Κι εγώ με το viber κρασαρει...
[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
Εμένα μόλις μου έκανε ένα κουλό...
Έχω το Mi 4c με 2 κάρτες sim.
Μετά από πλήρη φόρτιση έκανα επανεκκίνηση, έδωσα το 1ο pin και πριν δώσω το 2ο άνοιξε η οθόνη χωρίς να βλέπει καμία από τις δυο κάρτες...
Μετά από κάποια δευτερόλεπτα είδα μπάρες σήματος για την 1η sim αλλά τίποτα για τη δεύτερη. Στην "Κατάσταση" φαινόταν ανενεργή η 2η.
Έκανα επανεκκίνηση και έφτιαξε...Xiaomi Mi 6 (6/64) -
Κανένα θέμα σε Kenzo με άλμπουμ-Viber και γενικά μοίρασμα φώτο.
Sent from my Redmi Note 3 using TapatalkΑυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
Ο/H alvin1983 έγραψε:
Κανένα θέμα σε Kenzo με άλμπουμ-Viber και γενικά μοίρασμα φώτο.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Ούτε σε Gemini (mi5)
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
@fighter
Thanks !!!!
Εχεις μήπως θέματα με χαμένες κλήσεις ή sms ??
Και γενικά οι χρήστες με Kenzo , εχετε πρόβλημα με χαμένες κλήσεις ή sms , εχω ακούσει για κάποιους που χάσανε sms αλλα θέλω να μάθω αν υπάρχει πρόβλημα και στις κλήσεις ..
Θεωρώ ότι θα φαει λίγο καιρό ή MM μεχρι να δούμε Stable , βλέπω ότι υπάρχουν κάποια θέματα που οφείλονται στη base rom και ελπίζω να τα λύσουν γρήγορα .. -
Ο/H gkalen έγραψε:
@fighter
Thanks !!!!
Εχεις μήπως θέματα με χαμένες κλήσεις ή sms ??
Και γενικά οι χρήστες με Kenzo , εχετε πρόβλημα με χαμένες κλήσεις ή sms , εχω ακούσει για κάποιους που χάσανε sms αλλα θέλω να μάθω αν υπάρχει πρόβλημα και στις κλήσεις ..
Θεωρώ ότι θα φαει λίγο καιρό ή MM μεχρι να δούμε Stable , βλέπω ότι υπάρχουν κάποια θέματα που οφείλονται στη base rom και ελπίζω να τα λύσουν γρήγορα ..
Συγγνώμη που παρεμβαίνω αλλά εγώ είχα κάποια χαμένα SMS και μάλλον οφειλόταν στο ότι είχα βάλει στις ρυθμίσεις της μπαταρίας, την εξοικονόμηση στο μέγιστο και την εφαρμογή που είχα κατεβάσει για SMS, να μπλοκάρεται. Ίσως αυτό να έκανε τη ζημιά. Δεν έχω παρατηρήσει να έχει ξανασυμβεί
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Edit
Παραθέτω και screenshots για να καταλάβουν όλοι τι λέω
-
να πω κ γω ένα κουλό , έσβησα τον root explorer της rom κ στον es pro που έχω μου φαίνεται κενό partition με όνομα 999 την μνήμη του τηλεφώνου (όχι της συσκευής) δλδ τα mb ελευθερα κ σε χρήση χωρις να γινεται κάτι όμως όταν μπαίνω μέσα φαινόταν κ στον root explorer αυτό το partition.Τον (espro) απεγκατέστησα , διέγραψα από την μνήμη του τηλ τον φάκελο το εγκαθιστώ ξανά κ τσουπ όπως ήταν .τι κάνω λάθος ?Έχω βάλει από το αρχικό σετάρισμα του τηλεφώνου να βάζει τις εφαρμογές με όλα τα δεδομένα του αλλά αυτή η εφαρμογή είναι εκτός market
-
@pillopoulos
Πολύ ενδιαφέρον αυτό ...
Θα ήθελα να το ψαξουμε όλοι να δούμε αν οφείλεται σε κάποια ρύθμιση ή οτιδήποτε άλλο τεςπα όπως λες κι εσύ ... -
-
To θέμα που είχα ορίσει ξανα-εξαφανίστηκε.
Πρέπει να είμαι μαγικά τα θέματα, αφού εξαφανίζονται, δεν εξηγείται αλλιώς!!!
Δεν έχω θέμα, σιγά...απλά σαν bug το αναφέρω...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0