Ανακοίνωση Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Δώστου το λινκ με ην αυτοματοποιημένη διαδικασία που φτιαξες, αλλιώς θα του δώσω τη δικιά μου!!
Πάντως έχω βάλει όλους τους drivers, αλλά μάλλον κάτι δεν έβαλα σωστά. Θα το τρέξω μία το αυτοματοποιημένο και θα ξαναπροσπαθήσω, αλλιώς πάω με το λινκ του @George Kaggelaris. -
Ναι μπορείς δεν υπάρχει πρόβλημα!
Πρώτο link στην υπογραφή μου.
Επίσης αν χρειαστείς νεότερη έκδοση του MiFlash, 3ο link στην υπογραφή μου ---> MiFlash20160830.zip -
Ο/H makis1024 έγραψε:
Γιατί στον οδηγό δεν αναφέρει την εγκατάσταση drivers; @demakhs ;
Για επιτυχή εγκατάσταση drivers xiaomi, πρέπει να χεις κάνει ασκητισμό 4 χρόνια, για να καθαρίσει πλήρως το κεφάλι σου, ακολούθως, με καθαρό κεφάλι, να μελετήσεις γιόγκα (κατά προτίμηση με τη Σόφι με τις θεόρατες ... γνώσεις), να αναλύσεις την ετυμολογία των λέξεων mtp, fastboot, recovery, driver , στα αρχαία Ελληνικά, να πιεις 3-4 ποτήρια κόκκινο κρασί Μοσχάτο για να φτιάξεις κεφάλι, σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων αποτυχημένων προσπαθειών, στο μεταξύ να έχεις stand by 4 επιτραπέζιους κ 2 φορητούς η/υ, το καθένα με διαφορετική έκδοση λειτουργικού, θυρες usb0, usb1, usb2, usb 2.5, usb3 κ usb4 ( κ ας μην υπάρχουν ακόμα), 5 διαφορετικά καλώδια σύνδεσης με το pc κ επειδή μπορεί ακόμα κ το χρώμα τους να επηρεάζει, φρόντισε να έχεις ένα από κάθε βασικό χρώμα καθώς κ καναδυο συνδυασμούς τους..(πχ λιλά ή τυρκουάζ) και τότε, μόνο τότε, έχεις κάποιες μικρές ελπίδες για επιτυχή έκβαση του εγχειρήματος .
Όλα αυτά φυσικά μπορεί να είναι άκυρα, γιατί η κυκλοφόρησε ο σούπερ σκύλος Κρύπτο...εεεεεε...σουπερ οδηγός αυτοματοποιημένης εγκατάστασης drivers του Γιώργου @George Kaggelaris τουλουμπένιου μελένιου λουκουμισκονισμένου παιχταρά μας, τον οποίο δεν έχω δοκιμάσει προσωπικά μέχρι τώρα, οπότε εξακολουθώ κ εμπιστεύομαι τις χειροκίνητες μεθόδους που χω μάθει από μικρός!!
Y.Γ.: Δε δέχομαι επ ουδενί παρατήρηση για off-topic μήνυμα, μιας και σε 5 αράδες, ανέπτυξα όλα τα πιθανά, σημαντικά, προβλήματα που πιθανώς να αντιμετωπίσει ο οποιοσδήποτε χρήστης, κατα την προσπάθεια, αποκατάστασης της αγαστής επικοινωνίας μεταξύ του τεχνολογικά εξελιγμένου επιτραπέζιου υπολογιστή του και της απίθανης έξυπνης συσκευής εκ Κίνας, επ ονόματι, xiaomi!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
-
-
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Ξεκινάω τώρα το miflash. -
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Ξεκίνησε πρώτα με την αυτοματοποιημένη εγκατάσταση driver του @George Kaggelaris .
-
Ανέβασε ένα screenshot από τη διαχείριση συσκευών όταν έχεις συνδεδεμένο το κινητό.
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα