Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-15 από 15.

• Καλησπέρα παιδιά και Χρόνια Πολλά. Θελω να ρωτήσω κστι. Πηρα σημερα (ετσι για την πλακα) ενα selfi stick απο Jumbo. Αυτο με το καλωδιο και το βυσμα 3.5 jack. Αλλα δεν εχω καταφέρει να το κανω να δουλέψει. Άλλαξα την ρύθμιση στη καμερα για το πλήκτρο την εντασεις και στα μια αλλη ρύθμιση στα εφέ ήχου νομιζω αλλα τζίφος. Πέταξα τα λεφτα μου ετσι?

• Αυτό που έχω παρατηρήσει απο τοτε που έκανα το update σε miui 11 εκτος απο την κατανάλωση της μπαταρίας ειναι η χρηση της ram. Σε παιχνίδια για παράδειγμα που οταν τα ελαχιστοποιουσα στην miui 10 έβγαινα στην αρχικη οθόνη σχεδον αμεσα τωρα παιρνει γυρω στα 10 δευτερα να μου εμφανίσει την αρχικη οθόνη. Και μια ερώτηση. Πως μπορώ να δω την χρήση της μνήμης που κάνει καθε εφαρμογη γιατί έψαξα αλλα δεν βρηκα τρόπο. Ευχαριστώ.

• redmi note 4x και redmi note 4.ειναι το ίδιο κινητό?

• Καλημέρα παιδιά. Το κινητό μας (mido) θα πάρει miui 10 γιατι σε μια επίσημη λίστα είδα μονο το redmi note 4.Αν είναι όντως επίσημη η λίστα που είδα.

• Έσκασε και σε εμένα σήμερα το μεσημέρι. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/49131/

• Γειά σας παιδιά. Υπάρχει τρόπος να κάνουμε sync στο Mi Cloud μονο τις φωτογραφίες και οχι τα βίντεο γιατί εχω καποια μεσα στην συσκευή και πιάνουν ενα σκασμό χώρο. Η επιλογή που έχει ειναι για φωτογραφίες και βίντεο.

• Ευχαριστώ για τις γνώμες σας παιδιά. Το mido το εχω εγω. Για την σύζυγο ειδα το santoni. Ξερω οτι μπορώ να το βρω πιο φθηνό (πχ skroutz) αλλα λόγω του οτι θα είναι έκπληξη θα πρεπει να αγγαρεψω φιλο να δηλώσει την δική του διεύθυνση για να μην έρθει σπιτι και χαλάσει το surprise. Για να πω την αλήθεια κι εγω προς το santoni έκλεινα αλλα ήθελα σίγουρα και την δική σας γνωμη. Τωρα νομιζω ειμαι οκ. Σας ευχαριστώ πολύ.

• Γεια σε όλους και χρόνια πολλά. Να έχουμε μια καλη Χρονιά. Θελω την γνώμη σας παιδια. Θελω να πάρω δωρο στην σύζυγο και αποφάσισα να την βαλω στην xiaomi οικογένεια μιας και κάτοχος του redmi note 4x ειμαι υπερ ευχαριστημένος. Ειμαι ανάμεσα σε redmi note 5A dual και σε redmi 4x dual. Την ενδιαφέρει πολυ η χωρητικότητα γιατι ολο παραπονιέται οτι δεν της φτάνει ο χώρος. Το 5A το βρηκα στην στα 139 ευρώ και το redmi 4x στα 179 ευρώ. Περιμένω την γνώμη σας. Ευχαριστώ.

• καλησπέρα φίλοι μου. Ειμαι κάτοχος του εν λόγω κινητού μερικούς μήνες τωρα και σχεδον απο τοτε που το αγόρασα έκανε update σε miui 8 και τωρα που εκανε update σε miui 9 αντιμετωπίζω ενα πρόβλημα με την κάρτα μνήμης. Σχεδον 9/10 φορες που θα κανω reboot μολις το τηλέφωνο ανοίξει μου βγαζει σφαλμα."SD card is corrupted." Μερικές φορες οταν κανω επανεκκίνηση στο καπάκι το σφαλμα δεν ξαναβγαίνει αλλα τις περισσότερες φορές πρεπει να κανω format την καρτα και φυσικα να ξαναπεράσω ολα οσα είχα αποθηκε…

• Καλημέρα παλληκάρια. Μια ερώτηση έχω. Γίνεται οι εικόνες από το θέμα που χρησιμοποιούμε να φαίνονται στον Nova Launcher η φαίνονται μόνο στον στοκ? Ευχαριστώ.

• Άμα σε θέλει όμως βρε παιδιά. Για κάποιο λόγο (μην με ρωτήσετε γιατί. Δεν ξέρω) είχα το data plan απενεργοποιημενο. Μόλις το ενεργοποίησα μπαμ 4g

• Αρκετές φορές. Τίποτα. μόνο Η+

• Δεν πήρα τηλέφωνο. Απλά όπως γράφουν στην σελίδα τους έστειλα μήνυμα και μου απάντησαν ότι το 4g έχει ενεργοποιηθεί.

• Σωστά. Παράληψη μου. Ορίστε

• Καλησπέρα σε όλους. Νέος στο φόρουμ και θα ήθελα να ρωτήσω. Το πρόβλημα με το 4g το οποίο δεν "παιζει" όταν η κάρτα Sim είναι στο slot 1 υπάρχει ακόμα γιατί το έχω ενεργοποιήσει αλλά το καλύτερο που έχω είναι H+. Είμαι στην δουλειά αυτή τη στιγμή και δεν μπορώ να δοκιμάσω το slot 2.