Παίδες η πρώτη μέθοδο μου βγάζει αυτό το σφάλμα

Και η δεύτερη μέθοδος μου λέει πως δεν είναι verified η version της ρομ..

Και η δεύτερη μέθοδος μου λέει πως δεν είναι verified η version της ρομ..
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούκαι εγω ακριβως το ιδιο τι εκανες τελικα ? μπορει κάποιος να βοηθήσει ?Ο/H cabdik έγραψε:
ηρθε με Unofficial και unlocked bootloader. περασα
περασα την Offιcial China Developer, για να ξεκλειδωσω τον boot loader επσημα, μιας και εχω εγκριση. το unlocking σταματα στο 50%. τσεκαρω τον Bootloader και λεει "Unlocked Yes" ακομη..!
επισης, δεν μπορω να μπω στον bootloader, με Vol- + Power (σωστα ο κανω?), μου βγαζει την εικονα με το κινητο...!!
Ο/H NasDriver έγραψε:
volume down & power = fastboot mode (το λαγουδάκι που επισκευάζει το android)
volume up & power = recovery mode (με κλειδωμένο bootloader βγάζει ένα κινητό συνδεδεμένο με καλώδιο)
λοιποοον......., αφου εβαλες την επισημη ρομ και σου λεει unlocked, τοτε μαλλον ειναι επισημως ξεκλειδωμενο.Ο/H bIBOS85 έγραψε:
το unlocking σταματα στο 50%. τσεκαρω τον Bootloader και λεει "Unlocked Yes" . αυτο σημενει οτι ειμαι official unlocked απο το καταστημα που το αγορασα>?Ο/H NasDriver έγραψε:
volume down & power = fastboot mode (το λαγουδάκι που επισκευάζει το android)
volume up & power = recovery mode (με κλειδωμένο bootloader βγάζει ένα κινητό συνδεδεμένο με καλώδιο)
Αυτός ο οδηγός που έβαλες είναι όντως για το πέρασμα ελληνικής. Για το πέρασμα της china είναι αυτός:Ο/H pechr έγραψε:
@MIUI_ART έχει οδηγό για το omega που ονομάζεται
Flash την Ελληνική ROM στο RedMi PRO (Omega) για πρώτη φορά.
και ο οδηγός αυτός αναφέρεται στη διαδικασία china rom για το ξεκλείδωμα..
Ίσως θα ήταν καλύτερο να ονομαστεί:
Οδηγός για το Flash της China ROM στο redmi PRO (Omega)
διότι δεν πειρέχει τα βήματα για την εγκατάσταση ελληνικής ROM, σταματάει εκεί.