Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Το πήρε! Ευχαριστώ!
-
καλησπέρα σας! σε xiaomi mi max 3/32 προσπάθησα για ξεκλείδωμα bootloader οπως αναφέρεται στον οδηγό,έχοντας πάρει άδεια απο xiaomi...με τον ίδιο λογαριασμό σε Miunlock και συσκευή και στο 50% του Unlock μου εμφανίζει το μήνυμα coundn't verify decice... η rom της συσκευής είναι η MIUI 8 GLOBAL 7.3.30|Beta... τι προτείνετε για παρακατω?
-
@Yervasios Katsotis αν πας στα Developer Options σου έχει κάποια επιλογή για σύνδεση σε Mi Account που να αφορά το lock status της συσκευής??
-
Να βάλεις το mi account στο κινητό, να τρέξεις το find device από pc, να κάνεις ισχυρό λογαριασμό 100% mi, enable oem unlock από developer options, reboot και σε pc και κινητό και ξαναδοκίμασε.
-
lallasgr μου λέει Κατάσταση Mi ξεκλειδώματος και μ λεει οτι η συσκευη ειναι κλειδωμένη!
makis1024 θα το δοκιμάσω και με την λύση σου!!!!! -
Βάλε στην κατάσταση Mi ξεκλείδωματος το Mi Account σου.
-
Λοιπόν δεν ξέρω ποιο απ'ολα αλλά έκανα αυτα που μου είπατε και πέτυχαν! έγινε το Unlock ... οπότε τώρα συνεχίζω με εγκατασταση TWRP και ελληνικής Rom οπως λέει ο οδηγός! Σας ευχαριστώ πολύ! Ότι πρόβλημα προκύψει ενημερώνω!
=============== Απρ 11th 2017, 1:08pm ===============
Καλημέρα σας! Σας ευχαρισώ πάρα πολύ για την βοήθεια! Η πρώτη μου προσπάθεια για ξεκλείδωμα bootloader και εγκατάσταση ελληνικής rom στεύθηκε με επιτυχία!
keep up the good work xiaomi-miui.gr !!!! -
Καλημέρα και καλή ανάσταση !
Πριν καμιά εβδομάδα πήρα το Xiaomi Redmi Note 4 Global Version και κάνω την διαδικασία για ξεκλείδωμα...
ήρθε η έγκριση σε 5 λεπτά!
είμαι σε κάλο δρόμο σε κάνα 4ωρο που θέλει ακόμα; -
Προσπάθησε να ξεκλειδώσεις με προγενέστερη έκδοση του Mi Unlock Tool.
Δες εδώ: => MiFlashUnlock_1.1.0317.1_en.zip - Google Drive -
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Προσπάθησε να ξεκλειδώσεις με προγενέστερη έκδοση του Mi Unlock Tool.
Δες εδώ: => MiFlashUnlock_1.1.0317.1_en.zip - Google Drive
Ξεκλείδωσε με την ΡΟΜ Global Stable 8.2.4.0(MCFMIDL)
Οπότε προχωράω σε TWRP ; Έχουμε XTRV ΡΟΜ για το Redmi Note 4 Global Version (4x) ; -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα