Ανακοίνωση Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
-
-
ενταξει χρειάζεται ξεκλειδωμα καθε φορα
-
Ο/H trelobaganini έγραψε:
ενταξει χρειάζεται ξεκλειδωμα καθε φορα
-
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H takisfrag έγραψε:
Ωραία αφού εβαλες official rom πάς να ξεκλειδώσεις bootloader μετά βάζεις twrp , θα έχεις ήδη κατεβάσει την rom την Ελληνική που θες θα την έχεις βάλει μέσα στο κινητό και θα κάνεις το instal από το twrp
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπορείτε ωστόσω να μου υποδείξετε τους οδηγούς για να ξεκινήσω (π.χ οδηγός για ξεκλείδωμα bootloader, για πέρασμα twrp, για flashing ελληνικής ρομ κ.ο.κ.
Ευχαριστώ πολύ! -
Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Ο/H takisfrag έγραψε:
Ωραία αφού εβαλες official rom πάς να ξεκλειδώσεις bootloader μετά βάζεις twrp , θα έχεις ήδη κατεβάσει την rom την Ελληνική που θες θα την έχεις βάλει μέσα στο κινητό και θα κάνεις το instal από το twrp
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπορείτε ωστόσω να μου υποδείξετε τους οδηγούς για να ξεκινήσω (π.χ οδηγός για ξεκλείδωμα bootloader, για πέρασμα twrp, για flashing ελληνικής ρομ κ.ο.κ.
Ευχαριστώ πολύ!
H συσκευή είναι το redmi note 3 που έχεις στο προφίλ σου ; Κenzo ;
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
το mi pc suite δεν αναγνωριζει το κινητο μου οταν ειναι σε recovery αλλα οταν το βαζω σε fastboot το αναγνωριζει και μου βγαζει και εκδοση beta να το flasharw η θα brickarei το κινητο μου ? το κινητο εχει μεσα custom rom
-
Ο/H Po3iss έγραψε:
το mi pc suite δεν αναγνωριζει το κινητο μου οταν ειναι σε recovery αλλα οταν το βαζω σε fastboot το αναγνωριζει και μου βγαζει και εκδοση beta να το flasharw η θα brickarei το κινητο μου ? το κινητο εχει μεσα custom rom
Υπόψη, θα βάλει china rom, Αγγλικά-Κινέζικα και χωρίς google play store
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα