ΤΕΛΩΝΕΙΟ: Πως να αντιμετωπίσετε το "ΤΕΡΑΣ"
- Οδηγός
-
-
ανοίγεις dispute PayPal αποδεικνύεις ότι είχαν πει ότι θα βρουν λύση και ότι τώρα σε λένε αλλά με τις φωτογραφίες και πέρνεις τα λεφτά.αλλα πρώτα πες ότι θα ανοίξειςνα φοβηθούν νπαε και δεν χρειαστεί
-
στις τελευταιες σελιδες με επιασε τρομος,εγω που θελω ενα μικρο media player απο gearbest θα υποστω την ιδια ταλαιπωρια με τα τελωνεια?απο οτι καταλαβα μακρια απο dhl?
-
ναι μακριά από dhl. Βέβαια αν όντως έχουν βάλει πραγματικό τιμολόγιο και την απόδειξη του paypal μπορεί και να μην πληρώσεις ακόμα και με dhl.
-
Περιμένω σήμερα δεματάρα με DHL από Χονκ Κονκ.
Επειδή δεν με ενοχλήσαν καθόλου με τηλέφωνα έχω μια ελπίδα πως θα είναι total free.
Θα δειξει. Θέμα λίγων ωρών είναι αν όχι λεπτών.
Even dead i will fight. -
Θέμα του μέιλ σου είναι.
-
απο gearbeast επιλεγουμε ευρωπαικη αποθηκη και για ταχυδρομικα τελη αυτο που λεει (Shipping Cost:$3.29toGreece Via Flat Rate Shipping)
-
ότι και να βάλεις Ευρώπη θα είναι, τι σε νοιάζει;
-
3737499124
Σε χρόνο ρεκόρ, χωρίς επιβάρυνση για τελωνεια, χρεώσεις DHL κτλ.
Σοκαρίστηκα ευχάριστα.
Καλορίζικη.
Even dead i will fight. -
Ο/H zt654 έγραψε:
ότι και να βάλεις Ευρώπη θα είναι, τι σε νοιάζει;
-
Εγώ γενικά έχω παραγγείλει πολλές φορές από gearbest και επέλεγα πάντα unregistered airmail (που είναι τελείως free) για παραγγελίες μέχρι 20 - 30 ευρώ και registered airmail (netherlands αν θυμάμαι καλά με χρέωση περίπου 1,70 - 2 ευρώ) και δεν έχω πληρώσει ποτέ φόρους τελωνεία και γενικά οποιοδήποτε καπέλο.Winners find a way, losers find an excuse
-
καλά το unregistered παιδιά συμφέρει γιατί δεν κινεί υποψίες αλλά υπάρχει και ο κίνδυνος να χαθεί. Σε λίγο καιρό θα βάζουν και μέσα γράμμα στον πολυαγαπημένο μου εξάδελφο από την Ελλάδα για να γλιτώνουμε τα τελωνεία.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0