το αγόρασα έχει: Έκδοση Android 7.1.1 NMF26X MIUI Έκδοση Global 9.0 Σταθερή 9.0.2.0(NCAMIEI). Όλα λειτουργούν ρολόι. Αυτή τη ROM που φοράει τώρα α)μπορώ να την κάνω εξαγωγή για να την έχω αποθηκευμένη; β)υπάρχει κάπου να την κατεβάσω για να την έχω αποθηκευμένη;

• Και τώρα που σας βρήκα... Δεν συνηθίζω να κυνηγάω τις αναβαθμίσεις. Πιστεύω ότι κάτι που δουλεύει (και είσαι ευχαριστημένος), δεν το πειράζεις. Ξέρω ότι αν κάνεις μία αναβάθμιση, δεν μπορείς να επιστρέψεις στην προηγούμενη έκδοση. Η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, θα φέρει την τελευταία έκδοση. α) Θέλω να μάθω λοιπόν αν μπορεί να γίνει η εξαγωγή της υπάρχουσας ROM, (σαν backup)έτσι ώστε να ξαναπεραστεί η ίδια αν χρειαστεί. (Όπως όταν έχουμε το cd των windows και κάνουμε format, και περνάμε όπ…

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Δες το πρώτο Link της υπογραφής μου ” Μετά από πολύ καιρό τα ξαναλέμε. Ευχαριστώ για μία ακόμη φορά. Απίστευτη δουλειά!!!

• Το έχω ενεργοποιημένο. Όταν το συνδέω μπαίνει σε λειτουργία φόρτισης. Εγώ επιλέγω μεταφοράαρχείων. Ενεργοποιώ το usb debugging. Μου πετάει "Οδηγός εύρεσης νέου υλικού". Δεν βρίσκει τίποτα από λογισμικό MTP και ADB Interface. Πού θα βρω αυτούς τους drivers; Εσείς τι εγκαταστήσατε;