Διαφήμιση

[GTV-6.1.28/29/2.4] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 6/2 19:58)

• Ολοκληρώθηκε
    • ROM
    • Poll
    • Ο/H gkalen έγραψε:

Μετα από ένα τριήμερο δοκιμών με τον συνεργάτη Mixaliscy , έχουμε πλέον την τιμή να παρουσιάσουμε ένα νέο Ρομ για τους κατόχους του Mi4c Libra.

Το Ρομ θα το βρείτε στα Downloads για το Mi4c .... xiaomi-miui.gr/community/wsif/…MiUi7-6-1-28/#description

Ότι απορίες μπορεί να έχετε , ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να σας τις λύσουμε.

ENJOY the rom to your Mi4c !!!!
      Την έβαλα και γώ πάνω από την GTV-6.1.28 μέσω TWRP μόνο με wipe cache και dalvik και δέν παρατήρησα πρόβλημα απο χθές που την πέρασα όπως δεν έιχα και με την GTV-6.1.28

ευχαριστώ!!!

Μιχάλης
    • Ο/H HeavenScent έγραψε:

Γνωρίζει κανείς γιατί ανοίγει μόνη της η κάμερα στο παρασκήνιο;

Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήπως κάτα την εισερχόμενη κλήση έχεις να αναβοσβηνει το φλας?

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου
    • Το είχα πριν κ νόμιζα πως ήταν απο αυτή την επιλογή αλλα συνεχίζει να το κάνει με φλας απενεργοποιημένο.

Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Το λοιπόν παίδες

Μετά από ιδέα που μου πέρασε από το μυαλό (το είδα βασικά στο official ότι κάποιος παλιά το είχε κάνει) και το υλοποίησε ο φίλος @gkalen φυσικά, καταφέραμε να βάλουμε τα notifications (αναπάντητες, μηνύματα, viber, fb, κτλ) έξω στην Lockscreen για όποιον το θέλει. Σκοπός να βλέπεις σε 1 δεύτερο όλες τις ειδοποιήσεις που έχεις και εσύ να κρίνεις αν θα ασχοληθείς και ποια επείγει περισσότερο. Δεν μπορώ τώρα να βάλω screenshots επειδή είδα τις ειδοποιήσεις μου και πλέων δεν υπάρχουν άλλες αλλά με την πρώτη ευκαιρία θα το κάνω !! Πάμε μάγκες και ξαναευχαριστώ τον φίλο Gkalen για όλη τη δουλειά που κάνει.

Επειδή όπως είπα δεν έχω κάτι να δείξω τώρα σας βάζω φωτογραφία από εκεί που το είδα και το κάναμε άρα πάνω κάτω έτσι θα είναι και στο δικό σας

Το συγκεκριμένο δεν το έχουμε βάλει μέσα στη Ρομ (βασικά ο @gkalen δεν το έχει βάλει, εγώ ο Tester είμαι απλά) αλλά αν θέλετε σας το ανεβάζει και σας γράφω οδηγίες πως να το εγκαταστήσετε. Είναι διαδικασία 5 λεπτών. Λογικά θα υπάρχει στην επόμενη αναβάθμιση της custom.

Όποιος έχει απορίες... ελεύθερα
      Την Ρομ (mi4c) μπορείτε να την βρείτε εδώ
    • [GTV-6.1.28/29/2.4] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 6/2 19:58)

Θα ευχαριστήσω τα παιδιά , axl21 , maikmaik , mixalyscy για τα καλα τους λόγια και τα feedback τους σχετικά με το Ρομ για το Mi4c.
      Αν και το Ρομ θα το βλεπατε καλύτερα με clean install , έστω κι έτσι ελπίζω να το ευχαριστηθειτε .

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΡΟΜ που σκέφτομαι να τ'ανεβασω στο φόρουμ.
      Για να μην έχουμε παρεξηγήσεις , πρέπει να γνωρίζεται όλοι , ότι μπορεί να έφτιαξα τα κερνελ και αρκετά αλλά πράγματα μέσα στο Ρομ αλλά πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στην Ομάδα Των Παιδιών που δουλεύουν για την GTV rom , γιατί αν δεν ήταν αυτοί θα έπρεπε να μετάφρασω τα Ρομ μόνος μου και αυτό θα μου έπαιρνε περισσότερο χρόνο για ν'ανεβασω το Ρομ , έτσι όμως με τη δουλειά των παιδιών του φόρουμ , παίρνω έτοιμες μεταφρασμένες τις εφαρμογές και κερδίζω αρκετό χρονο.
      ΠΟΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Xiaomi Miui Hellas για τη δουλειά τους στο GTV rom.
      Θεωρώ λοιπόν ότι τα Ρομ που θ'ανεβαζω από δω και πέρα , ότι είναι μια ομαδική δουλειά , από την ομάδα του GTV , από μένα αλλά και από τους χρήστες του φόρουμ που βοηθάνε με τα feedback τους για να γίνουν οι Ρομ ακόμα καλύτερες.

EDIT
      Τα Ρομ για το HM2014813 και HM2014811 είναι έτοιμα κομπλε για κατέβασμα.
      Θα τα βάλω όπως έκανα και με το Ρομ για το Mi4c , εκεί που είναι και τα GTV rom , επειδή δεν έχω χρόνο τώρα , θα φτιαξω τα thread αργότερα που θα πάω σπιτι.

Τώρα θα σας δώσω τα λινκ , για όσους βιαζονται να φλασαρουν ....

DOWNLOAD
      HM2014813 Redmi2TD THUNDER MiUi7-6.1.28
      HM2014813_Redmi2TD_THUNDER-MiUi7-6.1.28

DOWNLOAD
      HM2014811 Redmi2 THUNDER MiUi7-6.1.28
      HM2014811_Redmi2_THUNDER-MiUi7-6.1.28

INSTALLATION
      Τα'χουμε πει , να μην τα ξαναλεμε ..
      Προτείνω παντα clean install , μπορείτε όμως και να φλασαρετε πάνω από την GTV.

Τα τοπικ θα τα φτιαξω αργά το βράδυ.

EDIT 2
      Έρχονται σε κάνα δύο μέρες , ακόμα δύο Ρομ , το ένα για το Mi4i Ferrari και το άλλο για το RedmiNote2 Hermes.
      Αναμενονται και δοκιμαστές γι'αυτα τα δύο Ρομ.

Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H gkalen έγραψε:

Θα ευχαριστήσω τα παιδιά , axl21 , maikmaik , mixalyscy για τα καλα τους λόγια και τα feedback τους σχετικά με το Ρομ για το Mi4c.
      Αν και το Ρομ θα το βλεπατε καλύτερα με clean install , έστω κι έτσι ελπίζω να το ευχαριστηθειτε .

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΡΟΜ που σκέφτομαι να τ'ανεβασω στο φόρουμ.
      Για να μην έχουμε παρεξηγήσεις , πρέπει να γνωρίζεται όλοι , ότι μπορεί να έφτιαξα τα κερνελ και αρκετά αλλά πράγματα μέσα στο Ρομ αλλά πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στην Ομάδα Των Παιδιών που δουλεύουν για την GTV rom , γιατί αν δεν ήταν αυτοί θα έπρεπε να μετάφρασω τα Ρομ μόνος μου και αυτό θα μου έπαιρνε περισσότερο χρόνο για ν'ανεβασω το Ρομ , έτσι όμως με τη δουλειά των παιδιών του φόρουμ , παίρνω έτοιμες μεταφρασμένες τις εφαρμογές και κερδίζω αρκετό χρονο.
      ΠΟΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Xiaomi Miui Hellas για τη δουλειά τους στο GTV rom.
      Θεωρώ λοιπόν ότι τα Ρομ που θ'ανεβαζω από δω και πέρα , ότι είναι μια ομαδική δουλειά , από την ομάδα του GTV , από μένα αλλά και από τους χρήστες του φόρουμ που βοηθάνε με τα feedback τους για να γίνουν οι Ρομ ακόμα καλύτερες.

EDIT
      Τα Ρομ για το HM2014813 και HM2014811 είναι έτοιμα κομπλε για κατέβασμα.
      Θα τα βάλω όπως έκανα και με το Ρομ για το Mi4c , εκεί που είναι και τα GTV rom , επειδή δεν έχω χρόνο τώρα , θα φτιαξω τα thread αργότερα που θα πάω σπιτι.

Τώρα θα σας δώσω τα λινκ , για όσους βιαζονται να φλασαρουν ....

DOWNLOAD
      HM2014813 Redmi2TD THUNDER MiUi7-6.1.28
      HM2014813_Redmi2TD_THUNDER-MiUi7-6.1.28

DOWNLOAD
      HM2014811 Redmi2 THUNDER MiUi7-6.1.28
      HM2014811_Redmi2_THUNDER-MiUi7-6.1.28

INSTALLATION
      Τα'χουμε πει , να μην τα ξαναλεμε ..
      Προτείνω παντα clean install , μπορείτε όμως και να φλασαρετε πάνω από την GTV.

Τα τοπικ θα τα φτιαξω αργά το βράδυ.

EDIT 2
      Έρχονται σε κάνα δύο μέρες , ακόμα δύο Ρομ , το ένα για το Mi4i Ferrari και το άλλο για το RedmiNote2 Hermes.
      Αναμενονται και δοκιμαστές γι'αυτα τα δύο Ρομ.

για εμάς με το Note Pro έχεις κάνα καλό πακετακι;;;
      Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
      Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
    • Σιγα-σιγα , ούτε ένα μήνα δεν έχω κλείσει ακόμα με xiaomi συσκευή , να πάρω μια σειρά και θα έχει για όλους ή για τους πιο πολλούς τουλαχιστον.
      Θέλω το χρόνο μου .....

• Διαφήμιση
    • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Το λοιπόν παίδες

Μετά από ιδέα που μου πέρασε από το μυαλό (το είδα βασικά στο official ότι κάποιος παλιά το είχε κάνει) και το υλοποίησε ο φίλος @gkalen φυσικά, καταφέραμε να βάλουμε τα notifications (αναπάντητες, μηνύματα, viber, fb, κτλ) έξω στην Lockscreen για όποιον το θέλει. Σκοπός να βλέπεις σε 1 δεύτερο όλες τις ειδοποιήσεις που έχεις και εσύ να κρίνεις αν θα ασχοληθείς και ποια επείγει περισσότερο. Δεν μπορώ τώρα να βάλω screenshots επειδή είδα τις ειδοποιήσεις μου και πλέων δεν υπάρχουν άλλες αλλά με την πρώτη ευκαιρία θα το κάνω !! Πάμε μάγκες και ξαναευχαριστώ τον φίλο Gkalen για όλη τη δουλειά που κάνει.

Επειδή όπως είπα δεν έχω κάτι να δείξω τώρα σας βάζω φωτογραφία από εκεί που το είδα και το κάναμε άρα πάνω κάτω έτσι θα είναι και στο δικό σας

Το συγκεκριμένο δεν το έχουμε βάλει μέσα στη Ρομ (βασικά ο @gkalen δεν το έχει βάλει, εγώ ο Tester είμαι απλά) αλλά αν θέλετε σας το ανεβάζει και σας γράφω οδηγίες πως να το εγκαταστήσετε. Είναι διαδικασία 5 λεπτών. Λογικά θα υπάρχει στην επόμενη αναβάθμιση της custom.

Όποιος έχει απορίες... ελεύθερα
      Την Ρομ (mi4c) μπορείτε να την βρείτε εδώ
      Τα notifications την lockscreen πως μπορουμε να τα περασουμε? Χρειαζεται απαραιτητα να εχουμε και την συγκεκριμενη rom?
    • Ο/H gkalen έγραψε:

Όχι , δουλευει σε όλες τις Ρομ..

Υπάρχει κάποιο modακι ή αρχειακι να το φλασαρουμε?

Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H gkalen έγραψε:

Όχι , δουλευει σε όλες τις Ρομ..
      Δουλευει και στο Note Pro ;;;
      Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
      Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
    • Διαφήμιση
    • [GTV-6.1.28/29/2.4] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 6/2 19:58)

Ναι μάλλον δουλεύει σε όλες τις Ρομ.

DOWNLOAD
      Notifications στην lockscreen
      Sendspace.com Mobile File

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
      Βαλτε στο φάκελο , system/media/theme/default/ , το αρχείο lockscreen που θα κατεβάσετε , δώστε permissions όπως βλέπετε στο SS παρακάτω.
      Μετα κάντε reboot και κάντε apply στο default theme ή αν έχετε επιλογή κάντε apply στη default lockscreen από την εφαρμογή Θέματα και είστε ΟΚ.

Images
      • uploadfromtaptalk1455561453707.jpg

38,32 kB, 576×1.024, viewed 77 times