Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 88.

• Καλώς ορίσατε παιδιά!

• Already Done before my registration! Μανώλης Μαμούρης

• Σπασμένη οθόνη

Dev1l - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από pechr: “PanosLa κάποια από τα εργαλεία μου... μονο το volcano BOX λείπει κι εκλεισε η συλλογή.. :-) 1. i.imgsafe.org/719254c.jpg 2. i.imgsafe.org/72c7bd6.jpg 3. i.imgsafe.org/73a8d2a.jpg 4. i.imgsafe.org/74e56d4.jpg 5. i.imgsafe.org/755d91a.jpg 6. i.imgsafe.org/7664e13.jpg 7. i.imgsafe.org/783a376.jpg 8. i.imgsafe.org/799c577.jpg 9. i.imgsafe.org/7939652.jpg 10. i.imgsafe.org/7bc54f1.jpg ” Ώ ρε φίλε, συλλογή δες..... Θα ξέρω από εδώ και μετά, αν πάθει κάτι η οθόνη μου θα έρθει πακέτ…

• Πάρε ένα backup των εφαρμογών σου και κάνε ένα Wipe, μετά κάνε 2 επανεκκινήσεις και κάνε restore τις εφαρμογές σου! Μην ξεχάσεις να πάρεις και τις επαφές, τα μηνύματα και το αρχείο κλήσεων!

• Συνεχομενα reboots

Dev1l - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από koliontos: “Φιλε μου σε ευχαριστω πολυ. Εχω ομως δυο βασικα προβληματα: 1) απ τα συνεχομενα reboot η συσκευη εχει αποφορτιστει πληρως και ακομα και αν το εχω για ωρες σε φορτιση η ενδειξη μπαταριας ειναι παντα κοκκινη (δηλαδη σιγουρα κατι κατω απο 10%) που σημαινει οτι ειναι ποκυ μακρια απο το απαιτουμενο70%. 2)Επιπλεον, η συσκευη συνεχιζει να κανει reboot ακομα και οταν τη βαλω σε fastboot mode. Δηλαδη εμφανιζεται ο "μηχανικος" και μετα απο 2-3 δευτερολεπτα ξανακανει επανεκκινηση..…

• Προβλημα με Xiaomi mi4...

Dev1l - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από PanosLa: “Μετα την αποτυχια φορτισης ομως φορτισε κανονικα. Δυστυχως ομως πιστευω οτι θα επαναληφθει/επιδεινωθει κ δεν ητανε απλα τυχαιο. Το κινητο μου το αγορασε ενας ξαδερφος μου γιατι εγω δεν ειχα κανει ακομη την καρτα Revolut. Οποτε φενεται αυτος σαν πληρωτης κ εγω μονο σαν παραληπτης. Οποτε claim μπορει να κανει μονος αυτος? ” Ναι!

• Προβλημα με Xiaomi mi4...

Dev1l - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από PanosLa: “Το κινητο ειναι καινουργιο το εχω 2 εβδομαδες περιπου κ δυστυχως το πηρα κ εγω απτους απατεωνες του Minideal="Εγγυηση??? τι ειναι η εγγυηση?" ” Welcome to the Club! Κάνε Claim με PayPal γιατί αλλιώς δεν θα βρείς άκρη με τίποτα!

• Σε κάποιες περιπτώσεις που θέλουμε να επαναφέρουμε την συσκευή μας στην official stable rom για διαφόρους λόγους (π.χ. αποστολή για service κ.τ.λ.) υπάρχει τρόπος και δεν είναι δύσκολος! Δώστε βάση σε αυτά που θα σας πω και θα μπορέσετε επιτυχώς να επιστρέψετε πίσω ακόμα και αν η συσκευή σας έχει "καταστραφεί λόγο λογισμικού λάθους", εδώ να τονίσω μερικά πράγματα προς αποφυγή παρεξηγήσεων: ΠΡΟΣΟΧΉ: - Ο συγκεκριμένος τρόπος είναι αποτελεσματικός αλλά υπάρχει και πιθανότητα να καταστρέψετε ανεπανό…

• coolicool.com/xiaomi-mi5-qualc…4g-lte-smartphone-g-35330

• Ενημερωση 1α) Είχα στείλει email στο PP για να μου ανοίξει τον δρόμο για την κοινοποίηση των στοιχείων και χθες το βράδυ επικοινώνησε ο εκπρόσωπος τους μαζί μου. Ενημερωση 1β) Τα αρχεια ανέβηκαν επιτυχώς και αναμενω απάντηση.

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από Dev1l: “Το θέλω το τηλέφωνο και το έχω αγαπήσει όσο δεν πάει, και θα ήθελα να έχω αυτό το μοντέλο μιας και είναι πολύ έρωτας! Αφού πω λοιπόν ότι δεν δέχομαι το partial refund που προσφέρθηκε το καταστημα να μου δώσει 25.00$ και ζήτω επιστροφή πως αν δεν δικαιωθω θα πάρω πάλι χρήματα ? Δυστυχώς το κατάστημα δεν θέλει να με αποζημιώσει για επιστροφή της συσκευής και μου λένε όλο τα ίδια και τα ίδια που είναι σπαστικο. Κατάφερα και εβγαλα φωτογραφίες της οθόνης…

• Το θέλω το τηλέφωνο και το έχω αγαπήσει όσο δεν πάει, και θα ήθελα να έχω αυτό το μοντέλο μιας και είναι πολύ έρωτας! Αφού πω λοιπόν ότι δεν δέχομαι το partial refund που προσφέρθηκε το καταστημα να μου δώσει 25.00$ και ζήτω επιστροφή πως αν δεν δικαιωθω θα πάρω πάλι χρήματα ? Δυστυχώς το κατάστημα δεν θέλει να με αποζημιώσει για επιστροφή της συσκευής και μου λένε όλο τα ίδια και τα ίδια που είναι σπαστικο. Κατάφερα και εβγαλα φωτογραφίες της οθόνης και φαίνονται αρκετά καθαρά, επίσης έχω μαζέψ…

• Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας! Πραγματικά ή βοήθεια σας ήταν πολύτιμη! Θα το σκεφτώ λίγο μέχρι αύριο και θα επιστρέψω με την εξέλιξη των γεγονοτων ενώ θα ενημερωνω συνεχώς για οποιαδήποτε κίνηση.

• ναι αλλά αν πάω να την πούλησε θα την αγοράσουν για ένα κομμάτι ψωμί και αν, ενώ α δωθεί πίσω δεν θα χάσω ούτε ευρω αλλά θα χάσω χρόνο και δεν ξέρω ποσό καιρό θα πάει ή υπόθεση.

• Παράθεση από Sitalkas: “Παράθεση από Dev1l: “Παράθεση από Sitalkas: “Μην απελπίζεσαι πρώτα απ όλα. Πάντα ότι είναι να συμβεί, σε αυτόν που ψάχνεται θα συμβεί. Αν τα πράγματα είναι όπως λες, το minideal μπαίνει μαύρη λίστα αλλά αυτό δε σου λύνει το πρόβλημα. Άνοιξε dispute στο paypal και ζήτα να το επιστρέψεις παίρνοντας τα λεφτά σου πίσω. Κόστος μεταφορικών είναι αμελητέο αφού πήρες από την ελληνική αποθήκη. Κοίτα να πάρεις το ίδιο τηλέφωνο από αλλού ή δες και για τίποτα άλλο. Ούτως ή άλλως, πολ…

• Η κάρτα sim σε άλλο 4g τηλέφωνο δουλεύει κανονικα ομως.!

• Παράθεση από ntel0s: “Επειδη εχω το ιδιο mi4 απο minideal δουλευει κανονικα στα δικτυα μας. Οσον αφορα για τις γρατζουνιες καλα εκανες και ανοιξες θεμα στο paypal. Αναμενουμε και εμεις μαζι σου γαι να μαθουμε τι θα γινει και για να εχουμε και εμεις γνωση σε τετοιες περιπτωσεις. ” To TD LTE έχεις και πιάνεις 4G ? γιατί εμένα δεν ποιάνει ? Παράθεση από Sitalkas: “Μην απελπίζεσαι πρώτα απ όλα. Πάντα ότι είναι να συμβεί, σε αυτόν που ψάχνεται θα συμβεί. Αν τα πράγματα είναι όπως λες, το minideal μπα…

• Μου έστειλαν link με rom αλλά τους είπα ότι το πρόβλημα παραμένει. Επίσης ότι έκαναν λάθος με το μοντέλο που παρρηγηλα και ναι υποστηρίζει 4g αλλά είναι td lte που δεν δουλεύει στα δίκτυα μας. Επίσης τους είπα για τις εσωτερικές γρατσουνιές για άλλη μια φορά και μου λένε βγάλε φωτό ή βίντεο, τους λέω ότι είναι διαμέτρου 0.1mm και ή κάμερα δεν μπορεί να κάνει focus για να τους τα δείξω, φαίνεται μόνο με το μάτι και επιμένουν να βγάλω φωτό, έχω στείλει 10 email που τους εξηγω το ίδιο και πάλι επαν…

• Εγώ αγόρασα σύμφωνα με το site το FDD LTE μοντέλο και μου έστειλαν το TD LTE που το 4G του δεν είναι συμβατό με τους Ελληνικούς παρόχους. Εσωτερικά στο LCD Panel έχει κάποιες μικρογραντζουνιες και κολλημένα pixels τα οποία φαίνονται μόνο υπό γωνία θέασης, δυστυχώς με το κινητό φίλου δεν φαίνονται στις φωτογραφίες που τραβηξαμε. Μίλησα με το κατάστημα και μου λένε να αλλάξω rom μήπως λέει ευθύνεται αυτό!

• Ναι το παρέλαβα, άλλη έκδοση παρήγγειλα και άλλη μου έστειλαν, η οθόνη έχει εσωτερικές γραντζουνιές και το minideal μου λέει να αλλάξω rom!