Τέλεια! Έτσι δεν έχεις κανένα πρόβλημα

Open-source is the future
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΚαλημέρα η ημερομηνία που είχε οριστεί από το paypal για να απαντήσει ο πωλητής στο claim ήταν 13 Οκτωβρίου.Ο/H Bodai έγραψε:
Θα περιμένεις μέχρι να περάσει η ημερομηνία που εχει ορίσει το PaypalΟ/H doctor13 έγραψε:
Δεν έχει γίνει ακόμα κάτι γράφει Being Reviewed By PayPal.
Να περιμένω 1-2 ημέρες ?
Τελικά σήμερα το πρωί φάνηκε το refund στο Paypal, αφού μεσολάβησε βέβαια το ίδιο το Paypal στο case που είχα ανοίξει. Είχα στείλει και μήνυμα στο message support του Paypal όπου τους εξήγησα τι και πώς και φυσικά όλη την επικοινωνία με το Gearbest στα πολλαπλά ticket που είχα ανοίξει, και τελικά δικαιώθηκα...μετά κόπων και βασάνων... Πάντως τόση ταλαιπωρία δεν την περίμενα... Είχα μάθει στο support του Banggood, που εκεί οι άνθρωποι δεν "παίζονται"... Δύο φορές ακύρωση παραγγελίας, και έπειτα από πέντε ώρες το refund εμφανιζόταν στο Paypal...Ο/H longus έγραψε:
Οι άνθρωποι τελικά εκεί στο Gearbest είναι πολύ @#@κες. Ενώ έχει ακυρωθεί η παραγγελία μου από 9/10, και στο ticket που άνοιξα μου γράφουν ότι μου έχουν κάνει refund στο paypal την ίδια μέρα, δεν υπάρχει κανένα refund στον λογαριασμό μου...Αν είναι δυνατόν....100 ticket για να κάνουν μια ακύρωση, αλλά τόσα για να γίνει refund, με αποτέλεσμα τα λεφτά να μην έχουν μπει ακόμη... Ούτε mail μου έχει έρθει ότι μου έχει γίνει refund...Άρα ΨΕΜΑΤΑ...Στο banggood σε ανάλογη περίπτωση έγινε ακύρωση παραγγελίας και έπειτα από 5 ώρες μου έστειλαν το transaction id του refund σε mail και την επόμενη μέρα τα λεφτά φάνηκαν στο λογαριασμό μου... Μακριά από Gearbest φίλοι μου...
Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk