Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • Καλησπέρα!
      Ποιον browser χρησιμοποιείτε και θεωρείτε ότι είναι smoothy χωρίς να βαραίνει το τηλέφωνο και να δημιουργεί προβλήματα όταν υπάρχουν πολλές ανοιχτές καρτέλες ή έντονη χρήση;
      Έχω συνηθίσει στο chrome αλλά μήπως να κοιτούσα κάτι πιο ελαφρύ όπως ο cm;
    • Με τέτοιο τούμπανο κινητό, έχεις πρόβλημα νε τον chrome;
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Ο/H demakhs έγραψε:

Δεν ξεκλειδώνει με αυτήν... :!:

Το προσπάθησα κ εγώ να το παίξω.... μάγκας... :lol:

Καλύτερα να επιλέξει την.... κουρτίνα 2!! :wink:
      ξεκλείδωσε .......
      Για να περάσω την ελληνική πρέπει να βάλω dev ( αν ναι ποια μην κανω πατάτα παλι )η και με αυτη περνάει ;
    • Διαφήμιση
    • Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Με τέτοιο τούμπανο κινητό, έχεις πρόβλημα νε τον chrome;
      Δεν έχω πρόβλημα διότι δεν έχω ακόμα κανέναν εγκατεστημένο...μου φάνηκε βαρύς στο προηγούμενο τηλέφωνο!
    • Γενική κουβέντα για το Redmi Note 3 Pro

@Project_P
      Σου έστειλα pm αλλά δεν ήρθε ποτέ μάλλον. Δεν ξέρω τι κάνει το Tapatalk μετά το update. Θα σου στείλω από το pc αύριο μόλις βρω χρόνο να τα πούμε :)
      By the way, η SIM 2 τελικά δίνει 4G? Φτιάξανε τίποτα; Θέλω να βάλω το σουηδικό Number εκεί αλλά φοβάμαι μήπως δεν θα πιάνει 4G λόγω του γνωστού προβλήματος και μετά θα πρέπει να τρέχω να βρω αντάπτορα συν ότι θα πρέπει να κόψω την ελληνική και αν γίνει καμία στραβή θα κλαίω την SIM εδώ που είμαι.

@lallasgr
      Μεγαλη συζήτηση αυτή φίλε. Όλοι νομίζουν φεύγεις εξωτερικό, γίνεσαι μάγκας με λεφτά και ποιος στην χάρη σου. Ότι φτυνεις αίμα μόνος τελείως σε μια ξένη χώρα για να παρέχεις στον εαυτό σου ένα καλύτερο αύριο δεν το κοιτάει ποτέ κανείς. Ότι αφήνουμε οικογένεια και φίλους για να ζήσουμε σαν ΑΝΘΡΩΠΟΙ/κυνηγησουμε τα όνειρα μας και όχι να δουλεύουμε σαν σκλάβοι για 500 ευρώ, δεν το κοιτάει ποτέ κανείς. Δούλεψα σε οικοδομή, σερβιτορος, λαντζα, στο Πλαίσιο(μην αγοράσετε ποτέ TurboX είναι καθαρός καρκίνος), έμεινα άνεργος 8 μήνες αλλά δεν εγκατέλειψα ποτέ τους στόχους μου μέχρι που έφτασε η στιγμή να πραγματοποιησω το όνειρο μου και να εργαστω (επιτέλους) για μια από τις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανιες στον κόσμο.
      Anyway, δεν το συνεχίζω γιατί θα βγάλω πολύ πίκρα για την αθάνατη ελληνικη βλακεια.
      Θα σου πω μόνο αυτό και κλείνω (δεν το λέω για να κοκορευτω το παρακάτω, απλά θέλω να πάρετε μια γεύση από την σαπίλα που υπάρχει και ότι η Ελλάδα όντως τρώει τα παιδιά της). Η πτυχιακή μου το 2014 πήρε το 1ο βραβείο στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Πληροφορικής με τίτλο Gestured Control Electric Vehicle (ηλεκτρικό πατινι πλήρως ελεγχόμενο ασύρματα με κινήσεις τον δαχτυλων και ABS+Regenerative Breaking System) και επειδή δεν γούσταρα να με βραβεύσει ο ποταμισιος Θοδωρακης και τον έκανα ρόμπα μπροστά σε όλο τον κόσμο (θα το έκανα για οποιοδήποτε πολιτικό) με κοψανε από όλα τα βίντεο στα τοπικά κανάλια. Μάντεψε τι ακολούθησε. Μηδενικό promotion από την σχολή μου συν απειρη ξυνιλα στα μούτρα του Προέδρου της σχολής.
      Αυτοί είμαστε δυστυχώς......Και όχι 3 αλλά 103 μνημόνια μας αξίζουν.

Τα λέμε σε pm! Sorry από ολους αν ξέφυγα εκτός θέματος απλά τράβηξε την σκανδαλη ο λαλας :) . Αν θέλετε επειδή βγήκε μεγάλο το ποστ πείτε μου να το σβήσω ή μονταρε το εσύ λαλα, no problem at all! :thumbup:

Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
    • Ο/H azasot έγραψε:

Για να περάσω την ελληνική πρέπει να βάλω dev ( αν ναι ποια μην κανω πατάτα παλι )η και με αυτη περνάει ;
      Αφού ξεκλειδωσε γιατί να περάσεις την dev?? 8|

Εκτός κ αν θέλεις να πάρεις γεύση πως είναι στημένα τα τηλέφωνα για τα Κινεζάκια!! :x

Βουρ για twrp κ Ελληνική.

Σου προτείνω την τελευταία dev MIUI8.. :wink:
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Διαφήμιση
    • Ο/H demakhs έγραψε:

Ο/H azasot έγραψε:

Αφού ξεκλειδωσε γιατί να περάσεις την dev?? 8|
      Εκτός κ αν θέλεις να πάρεις γεύση πως είναι στημένα τα τηλέφωνα για τα Κινεζάκια!! :x

Βουρ για twrp κ Ελληνική.

Σου προτείνω την τελευταία dev MIUI8.. :wink:
      καλημέρα .... Μετα απο πολύ πολύ διάβασμα .... Πολλές ευχές και αφού γλιτώσαμε το μπλικαρισμα... Το τηλεφωνακι εχει την gtv 7.5 και σεραρω....
      Ειχα να ρίξω τέτοιο διάβασμα απο εποχών μηλοφωνου... Οταν ηθελα να βάλω ήχο κλήσης....(χα χα ) !!!!
      Άλλη μια ερώτηση τις update rom θα τις πέρνει μονο του η χειροκίνητα παλι ( το εχω διαβάσει αλλα το έχασα )••••
      Ευχαριστω ολατα παιδιά για τους αναλυτικούς οδηγούς ... Πολύ καλή δουλειά απο ολους!!!!!!
    • Ο/H azasot έγραψε:

Άλλη μια ερώτηση τις update rom θα τις πέρνει μονο του η χειροκίνητα παλι ( το εχω διαβάσει αλλα το έχασα )••••
      Κάθε φορά που θα υπάρχει update θα το κατεβάζεις και θα το περνάς χειροκίνητα μέσω twrp.
      Η διαδικασία που θα κάνεις είναι η ίδια με την πρώτη φορά στο recovery. Η μόνη διαφορά είναι ότι αν κάνεις απλά update stable to stable δεν χρειάζεσαι το wipe data...

• Ο/H lleonidas έγραψε:

Καλησπέρα!
      Ποιον browser χρησιμοποιείτε και θεωρείτε ότι είναι smoothy χωρίς να βαραίνει το τηλέφωνο και να δημιουργεί προβλήματα όταν υπάρχουν πολλές ανοιχτές καρτέλες ή έντονη χρήση;
      Έχω συνηθίσει στο chrome αλλά μήπως να κοιτούσα κάτι πιο ελαφρύ όπως ο cm;

Στο κινητο τα παντα τρεχουν νερο. Δε παιζει να το ζορισεις. Αερα τρεχει το chrome. Παντως και ο μαμα browser ειναι πολυ αξιολογος και εχει πολλα features που ο chrome δεν εχει.

Εψαχνα ενα πληκτρολογιο που να ειναι ακριβως οπως τα παλια κινητα με τ9 μιας και γραφεις και πιο γρηγορα και με λιγοτερα λαθη. Αν θυμαμαι καλα ενα xperia p που ειχα,ειχε τετοιο. Καμια ιδεα;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου
    • Ο/H Dante έγραψε:

Εψαχνα ενα πληκτρολογιο που να ειναι ακριβως οπως τα παλια κινητα με τ9 μιας και γραφεις και πιο γρηγορα και με λιγοτερα λαθη.
      Είχα παλίά σε ένα sony .. HTC IME λεγόταν... Ψάξε λίγο δεν μπορω να σε βοηθήσω σε κάτι παραπάνω.

• Διαφήμιση
    • καλημερα παιδες... πως γινεται στην μπροστα καμερα να βγαινουν οι φωτογραφίες κανονικά και οχι σαν καθρέπτης??? Ευχαριστω!!!!