Φιλε μου...3 σχολια ποιο πανω...εχω βαλει 7 φωτογραφιες... απο την slim bladeΟ/H mol έγραψε:
η slim blade προστατευει την οθονη σε περιπτωση πτωσης; αν μπορεις βγαλε μια φωτο

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΦιλε μου...3 σχολια ποιο πανω...εχω βαλει 7 φωτογραφιες... απο την slim bladeΟ/H mol έγραψε:
η slim blade προστατευει την οθονη σε περιπτωση πτωσης; αν μπορεις βγαλε μια φωτο
βάλε χρήματα στο paypal balance με αυτόν τον οδηγό Μεταφορά χρημάτων στο Balance του Paypal (updated)Ο/H XiaomiNewbie έγραψε:
Μόνο εγώ δεν μπορώ να αγοράσω από το E-bay ή κάποιο άλλο;; Τρώω άκυρο από το Paypal ή από την MasterCard Prepaid μου.. και το κινητάκι μου είναι χωρίς θήκη και χωρίς Temp glasss .![]()
![]()
Πάντως θα την πάρω αυτήν την θήκη .. κάποια στιγμή.. πριν το βαρεθώ ή το σπάσω
Ο/H giannis chalkidis έγραψε:
μολις έβαλα στο κινητό μου την παρακάτω θήκη , μαύρη μεταλλικη , οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές .βάζεις ολόκληρο το κινητό μέσα στην θήκη ,δλδ δεν βγαζεις τι πίσω καπάκι. NEW Aluminum Metal Frame Case + Mirror Back Cover For Xiaomi Hongmi Redmi Note 2 | eBay
Στο mi4c σε αντίστοιχη μεταλλική που έβαλα έχανα λίγο σήμα, αλλά το κατάλαβα μόνο γιατί δεν έχω καλό σήμα στο σπίτι μου. Εκτός σπιτιού δεν είχα θέμα.Ο/H mol έγραψε:
εντυπωσικη! καποια φωτο θα μας δειξεις?
επισης, λογω υλικου, μηπως κοβει σημα απο δικτυο/wifi?
Sent from my V967S using Tapatalk
για το σημα του wifi , θα το τσεκαρω και θα σας πω.Ο/H mol έγραψε:
live φωτο μπορεις ν ανεβασεις? να δω πως φαινεται.
wifi κοβει?
Sent from my V967S using Tapatalk
αυτο ο τροπος δεν λειτουργει πλεον, σου ζηταει να κανεις πλεον Login στο pay pal. εγω στελνω σε εναν φιλο Αγγλια λεφτα και μου τα βαζει στο pay pal μου σαν να του πουλησα κατι.Ο/H NasDriver έγραψε:
βάλε χρήματα στο paypal balance με αυτόν τον οδηγό Μεταφορά χρημάτων στο Balance του Paypal (updated) και κάνε τις αγορές σουΟ/H XiaomiNewbie έγραψε:
Μόνο εγώ δεν μπορώ να αγοράσω από το E-bay ή κάποιο άλλο;; Τρώω άκυρο από το Paypal ή από την MasterCard Prepaid μου.. και το κινητάκι μου είναι χωρίς θήκη και χωρίς Temp glasss .![]()
![]()
Πάντως θα την πάρω αυτήν την θήκη .. κάποια στιγμή.. πριν το βαρεθώ ή το σπάσω![]()
Οπότε πως θα πάρουμε κάτι;; ΈΛΕΟΣ βαρέθηκα να ζω σε μια τριτοκοσμική χώρα..Ο/H giannis chalkidis έγραψε:
και μερικες θηκες σε διαφορετικο χρωμα
αυτο ο τροπος δεν λειτουργει πλεον, σου ζηταει να κανεις πλεον Login στο pay pal. εγω στελνω σε εναν φιλο Αγγλια λεφτα και μου τα βαζει στο pay pal μου σαν να του πουλησα κατι.Ο/H NasDriver έγραψε:
βάλε χρήματα στο paypal balance με αυτόν τον οδηγό Μεταφορά χρημάτων στο Balance του Paypal (updated) και κάνε τις αγορές σου![]()