Παιδια καλημερα!Μια βοηθεια γιατι καιγομαι!Ειχα,γιατι δε ξερω αν εχω ακομα(!!!)ξεκλειδωτο το note 3 pro και προσπαθησα να κανω τη διαδικασια του οδηγου της πρωτης σελιδας,για να περασω την Ελληνικη dev!Ολα πηγαιναν καλα μεχρι που μπηκε το twrp και ξεκινησε στα κινεζικα το twrp!!!Nα πω σ αυτο το σημειο οτι το ξεκλειδωσα με τον τροπο που λενε κατι παιδια κι εδω και αλλου,χωρις να χρειαζεται να περιμενω την εγκριση!Ειμαι σιγουρος 100% οτι το ξεκλειδωμα πετυχε,γιατι 1)το τσεκαρα ξανα μεσα το cmd,αλλα φυσικα και απο το γεγονος οτι το twrp περαστηκε και ανοιξε μ αυτο το κιν.για να περασω την Ελλην.dev!!Λοιπον,στη τυχη τη περασα τη ρομ,αλλα το θεμα ειναι οτι δε ξερω τι πατησα-κινεζικα βλεπετε-και δεν ανοιγε μετα το κιν,!!Ειχε ολοκληρωθει πρωτα η διαδικασια!Κι ετσι τωρα δε μπαινει σε μενου!!Ξεκιναει με το λογοτυτο για δευτερολεπτα και κλεινει!!Ομως σε fastmode μπαινει και νομιζω αυτο ειναι καλο!Το προβλημα μου ομως ειναι οτι πελαγωσα και δε ξερω τι να κανω!!
Brickάρισμα με τον Unofficial Bootloader Unlocker!ΠΡΟΣΟΧΗ-Μπαίνει μόνο σε fastboot
-
-
Μην τρελαίνεσαι...Θα γίνει. Με Miflash και μια dev china π.χ.6.3.17 image πέρνα την και μετά ξανά μιλάμε.
Υ.Γ. Ή απλά ακολούθησε αυτόν τον οδηγό.
Υ.Γ.2 Ή απλά δοκίμασε να ξαναπεράσεις το TWRP(ενώ είσαι σε fastboot απλά τρέξε το twrp3.bat) ώστε όταν μπει να περάσεις την ZIP Ελληνική ρομ μεσώ mount από το TWRP και να την κάνεις istall.ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
Ασε φιλε μου,παλευω τοσες ωρες και τιποτα!!Τα χω παιξει!!Μου βγαζει μνμ: "Ακαθοριστο σφαλμα(0x80004005:FAILED(remote device is locked.Cannot flash images"!!Τι κανω?Θα σκασω!Ουτε σε recovery mode μπαινει για να "παιξω" με τα "adb" μπας και το δει το κιν,το λαπτοπ (win 10 64 bit)
-
Αυτό μου το έβγαζε κι εμένα στο miflash όταν προσπαθούσα να το φλασαρο και ήταν κλειδωμένο το κινητό όταν το έκλεισα.. Με μοτίβο δλδ.... Όταν το άνοιξα το ξεκλείδωσα το έκλεισα και μετά δούλεψε το miflash. Στην παρούσα φάση όμως δεν ξέρω.... Προσπάθησε με Mi PC suite να κάνεις κάποιο install ή update;
Στάλθηκε από το πυροβόλο γνωστό και ως Kenzo.ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
Ερώτηση.... Κατέβασε το αγγλικό miunlock και προσπάθησε ντεμεκ να το ξεκλειδώσεις να δούμε τι θα σου γράψει. Εάν σου πει ότι είναι ήδη ξεκλείδωτο βλέπουμε τι θα κάνουμε... Εάν σου λέει ότι δεν γίνεται πάει να πει ότι θα πρέπει να περιμένεις το μήνυμα ώστε να το ξεκλειδώσεις κανονικά και μετά και πάλι βλέπουμε.
Στάλθηκε από το πυροβόλο γνωστό και ως Kenzo.ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
Ο/H Souits έγραψε:
Αυτό μου το έβγαζε κι εμένα στο miflash όταν προσπαθούσα να το φλασαρο και ήταν κλειδωμένο το κινητό όταν το έκλεισα.. Με μοτίβο δλδ.... Όταν το άνοιξα το ξεκλείδωσα το έκλεισα και μετά δούλεψε το miflash. Στην παρούσα φάση όμως δεν ξέρω.... Προσπάθησε με Mi PC suite να κάνεις κάποιο install ή update;
Στάλθηκε από το πυροβόλο γνωστό και ως Kenzo.
Ο/H Souits έγραψε:
Ερώτηση.... Κατέβασε το αγγλικό miunlock και προσπάθησε ντεμεκ να το ξεκλειδώσεις να δούμε τι θα σου γράψει. Εάν σου πει ότι είναι ήδη ξεκλείδωτο βλέπουμε τι θα κάνουμε... Εάν σου λέει ότι δεν γίνεται πάει να πει ότι θα πρέπει να περιμένεις το μήνυμα ώστε να το ξεκλειδώσεις κανονικά και μετά και πάλι βλέπουμε.
Στάλθηκε από το πυροβόλο γνωστό και ως Kenzo.
-
@petran66 για δοκίμασε αυτό εδώ που κάνει ο τύπος μπας και μπορέσεις να το ξεμπρικάρεις!
δοκίμασες να αντικαταστήσεις και τα δύο αρχεία που προτείνει ο οδηγός ε? -
ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
Λοιπομ,θελω να ευχαριστησω τους δυο φιλους και ιδιαιτερα τον lallasgr που προσπαθεισε μεσω τσατ να με βοηθεισει κανα 2ωρο,αλλα τελικα δε τα καταφεραμε δυστυχως.Το κιν.ειναι κατα 90% hard brick,δεδομενου οτι δε μπαινει με τιποτα σε edl mode για να μπορεσω να φλασαρω τη καταληλη ρομ!!Κανει fastboot και μεχρι εκει!!Οποτε το εδωσα στον γνωστο μου απο τον οποιο το πηρα,μηπως καταφερει και το κανει...Αλλιως πισω Κινα οπου το καλο ειναι οτι θα το κανουν δωρεαν.Θα πει ο γνωστος μου οτι κολλησε μονο του!!Μου ειπε οτι αποκλειεται να καταλαβουν πως κολλησε!Μακαρι βεβαια να μη χρειαστει να παει,γιατι θα κανει κανα μηνα να γυρισει!!
-
@petran66 όπως σου είπα και στο chat θα δοκιμάσουμε αύριο (αν δεν το φτιάξει ο γνωστός σου) την παρακάτω μέθοδο όπου κάποιοι λένε ότι επανέφεραν το κινητό σε ζωή.
1. Enter fastboot by holding vol down + power
2. Plug your RN3Pro to PC
2. Flash original bootloader from official fastboot firmware
fastboot flash aboot emmc_appsboot.mbn
fastboot flash abootbak emmc_appsboot.mbn
3. Type again :
fastboot reboot
and quickly hold volume up untuk it enter "sideload" mode
4. Install Mi PC Suite from this link en.miui.com/thread-225600-1-1.html
5. Let the Mi PC Suite download the latest chinese firmware, just sit and wait until it done
μετά το ξεκλείδωμα και το πέρασμα του twrp πρέπει να είστε υπερβολικά προσεκτικοί στο τι rom θα flashάρετε από πάνω.
Αλλιώς θα πάθετε ακριβώς ότι έπαθε και ο Petran66. Δηλαδή hardbrick.
Η σωστή διαδικασία flashαρίσματος μιας ρομ αν κάποιος ξεκλειδώσει με τον unofficial τρόπο είναι η παρακάτω:
1. Flashed 7.1.8.0 Global Stable via fastboot (edl) with modified emmc_appsboot.mbn.
2. Unlocked bootloader via fastboot (fastboot oem unlock-go).
3. Flashed TWRP and immediately flashed modified Boot.img of 7.3.1.8 via fastboot. Otherwise you get bootlooped.
4. Downloaded and modified official 6.3.18 Global Dev Recovery version (deleted emmc_appsboot.mbn in Folder firmware_update).
5. Flashed modified 6.3.18 Global Dev via TWRP and immediately flashed modified Boot.img of 6.3.18 via fastboot. Otherwise you get bootlooped.
6. Rooted using SuperSU.
= Working 6.3.18 with german language and root.
You have to modifiy EVERY other Firmware update as in 4. BEFORE flashing
and you have to flash a modified boot.img of that firmware right after!
Όπως βλέπεται δεν είναι κάτι απλό. Αν έχετε ξεκλειδώσει με αυτή τη μέθοδο θα πρέπει σε κάθε update Που θέλετε να κάνετε ή να αλλάξετε rom να βάζετε το χεράκι σας και να παραμετροποποιείτε πάντα το αρχείο .zip! Πρέπει να έχετε καλές γνώσεις στο τι θα αλλάξετε και στο τι θα κρατήσετε. Εγώ προσωπικά δεν θα το διακινδύνευα μιας και δεν είμαι advanced χρήστης ως αναφορά τις rom τα boot αρχεία κλπ κλπ.
Πάραυτα ακόμα και να γίνει μαντάρα το κινητό μπορεί να επαναφερθεί με τον τελευταίο οδηγό που έχω βάλει σε αυτό εδώ το thread! Για όποιον σκαμπάζει από Αγγλικά και έχει παρόμοιο πρόβλημα μπορεί να παρακολουθεί επίσης το συγκεκριμένο θέμα εδώ και να δει μπας και βγει σίγουρη μέθοδος για unbrick (μέσω software) από αυτή την κατάσταση αλλά και γενικά να ενημερώνεται επάνω στο unofficial unlock! -
Αχ αυτή η βιασύνη σας!!Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
@petran66 αν δεν σου είναι κόπος θα έλεγα να αλλάξεις τον τίτλοι του thread σου με τον παρακάτω:
Brickάρισμα με τον Unofficial Bootloader Unlocker!ΠΡΟΣΟΧΗ-Μπαίνει μόνο σε fastboot
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες