[GTV-6.8.18] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 19/8 22:23)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H kexas έγραψε:
Ο/H dnomikos έγραψε:
Κοίταξε μήπως έχεις ξεχάσει ανοικτό το Bluetooth.
Ο/H jimmydimo έγραψε:
Ο/H dnomikos έγραψε:
Στην ίδια έκδοση ROM που η μπαταρία μπορεί να πάει έως και 4 ημέρες, αν φορτίσεις πλήρως και ανοίξεις μόνιμα το Bluetooth θα σου αδειάσει την μπαταρία μέσα σε 24 ώρες
Γενικά θέλει προσοχή το GPS, το Bluetooth και οι σχετικές εφαρμογές. Για παράδειγμα στο δικό μου, φόρτιση Πέμπτη βράδυ μέχρι το 100% και μετά πέρασμα και δοκιμές της 6.8.18. Όταν τελειώσαμε τις δοκιμές, είχα 80% μπαταρία και μέχρι και σήμερα το μεσημέρι πήγαιναν όλα όπως συνήθως μέχρι που έκανα δοκιμή με το GPS και το GPS test ανοικτά χωρίς να κλείσω το GPS test από τι πρόσφατες εφαρμογές. Τώρα έχω μπαταρία 7%. Μέσα σε 8 ώρες μου άδειασε το κινητό
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/17862/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/17863/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/17864/ -
Ο/H matsakonas έγραψε:
Ο/H ktsak έγραψε:
Ο/H matsakonas έγραψε:
Ήθελα να δω αν είναι και σε άλλους και όχι μονο σε μένα.... Γιατί κατέβασα και εγκατέστησα τη ROM μονο και μονο γιαυτο 3 φορές
Πάντως όλα είναι μια χαραΚώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H Giannisagal έγραψε:
καλημερα και σε ευχαριστω πολυ.......στο διαχειριση ληψεων να κανω καθαρισμο??????
στις ληψεις εκανα και οταν δω αν διορθωθηκε θα σου το αναφερω........
" Γεωπόνος”
-
Ο/H Giannisagal έγραψε:
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H Giannisagal έγραψε:
καλημερα και σε ευχαριστω πολυ.......στο διαχειριση ληψεων να κανω καθαρισμο??????
στις ληψεις εκανα και οταν δω αν διορθωθηκε θα σου το αναφερω........
Από το play store το έχεις ρυθμίσει? Εγώ το έχω έτσι:
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H tiraki44 έγραψε:
καλουτσικη η ρομ, μεχρι τωρα ενα μικρο προβληματακι στο οτι θελει καθε φορα χειροκινητα τον κωδικο για να μπει στο δικο μου δικτυο
-
Λοιπόν κάπου είδα δεν θυμάμαι που ότι το θέμα με το fp λύνεται με φλασαρισμα του modem από την έκδοση 6.8.11.
Δεν ξέρω πως φλασαρουμε το modem
Το βρήκα
[KERNEL][19/08/16][QC][Radon Kenzo V2.4][UV][MIUI/CM/AOSP][STABLE] - Post #2276 -
Ο/H spideman3 έγραψε:
Από το play store το έχεις ρυθμίσει? Εγώ το έχω έτσι:
" Γεωπόνος”
-
Καλημέρα κάνε μία καθαρή εγκατάσταση της rom. Wipe cache, dalvik, data & system και μετά instail την τελευταία GTV ή οποία είναι βασισμένη αποκλειστικά σε china source. Επειδή είμαι από το κινητό δεν βλέπω συσκευή, αν θυμάμαι καλά έχεις το Mi4. Αν ναι δοκίμασε το.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Τι να πω εγώ για το δικό μου Mi-3, όλα πάνε καλά. Η μπαταρία ακόμη καλύτερα, ίσως επειδή εδώ και πέντε μέρες έχω βάλει την εφαρμογή ''Greenify'' από το PLay-Store . Αλλά γενικά έχει γίνει πολύ καλή δουλειά από την προηγούμενη Miui-Rom και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Μπράβο σε όλα τα παιδιά που ασχολούνται με την εβδομαδιαία αναβάθμιση. Συγχαρητήρια.!!!!!
Υ.Γ. Προέρχεται το κινητό από καθαρή εγκατάσταση (Factory Reset) πριν 2 εβδομάδες. -
Ο/H spideman3 έγραψε:
Καλημέρα κάνε μία καθαρή εγκατάσταση της rom. Wipe cache, dalvik, data & system και μετά instail την τελευταία GTV ή οποία είναι βασισμένη αποκλειστικά σε china source. Επειδή είμαι από το κινητό δεν βλέπω συσκευή, αν θυμάμαι καλά έχεις το Mi4. Αν ναι δοκίμασε το.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
" Γεωπόνος”
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H pepakos έγραψε:
Καλημερα και ένα μεγάλο ευχαριστώ και από μένα για την πολύ καλή δουλειά που κάνετε και μας βοηθατε.
Συγγνώμη αν είναι ανόητη ή ερώτηση μου αλλά γιατί δεν βλεπω εγκατεστημένο το super user στη συσκευή μου?
Έχω το Note 3 Pro και χθες πέρασα μέσω TWRP την 6.8.18.
Πρέπει να το περασω ξεχωριστά?
Κάνε το extract, βάλτο χύμα στην συσκευή σου, και κάνε το flash από το TWRP Recovery.
Έκανα αυτό που μου ειπες αλλά τίποτα, δεν εγκαθίσταται το supersu.
Ξαναφλασαρα τη ρομ κάνοντας και wipe system, cache kai dalvik cache και πάλι τίποτα.
Παρόλα αυτά όμως όταν φλασαρω το zip της snapdragon camera την εγκαθιστά κανονικά.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα