Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
3X3=9€
Άντε με τις υγείες μας.
Even dead i will fight. -
δηλαδη και εγω που παρηγγειλα θηκη απο ebay δεν γλιτωνω το 3ευρω...
-
Γεια σας ....το mi band 2 που είχα παραγγείλει από gearbest ήρθε τελικά σήμερα. Ήρθε με ταχυδρομείο Μαλαισίας και έκανε συνολικά 37 μέρες. Έκανε 24 μέρες να έρθει Ελλάδα. Μετά το έστειλαν θεσσαλονικη για τελωνείο. Δυστυχώς, άργησε πολύ να μπει στο τελωνείο (11 μέρες). Ενώ στο τελωνείο το κράτησαν μόνο 2 μέρες. Τελικά το παρέλαβα σήμερα και απλά πλήρωσα το ποσό των 3€
-
Ο/H akis95 έγραψε:
γεια σας ....το mi band 2 που είχα παραγγείλει από gearbest ήρθε τελικά σήμερα. Ήρθε με ταχυδρομείο Μαλαισίας και έκανε συνολικά 37 μέρες.
-
Ο/H Red21 έγραψε:
................
Ο/H Red21 έγραψε:
...........
Παρακαλώ πολύ ηρεμήστε. Δεν υπάρχει λόγος για τέτοια αντιπαράθεση...Πιπέρι -
-
εμένα το GB μου έκανε refund για νέα παραγγελία που είχα κάνει χωρίς λόγο λόγω claim που είχα κλείσει από άλλη παραγγελία. Τελικά παράγγειλα από Banggood. Ε τους βαρέθηκα εκεί στο GB με τις λαλακίες τους.
-
Δεν ξέρω, είχα φτάσει κοντά να παραγγείλω από GB μερικές φορές αλλά κάτι με κράτησε. Τι να πω, απλά δεν μου εμπνέουν και πολύ εμπιστοσύνη με τον τρόπο τους, γενικότερα.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Banggood priority direct mail. Έχω πληροφορίες ότι πάει Αγγλία και μετά έρχεται εδώ. untracked βέβαια.
-
Γενικότερα στο 90-95% των παραγγελιών τους όλα πάνε καλά αλλά μπορει να σου στειλουν ανοιγμένο κουτί, λερωμένο προιόν, να λειπει κάτι, να παραγγειλεις λάμπα και να παρεις μπαταρια κι ένας θεός μονο ξέρει ακόμα τι.
Even dead i will fight. -
Ο/H osalonikios έγραψε:
Γενικότερα στο 90-95% των παραγγελιών τους όλα πάνε καλά αλλά μπορει να σου στειλουν ανοιγμένο κουτί, λερωμένο προιόν, να λειπει κάτι, να παραγγειλεις λάμπα και να παρεις μπαταρια κι ένας θεός μονο ξέρει ακόμα τι.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα