Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 306.

• Παράθεση από kaper: “Ρε παιδια βαζω στο 17 τρακ RS931496289NL και μου λεει ελειξε επικοινωνισα με ελτα και μ λενε θα προωθησουν το αιτημα να κανει πιο ωρηγορα και αλλες τετοια...τι να κανω; Στάλθηκε από το LG-H840 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Παράθεση από kaper: “Που εκανες καταγγελια γιατι οαιρνω και γω στα ελτα στελνω email εδω και εκει αλλα ακρη δεν βγαζω τα εχω παρει κλεινω 62 μερες με το κινητο στο τελωνειο ” Παράθεση από NasDriver: “Αν σου λέει τίποτα ” εγώ θα σας έλεγα να κανετε κι εσεί…

• Παράθεση από Sakis Teleios: “Σε 20 ημέρες στα χέρια μου άλλη μια συσκευή για τον γείτονα και φίλο με priority ” μια απο τα ιδια απο Bangood me priority. ......σε 20 μερες σπιτι... Σημερα κουνήθηκε μετά απο μπινελικια μια παραγγελία που εχει φτασει Ελλαδα απο 1/10 απο ebay . Eχει ερθει αλλη μια μικρη χωρις track number απο bangood se 25 μερες.... και η ζωη συνεχιζεται..... πάντως το ξαναλέω όποιος θέλει ερχεται στη σελιδα τους στο FB για κράξιμο μπας και κατι βγει......

• Παράθεση από ktsak: “Αυτό κι αν ήταν αστείο. Ακούς εκεί, ".... τις νέες ολοκληρωμένες υπηρεσίες εκτελωνισμοθ δεμάτων και εμπορευμαυτων που παρέχονται από τα ΕΛΤΑ" και 3 τον π...... κλαίγανε !!!!!!!!! ” Το κακο ειναι οτι το ειδα αργα. Αλλιως κανονιζαμε τσουρμο να παμε στο περιπτερο τους να μας πουν πως εχουν τόσο προηγμένες υπηρεσίες παράδοσης και καταφέρνουν να κανουν 60 μέρες παράδοση από ελληνικό - Πειραιά. Ε και μετα πίναμε και κάνα καφεδάκι.... * 5/11/2017, * Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ * ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤ…

• Παράθεση από kaper: “Ποια ειναι η σελιδα τους? Στάλθηκε από το LG-H840 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” εχεις δικιο.... ΕΔΩ Καλα δε παιζονται... 2j2de2a.png

• Ρε παιδια μια ερωτηση. Βλεπω καποιους και παραλαμβανουν σε καμια 20-30μερες. Μηπως εισαστε Θεσσαλονίκη και το προβλημα τελικα ειναι στα λαμογια στην Αθήνα? Οπως και να χει πάντως εγώ μπαίνω καθε μερα και τους κράζω στη σελιδα τους στοFB. και το ιδιο θα λεγα και για σας. Ιδιος στο τελευταιο που βάλανε για τον "πιο αξιόπιστο συνεργάτη"

• επικοινώνησα σήμερα με τα μπουρ....Ελτα για το γνωστό θέμα. Για να μη πολυλογώ η απάντηση τους ήταν να στείλω mail στο customs@elta-net.gr με παράπονα. θα πρότεινα να τους στείλουμε όλοι και με στοιχεια αν εχουμε από δέματα με tracking number. και με κοινοποίηση στην EETT και συνήγορο του καταναλωτή. Και με ερώτημα πόσο χρόνο, εχουν δικαίωμα βάση XYK να εχουν στα χέρια τους δέμα χωρίς να το παραδώσουν. Επιπλέον όταν τους είπα για αποζημίωση λόγο αργοπορίας, μου είπαν ότι αποζημίωση παίρνει ο απο…

• Παράθεση από chrisnik: “Παιδια το ΕΕΤΤ ειναι μια π@π@ρια.Δεν κανει τπτ... Αν μπορουσαμε να συνταξουμε ενα κείμενο κ να υπογραφει απο πολλα ατομα κ να φυγει η καταγγελία στον Συνήγορο του καταναλωτή... Μονο απο εκει εχω βρει ακρη σε οποια θεματα ειχα.... ” Αυτό που μπορεί να κανει ειναι να κοβει πρόστιμα. Δεν κανει τιποτα αλλο για εμας. Απο εκει και περα ή παραληλα περνας και στο συνήγορο του καταναλωτή. Στη προκειμένη περίπτωση όμως δεν ειναι αρμοδιότητα τους οι καθυστερήσεις. Επικοινώνησα μαζι …

• Παράθεση από derveni: “Δεν οφείλεται σε υπαιτιότητα του πωλητή η καθυστέρηση, δεν θα δικαιωθούν. ” Ποιος πωλητής μπορεί να αποδείξει οτι τα έστειλε απο τη στιγμή που δεν παραλείφθηκαν ποτέ στην Ελλάδα? Δικαιώνεσαι μου έχει τύχει 2 φορές. Παράθεση από billphone: “Παράθεση από divo: “... Και για να κάνουμε επισης και μια έρευνα - καταγγελεια στην ΕΕΤΤ πόσες μερες εχουν δικαίωμα να κρατάνε δεματα. Αν δεν εχουν κόσμο ειναι προβλημα τους. Εμείς δε φταίμε σε τίποτα να ειναι κάτι μήνες εκεί τα δέματα χ…

• Παράθεση από takisfrag: “αλησπέρα παίδες διάβαζα το post του φίλου @Tony L πιο επάνω και είμαι στην ίδια περίπτωση η παραγγελία ήρθε σχετικά γρήγορα από Κίνα και lightinthebox και από 5/10 είναι κολλημένο στο αεροδρόμιο , έτσι λοιπόν τα πήρα στο κρανίο και πήρα στο τελωνείο η απάντηση η γνωστή, να περιμένω μέχρι τα Χριστούγεννα !!της λέω πλάκα μου κάνεις 20 μέρες να έρθει από Κίνα και εσείς θέλετε δυόμισι μήνες για να μου το παραδώσετε ! Έχουμε παρά πολλά μου λέει κύριε και όλα πλέον περνάνε από…

• Παράθεση από lorenzo81: “Δύο δέματα πήρα χτες στο ταχυδρομείο από το gearbest που ήταν από 26/9 και 28/9 στο αεροδρόμιο. Απλά unregistered και χωρίς τελωνείο Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Λες να αρχισουν να ξεκολλάνε τα δεματα απο το τελος του 9ου? Απο 1/10/ εχω δεμα στο τελωνειο με tracknumber. Τα απλα εχουν ερθει ολα ακομα και αυτα που εχουν γινει παραγγελεια την ιδια μερα... =============== Οκτ 22nd 2017, 1:13pm =============== Παράθεση από sifamix: “. Την ακύρωσα τημ π…

• παιδιά ξέρει κανείς πως αποφεύγουμε το τελωνείο sτο TOMTOP?

• Παράθεση από mparaxir: “Γιατι πολύ απλα απο Ευρώπη ειναι ακριβα; βρε παιδια τι συζητάμε τωρα λες και είμαστε αθώοι εδω τοτε γιατι περνουμε απο κινα κινητα ταμπλετ; γιατι δεν τα περνουμε απο Ευρώπη; πολυ απλά ο λογος ειναι οικονομικός απλα και ξεκάθαρα πράγματα ” Παράθεση από derveni: “Φθηνό φάρμακο θέλεις αλλά, έλεγχο από τον ΕΟΦ δεν θέλεις, κάπου το έχεις μπερδέψει το πράγμα, δεν πάει αλά καρτ το πράγμα μεγάλε. ” Για να ξεκαθαρίσει το θεμα. Ο ΕΟΦ δινει εγκρισεις κυκλοφοριας για φαρμακα!!! Στα σ…

• Παράθεση από mparaxir: “3 τεμάχια βιταμίνη c, d3 και coq10. Derveni έχεις μπερδευτεί βιταμίνες με αναβολικά ασχετος η άσχετη και τι καλά κάνουν εισαι σοβαρός; εδω ελληνικά κανάλια διαφημίζουν ποσιμες αλοη και οτι αλλη σαβουρα και δεν επεμβαίνει ο εοφ. Για το χρημα γίνονται όλα γιατι πολύ απλά τα συμπληρωματα απο Αμερική ειναι πολυ ποιο φτηνότερα απο εδω ” Αν υπαρχει ακριβως το ιδιο σκευασμα εδω και πουλιεται στη λιανικη κατεβασε το απο το ιντερνετ και στειλε το. αλλιως θελει οντως εγκριση απο εο…

• Παράθεση από divo: “για 29 ευρω κοστος του προιοντος 21 ευρω τα κερατιατικα του ελτα. Δεν ειναι του τελωνειου αλλα ειναι των ΕΛΤΑ. 15 ευρω ειναι τελη εκτελονισμου και 6 ευρω φπα IMG_20170824_202128.jpg εκει μπορουμε να κανουμε τιποτα; ξερει κανεις? ” Σήμερα επικοινώνησα με το "συνήγορο του καταναλωτή" για τη χρέωση των Ελτα. Μου ζήτησε να κάνω καταγγελία για να το εξετάσουν. Εκ πρωτης οψεως από ότι είπε φαίνεται λογική η απαίτηση της επιστροφής των 15 ευρώ για αδασμολόγητο προϊόν...... για να δο…

• για 29 ευρω κοστος του προιοντος 21 ευρω τα κερατιατικα του ελτα. Δεν ειναι του τελωνειου αλλα ειναι των ΕΛΤΑ. 15 ευρω ειναι τελη εκτελονισμου και 6 ευρω φπα IMG_20170824_202128.jpg εκει μπορουμε να κανουμε τιποτα; ξερει κανεις?

• XiaomiΜΑΝΙΑ

divo - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από varitimos84: “κανει κ για κλησεις ή μονο για να ακους μουσικη? ” άψογο και φτηνό αν σε βολεύει κραταει χαλαρα 2 μερες με ποοοολυ χρηση. ΒΤ

• Παράθεση από sifnos1: “Λοιπόν παιδιά παρέλαβα σήμερα το mi6 με γενική ταχυδρομική από ups χωρίς τελωνείο σε 10 μέρες από την ημέρα αποστολής και χωρίς επιπλέον χρήματα για την αποστολή! Είχα επιλέξει free shipping! Ούτε EU ούτε κάτι παρόμοιο! Είμαι πολύ χαρούμενος! 1 -------- από tomtop ” To kimovil δινει καταστηματα και τιμες. Εσυ απο ποιο καταστημα το πηρες να το εχουμε υποψη μας?

• Παράθεση από mparaxir: “Εντάξει καλα εισαι τι να πω εγω απο τις 18/7 που ηταν και δώρο για εναν φιλο για τα γενεθλια του και ακομα τίποτα. Κοιτα ειναι και λιγο νεκρή περίοδος υπολειτουργουν τα πάντα εδω εχει να περάσει απο την γειτονιά ταχυδρομείο κατι εβδομάδες που περιμένω κστι λογαριασμους δεη wind κτλ. ” τη πεμπτη ειχα τηλεφωνο απο το κεντρο διαλογης της περιοχης μου ΕΛΤΑ και με ρωτησαν αν θα ειμαι σπιτι να μου φερουν ενα δεματακι, γιατι εχει ο ταχυδρομος αδεια... Επεσα απο τα συνεφα... Δεν …

• κατι μου λεει οτι το δικο σου δε θαχει καλώδιοο αλλά ....σκουληκαντέρα με βύσματα...

• Μπαα υπαρχει η καβατζα του PP αλλιως πολυ αμφιβαλω αν θα ψωνιζε κανεις..