Κατάφερα και έβαλα την ελληνικη ρομ..Δεν ηταν τοσο δυσκολο σαν διαδικασια απλα ειχα καποια θεματα και ταλαιπωρηθηκα.Αρχικα να πω οτι με απενεργοποιηση υπογραφης drivers ο υπολ εβλεπε κανονικα το ταμπλετ και μπορουσα να δινω εντολες μεσω cmd σε αυτο.Το προηγουμενο κολλημα που ανεφερα το ελυσα εγκαθιστωντας στον υπολ το daemons tools lite.Δεν εχω καμία ιδεα για ποιο λογο λυθηκε, αλλα δεν μπορω να πω και με σιγουρια οτι αυτο εφταιγε και δεν συνεχιζε στο fastboot.Απλα το λεω επειδη το προσπαθησα πολλες φορες χωρις αποτελεσμα και οταν εγκατεστησα το daemon συνεχισε κανονικα ολη η διαδικασι χωρις προβλημα....?!?!?!Το μονο που μενει τωρα ειναι να βαλω το Gapps.Πιστευω να το καταφερω χωρις προβλημα..Ειτε εκανα καλα ειτε οχι τωρα ολα δουλευουν μια χαρα..
τελος, το αρχικο προβλημα που ειχα με τον υπολ μου που δεν εβλεπε το ταμπλετ δεν λυθηκε αλλα πιστευω ειναι θεμα του υπολογιστη το οποιο θα προσπαθησω να λυσω.Ολοι οι αλλοι υπολογιστες που το εβαζα και το βαζω δουλευει κανονικα.
ΥΓ. NAS DRIVER ετσι το ελυσα το προβλημα...μετα απο διαφορες επανεκκινησεις ειχα ξεχασει να πατησω το oem unlock.
ευχαριστω!!
Γεια σας, έχω και γω το ταμπλετ και έχω κάποια προβλήματα. Αρχικά κολλάει υπερβολικά, επίσης κάποιες φορές κλείνει μόνο του και για να ανοίξει πρέπει να παταω την φωνή και το power κουμπί για 10+ ". Πρέπει να γίνεται από ένα κινέζικο πρόγραμμα που είναι περασμένο και δεν σβηνεται . Επειδή ειμαι τελειως καινούργιος μπορεί κάποιος να μου πει βήμα βήμα τι να κάνω για να περασω μία επίσημη ρομ ώστε να μην έχω πρόβλημα;
Ευχαριστώ πολύ.
Καλησπερα, παρέλαβα το mi pad 2,, me windows 10. Παλεψα μία ώρα να το στησω ,. κατέβασα το google chrome, αλλά περιέχει και κινέζικα. Θα ψαξω στην google κλπ,. Θα πάρει μέρες, δεν γίνονται με την μία αυτά.
Γεια σας, έχω και γω το ταμπλετ και έχω κάποια προβλήματα. Αρχικά κολλάει υπερβολικά, επίσης κάποιες φορές κλείνει μόνο του και για να ανοίξει πρέπει να παταω την φωνή και το power κουμπί για 10+ ". Πρέπει να γίνεται από ένα κινέζικο πρόγραμμα που είναι περασμένο και δεν σβηνεται . Επειδή ειμαι τελειως καινούργιος μπορεί κάποιος να μου πει βήμα βήμα τι να κάνω για να περασω μία επίσημη ρομ ώστε να μην έχω πρόβλημα;
Ευχαριστώ πολύ.
Καλησπερα, παρέλαβα το mi pad 2,, me windows 10. Παλεψα μία ώρα να το στησω ,. κατέβασα το google chrome, αλλά περιέχει και κινέζικα. Θα ψαξω στην google κλπ,. Θα πάρει μέρες, δεν γίνονται με την μία αυτά.
Τελικα, πέρασα chrome, με Ελληνικά,. Αλλά μου ζητάει ένα password, που προφανώς είναι από το vickmall. Έχει τύχει σε κάποιον αυτό; Ποιο μπορεί να είναι το password;
=============== Ιουν 25th 2017, 2:25am ===============
Εχω το ταμπλετ με win 10, παροπλισμενο. πρεπει να περασω android, γιατι με τα windows 10, δεν είναι λειτουργικο. Αν ξερει καποιος την διαδικασια?